Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 17 ψήφοι

Εγγύηση Apple στην Ελλάδα. Τι ισχύει τελικά ;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2269 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   panagiotis13

panagiotis13

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 02/10/2013 - 12:52

δηλαδη τι να κανω? να παω απο εκει και τι να κανω να τουσ παλι τα ιδια?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   paitos

paitos

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 15:06

Καλησπερα!

Μετα το γνωστο θεμα με το γκρι wi-fi πηγα στην WIND που το ειχα παρει πριν απο 15 μηνες. Η υπαληλος μου ειπε για το ενα ετος εγγυηση και εγω ζητησα να μιλησω με το προισταμενο της, αλλα δυστηχως δεν ηταν εκει.

Τελος παντως γυρισα να ττυπωσω τους νομους που ειχε στο πρωτο ποστ αλλα το αρχειο δεν υπαρχει πλεον στο dropbox.

Μηπως το εχει κρατησει καποιος να μου το στειλει?  Το email μου ειναι panpaitos παπακι hotmail τελεια com

Εχω σκοπο να κινηθω και μεσω ΙΝΚΑ και συνηγορο και βλεπουμε

Θα σας κρατησω ενημερους για την εξελιξη

Ευχαριστω

#183   NickJ

NickJ

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/10/2013 - 15:47

Aκούω και εγώ διάφορα τελευταία ειδικά για τη wind (η οποία ακούγεται ότι δεν πηγαίνει καλά) ή ότι δεν εξυπηρετεί ή ότι αποφεύγει να στέλνει συσκευές πίσω για service κ.λ.π.

Σε κάθε περίπτωση να ξέρετε ότι η εγγύηση για τις συσκευές σας από τη στιγμή που τις αγοράσατε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι στα 2 έτη (και ας λένε οι υπάλληλοι στο κάθε μαγαζί ό,τι τους έρχεται). Πλέον τη διετή εγγύηση την αναφέρει και η apple.gr στο ίδιο της το site. Είναι πραγματικά αυτονόητο.

@paitos το να εκτυπώσεις μερικά άρθρα και την οδηγία της ε.ε. και να τους το πας να το δουν το θεωρώ άδικο κόπο. Κρίμα το χαρτί που θα εκτυπώνεις και που θα κουβαλάς μέχρι εκεί. Το λέω αυτό γιατί φαντάζομαι την αντίδραση των υπαλλήλων: θα κάνουν ότι κοιτάζουν και θα σου πουν πάλι τα ίδια ή θα το ρίξουν κάπου αλλού ή θα σου πουν ''εγώ κάνω ό,τι μου λένε'' (και ίσως είναι και έτσι).

Εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν να ξαναπάω εκεί και να απαιτήσω ευγενικά αλλά σε περίπτωση που επιμένουν, έντονα, τα δικαιώματά μου. Αν τυχόν επιμένουν απλώς ειδοποιήστε τους ότι θα τους καταγγείλετε σε όλες τις ομάδες προστασίας καταναλωτών και την επόμενη μέρα απλώς κάντε το. Εγώ προσωπικά θα έκανα καταγγελία από τη στιγμή που με αναγκάζουν για δεύτερη φορά να ξοδέψω χρόνο και χρήμα για να προσπαθώ να τους πείσω για τα αυτονόητα.

#184   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:07

http://www.apple.com...utory-warranty/

το λεει και η ιδια η apple πλεον. πήγαινε απλα και δειξτους το. τιποτα περαιτερω. εφυγα ηδη για κωτσοβολο για το συνηθισμενο προβλημα με το wifi σε iphone 4s. αντε να δούμε!

#185   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:56

Καταφέρατε κάτι με την 2ετη εγγύηση ?

#186   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/10/2013 - 17:33

ναι βγάλαμε ... σε φίλο μου από Χαλκίδα με 4s ο Κωλ..Γερμανός του έβγαλε την πίστη και πήγαμε μαζί με τυπωμένο το χαρτί της ΕΕ που μου έδωσε ο Νίκος και είπαμε ή το παίρνεις ή καταγγελία ΤΕΛΟΣ και το πήραν φυσικά ...

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#187   pats

pats

iPH Contributor

• 1566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 03/10/2013 - 19:10

Ρε παιδιά το έχω ξαναγράψει ξανά. Όλα τα τηλέφωνα της apple έχουν ένα χρόνο εγγύηση αλλά αν σου χαλάσει στο δεύτερο έτος καλύπτεται κανονικά.παιρνεις τηλέφωνο την apple να σου ανοίξουν case Id και μετά με αυτό και το νομό φωτοτυπημένο το πας στο αντίστοιχο service point και στο αντικαθιστούν!λεμε συνέχεια τα ίδια και τα ιδία .εγω έχω αλλάξει 3 φορές το 4s μεςα στο δεύτερο χρόνο και σε δυο μήνες λήγει η διετής εγγύηση μου .

#188   paitos

paitos

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 19:10

Μολις γυρισα απο WInd, δυστηχως οι υπαληλοι εκει δεν μπορουν να κανουν τιποτα (ή τουλαχιστον ετσι μου ειπανε παρ ολο τον εκνευρισμο μου).

Αυριο θα παρω τηλ στο ΙΝΚΑ και στην προστασια καταναλωτη και βλεπουμε....

#189   paitos

paitos

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 19:12

Ρε παιδιά το έχω ξαναγράψει ξανά. Όλα τα τηλέφωνα της apple έχουν ένα χρόνο εγγύηση αλλά αν σου χαλάσει στο δεύτερο έτος καλύπτεται κανονικά.παιρνεις τηλέφωνο την apple να σου ανοίξουν case Id και μετά με αυτό και το νομό φωτοτυπημένο το πας στο αντίστοιχο service point και στο αντικαθιστούν!λεμε συνέχεια τα ίδια και τα ιδία .εγω έχω αλλάξει 3 φορές το 4s μεςα στο δεύτερο χρόνο και σε δυο μήνες λήγει η διετής εγγύηση μου .

Που περνεις τηλεφωνο? Μπορεις να μας το δωσεις? Απ οτι ξερω Apple store στην Ελλαδα δεν.....

#190   pats

pats

iPH Contributor

• 1566 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 19:17

Ελλάδα 00800 44145417 www.apple.com/gr/support/
Να κρατήσεις το case id!!!!!!!

#191   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 19:52

μολις γυρισα απο κωτσοβολο. πηγα φορτωμενος, οποτε χωρις μα και μου, μου ειπαν οτι θα το στειλουν στην "apple" και θα κανει 3 βδομαδες. πολυ ευκολο μου φάνηκε.. τι παίζει;

#192   paitos

paitos

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 20:05

Ελλάδα 00800 44145417 www.apple.com/gr/support/
Να κρατήσεις το case id!!!!!!!

Καλεσα και λεει οτι ο αριθμος δεν χρησιμοποιείτε...... και να καλεσω 11880  :P 

#193   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 20:27

Επικοινωνία με την Υποστήριξη της Apple
callnow.png
Κλήση Υποστήριξης της Apple: 00800 44145417

09:00 έως 17:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Ισχύουν ώρες λειτουργίας και περιορισμοί καταλληλότητας.

#194   pats

pats

iPH Contributor

• 1566 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 23:51

Αυτός ο αριθμός ειναι στο εξωτερικό και καλείς όλο το νούμερο.απο το 00 και όχι απο το 800.γι αυτό στο έγραψα έτσι.δεν έχει χρέωση .αφου ανοιχτεί case ID δεν θα έχεις θέμα αρκεί να τους το αναφέρεις και να το γράψουν.

Τελευταία επεξεργασία από: pats, 03/10/2013 - 23:52

#195   panagiotis13

panagiotis13

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 04/10/2013 - 13:06

τους νομους δεν μπορουμε να τους τυπωσουμε παιδια καντε κατι! ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 35

0 μέλη, 35 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες