Οι νέες προτάσεις της Lunatik για το iPhone 5
Δημοσίευση 08/01/2013 - 12:35
Taktik Extreme και Taktik Strike για το iPhone 5
Η γνωστή σειρά των Lunatik Taktik γίνεται επιτέλους διαθέσιμη και στο iPhone 5. Eκτός απο την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση, η θήκη προσφέρει εξαιρετική προστασία μιας και και είναι επενδυμένη με πατενταρισμένο απορροφητικό υλικό "Impact Truss system" ενώ εξωτερικά είναι κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας αλουμίνιο σε συνδυασμό με το περίφημο Corning Gorilla Glass (μοντέλο Extreme). Η σειρά της Taktik είναι αδιάβροχη, αντέχει σε σκόνη, χτυπήματα και φυσικά πτώσεις.
Τιμή: Δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, ωστόσο αναμένεται στα επίπεδα της Lunatik Taktik για το iPhone 4S ($99.95 για την Strike και $124.95 για την Extreme).
Lunatik Seismik Suspension Frame for iPhone 5
Η SEISMIK αποτελεί μία νέα πρόταση της Lunatik για προστασία του iPhone 5 από πτώσεις και χτυπήματα. Η θήκη χρησιμοποιεί το πατενταρισμένο "Impact Truss system" που βρίσκουμε στην σειρά TAKTIK.
Τιμή: ¢34,95
Lunatik Flak for iPhone 5
Μία θήκη λεπτού προφίλ με επένδυση TPU και εξωτερικό πλαίσιο από πολυκαρβονικό υλικό.
Τιμή: Δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν.
Ad
Δημοσίευση 08/01/2013 - 12:37
Αλλά είμαι ο μοναδικός που ενω μου αρέσουν τέτοιες θήκες πιστεύω οτι χαλάνε την ομορφιά και το design του τηλεφώνου....
Δημοσίευση 08/01/2013 - 12:40
Πολύ ωραίο σαν Concept υπέροχο δηλαδη...
Αλλά είμαι ο μοναδικός που ενω μου αρέσουν τέτοιες θήκες πιστεύω οτι χαλάνε την ομορφιά και το design του τηλεφώνου....
συμφωνώ 100% μαζί σου...
αν και είναι super θήκες, αλλοιώνουν κάπως την αίσθηση του iphone στο χέρι.. και γενικά σαν design...
Δημοσίευση 08/01/2013 - 12:57
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:10
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:11
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:22
Το φέρνεις στο κεφάλι του αλλουνού και τον αφήνεις στον τόπο !!!
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:27
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:27
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:30
Οταν ζητας υψηλα επιπεδα ασφαλειας για μια συσκευη πρεπει να κανεις υποχωρησεις στον ογκο που θα αποκτησει το τηλεφωνο και κατ' επεκταση στην εμφανιση.Αναλογα με τις αναγκες του καθενος και φυσικα τα γουστα.
Btw δεν το κάνει και τόσο χοντρό ... Τουλάχιστον σε 4άρι που είχα δεί δεν έδινε αυτή την αίσθηση !
Χαχαχα είναι για οικοδομές
Ειδικά αν δεν έχεις σφυρί !
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:37
Και κατ'επεκταση για το καλοκαιρι στην παραλια. Ουτε η αμμος σε νοιαζει, ουτε τα αλατια, ουτε αν καταλαθος το πιτσιλισεις..
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:39
Για τις βροχερες μερες που φοβασαι να βγαλεις το κινητο μη σου γλυστρισει και πεσει σε καμια λιμνη απο αυτες που δημιουργουνται στην αθηνα ειναι οτι πρεπει.
Και κατ'επεκταση για το καλοκαιρι στην παραλια. Ουτε η αμμος σε νοιαζει, ουτε τα αλατια, ουτε αν καταλαθος το πιτσιλισεις..
Κίβδηλε ... Ακούς εκεί λακούβες στην Αθήνα ... τσκ τσκ τσκ
Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:39
Αν εγώ ήθελα το μέγιστο στην ασφάλεια θα έπαιρνα η αυτή (http://store.apple.c...bility=iphone_5) η τη lifeproof που απ'οτι έχω δειΟταν ζητας υψηλα επιπεδα ασφαλειας για μια συσκευη πρεπει να κανεις υποχωρησεις στον ογκο που θα αποκτησει το τηλεφωνο και κατ' επεκταση στην εμφανιση.Αναλογα με τις αναγκες του καθενος και φυσικα τα γουστα.
σε φίλο με 4αρι δεν καταλαβαίνει ούτε από υγρά ούτε από τούμπες και παραμένει και το τηλέφωνο σε ανεκτά πλαίσια..Αλλά όχι να δώσω
και πόσα λεφτά και να χάσω το πόσο λεπτό είναι και να το μετατρέψω σε μεταλλικό design-ατο τούβλο κρίμα είναι.
Δημοσίευση 08/01/2013 - 14:34
Αν εγώ ήθελα το μέγιστο στην ασφάλεια θα έπαιρνα η αυτή (http://store.apple.c...bility=iphone_5) η τη lifeproof που απ'οτι έχω δει
σε φίλο με 4αρι δεν καταλαβαίνει ούτε από υγρά ούτε από τούμπες και παραμένει και το τηλέφωνο σε ανεκτά πλαίσια..Αλλά όχι να δώσω
και πόσα λεφτά και να χάσω το πόσο λεπτό είναι και να το μετατρέψω σε μεταλλικό design-ατο τούβλο κρίμα είναι.
Όμορφη και η lifeproof ... Δεν την είχα υπόψιν μου !!!
Δημοσίευση 08/01/2013 - 14:52
Τελευταία επεξεργασία από: mantushai, 08/01/2013 - 14:53
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες