Και τωρα τι να διαλεξω? τι να κανω?
Δημοσίευση 06/01/2013 - 17:31
ειμαι κατοχος iPhone 4ς (το αναφερω μηπως βοηθησει στην αποφαση)
στις 13/12/2012 εκανα παραγγελια ενα iPhone 5 απο τον Κωτσοβολο και ακομα δεν εχει υπαρξει διαθεσιμο. Προχτες που ρωτησα μου ειπαν 15 μερες ακομα και βλεπουμε. Μετα απο ωριμη πλεον σκεψη πλεον αρχιζω να σκεφτομαι τις παρακατω εκδοχες και θελω την γνωμη σας.
1) Να μην παρω iphone 5 τελικα αφου και με αυτο κανω την δουλεια μου και δεν θα εχω ουτε jailbreak. αλλα μηπως αξιζει η αναμονη και να πρεπει να δωσω αλλα 400 ευρω?
2) ipad mini αν και δεν εχει ρετινα αλλα δεν θα δωσω σχεδον ευρω παραπανω για να ζοριστω
3) ipad 4 που τα εχει ολα αλλα δεν εχει φορητοτητα που εχουν οι αλλες συσκευες.
4) Η πιο ασχετη επιλογη που δεν ειναι πρωτη στις επιλογες μου να δωσω αυτα τα λεφτα για μια κουζινα/πλυντηριο. Βεβαια οσα λεφτα ειχα στην ακρη πανε στην οικογενεια και οχι στα γουστα και στις ορεξεις μου. χαχαχα
εσεις τι θα κανατε?
σας ευχαριστω
Ad
Δημοσίευση 06/01/2013 - 17:37
Καλησπερα παιδια...
στις 13/12/2012 εκανα παραγγελια ενα iPhone 5 απο τον Κωτσοβολο και ακομα δεν εχει υπαρξει διαθεσιμο. Προχτες που ρωτησα μου ειπαν 15 μερες ακομα και βλεπουμε. Μετα απο ωριμη πλεον σκεψη πλεον αρχιζω να σκεφτομαι τις παρακατω εκδοχες και θελω την γνωμη σας.
1) Να μην παρω iphone 5 τελικα αφου και με αυτο κανω την δουλεια μου και δεν θα εχω ουτε jailbreak. αλλα μηπως αξιζει η αναμονη και να πρεπει να δωσω αλλα 400 ευρω?
2) ipad mini αν και δεν εχει ρετινα αλλα δεν θα δωσω σχεδον ευρω παραπανω για να ζοριστω
4) Η πιο ασχετη επιλογη που δεν ειναι πρωτη στις επιλογες μου να δωσω αυτα τα λεφτα για μια κουζινα/πλυντηριο. Βεβαια οσα λεφτα ειχα στην ακρη πανε στην οικογενεια και οχι στα γουστα και στις ορεξεις μου. χαχαχα
εσεις τι θα κανατε?
σας ευχαριστω
Πάρε το ipad mini και με τα λεφτά που θα περισσέψουν πάρε 2 κουνελάκια για 2 ώρες και μετά να δεις πως θα σου φαίνεται retina η οθόνη του mini

Δημοσίευση 06/01/2013 - 17:44
εγώ στην θέση σου θα κρατούσα το 4ς δεν αξίζει να πας στο 5. και θα έπαιρνα και το mini χωρίς δεύτερη σκέψη!Καλησπερα παιδια...
εσεις τι θα κανατε?
σας ευχαριστω
Δημοσίευση 06/01/2013 - 17:47
Τελευταία επεξεργασία από: kospankavv98, 06/01/2013 - 17:48
Δημοσίευση 06/01/2013 - 17:51
Το 4S ειναι ενα αξιοπρεπεστατο κινητο και ακομη γρηγορο. Αν έχεις πραγματικη αναγκη απο Tablet, πηγαινε στο iPad 4 που θα σου κρατησει καιρο. Αν θες Tablet με μεγαλυτερη φορητοτητα δαγκωτο mini. Αν εισαι πολυυ βασικος χρηστης, και το iPad2 μια χαρα ειναι.

Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:00
Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:12
Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:14
Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο. Περίμενε το SGS4 να ξεχάσεις και iPhone και όλα.
Εγώ θα του πρότεινα να πάρει μια tassimo καλύτερα και ένα ζευγάρι Mitsuko για να ξεχάσει και το sg4!
Βλέπεις κάπου επιλογή για άλλο κινητο;
Σέβομαι τις επιλογές του καθενός αλλά αυτο είναι τρολλαρισμα...
Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:16
Δεν είναι trolling την άποψη μου λέω.Εγώ θα του πρότεινα να πάρει μια tassimo καλύτερα και ένα ζευγάρι Mitsuko για να ξεχάσει και το sg4!
Βλέπεις κάπου επιλογή για άλλο κινητο;
Σέβομαι τις επιλογές του καθενός αλλά αυτο είναι τρολλαρισμα...
Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:27
Δεν είναι trolling την άποψη μου λέω.
Το να λέει ο καθένας την γνώμη του δεν είναι κακό.
Το παιδί που άρχισε το θέμα ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα και ζήτησε βοήθεια με το να του λες να πάρεις αυτό που αρέσει σε εσένα,το οποίο δεν έχει καν κυκλοφορήσει (νομίζα ότι μόνο τα apple fanboys θεοποιούσαν ένα προϊόν πριν κυκλοφορήσει) δεν τον βοηθάς σε αυτο που ρώτησε...
Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:32
Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:38
Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:54
Ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα ναι. Ρωτάει για ένα κινητό(του λέω για SGS4 γιατί θα ναι πολύ καλύτερο και είναι κρίμα να δώσει τα λεφτά του στο 5αρι γιατί και σε 5 μήνες θα βγει το 5S). Μπορούσα να το που να αγοράσει και πλυντήριο αλλά δε ξέρω κατά πόσο το έχει ανάγκη(το ίδιο ισχύει και για το iPad)
Αν ζητούσε το παιδι να του πουμε τι κινητό να πάρει, iPhone5 ή αλλο κινητο και ποιο, θα χες απόλυτο δικιο.. Στην προκειμένη περίπτωση ομως δεν εχεις

Στις συγκεκριμενες ερωτησεις υπαρχουν παντα συγκεκριμενες απαντησεις..
Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 06/01/2013 - 18:55
Δημοσίευση 06/01/2013 - 18:58
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες