Εγγύηση Apple στην Ελλάδα. Τι ισχύει τελικά ;
Δημοσίευση 08/10/2014 - 23:26
Εχει αγοραστει απο ολλανδικο apple store κ τωρα η μπαταρια τα χει κλασει κ επισης στην εισοδο που μπαινει ο φορτιστης μια πιανει για να φορτισει κ δεκα δεν πιανει.
Επισης οταν το αγοραςε ειχε καμενο πιξελ οποτε το ειχα στειλει στην infoquest κ μου εδωσαν ανακατασκευασμενο.
Δηλαδη στην ουσια το ανακατασκευασμενο εχει τωρα εδω κ 23 μηνες.
Ισχυει η εγγυηση κτλ κτλ;
Το δικιο ειναι με το μερος μου με τη 2ετη εγγυηση που αν μου πουν μα κ μου να τους τα χωσω;
Ad
Δημοσίευση 09/10/2014 - 06:40
Οκ ευχαριστω , θα τους παρω τηλεφωνο σημερα αν ειναι να το στειλω.
Οχι Ελλαδα ειμαι τωρα
Δημοσίευση 10/10/2014 - 02:24
Δημοσίευση 10/10/2014 - 05:32
Τι κάνουμε τελικα με το τιμολογιο και τη 2ετια που δεν το δεχονται;; Τι μπορουμε να κάνουμε και δεν το κάνουμε....
Τι σχεση εχει το τιμολογιο με την 2ετια;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/10/2014 - 06:14
Αυτο με το τιμολόγιο ειναι επιβεβαιωμένο; Μου φαίνεται το λιγότερο καταχρηστικό.Τι κάνουμε τελικα με το τιμολογιο και τη 2ετια που δεν το δεχονται;; Τι μπορουμε να κάνουμε και δεν το κάνουμε....
Δημοσίευση 10/10/2014 - 08:15
Δημοσίευση 10/10/2014 - 08:33
Πιο πιθανό είναι ότι θα μας πέσει , θα το χαρχαλεψουμε στο jb επικίνδυνα , θα χτυπήσουμε την οθόνη κλπ κλπ.
Στην τελική και κάτι ελατωματικό να έχει στην σειρά παραγωγής θα βγει ανακοίνωση ανεξάρτητα εγγύησης για συγκεκριμένα μοντέλα.
Ανησυχούμε για το 5% πιθανότητα (πρόβλημα εγγύησης) ίσως και λιγότερο.
Κανονικά θα έπρεπε να ουρλιαζουμε να εφαρμοστεί εδώ το apple care plus που καλύπτει και δυο ζημιές δικές μας (που είναι και το πιθανότερο δηλαδή ).
Δημοσίευση 10/10/2014 - 08:37
Φίλε μου επίτρεψέ μου να σου πω ότι έχεις τεράστιο άδικο.
Μιλάμε για μία συσκευή που κατασκευάζεται με ρυθμούς εκατομμυρίων καθημερινά σε μία γραμμή παραγωγής.
Ακόμα και αν υπολογίσεις το αποδεκτό ποσοστό αστοχίας υλικού, σε απόλυτα νούμερα μιλάμε για αρκετές χιλιάδες συσκευές.
Μιλώντας δε για διετία, ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που άλλαξαν τις μπαταρίες τους σε iPhone 5 (ακόμα και σε αυτά πυ δεν ήταν στο πρόγραμμα της Apple).
Εάν εσύ θεωρείς ότι είναι σωστό να αγοράσεις ένα τηλέφωνο και να μην έχεις καμία κάλυψη μετά, ΟΚ.
Δημοσίευση 10/10/2014 - 08:40
Ρε παιδιά γιατί τόσος ντόρος για την εγγύηση ; Πόσο πιθανό είναι να βρεθεί ελλατωματική η συσκευή σας από μόνη της την επόμενη διετία ;
Πιο πιθανό είναι ότι θα μας πέσει , θα το χαρχαλεψουμε στο jb επικίνδυνα , θα χτυπήσουμε την οθόνη κλπ κλπ.
Στην τελική και κάτι ελατωματικό να έχει στην σειρά παραγωγής θα βγει ανακοίνωση ανεξάρτητα εγγύησης για συγκεκριμένα μοντέλα.
Ανησυχούμε για το 5% πιθανότητα (πρόβλημα εγγύησης) ίσως και λιγότερο.
Κανονικά θα έπρεπε να ουρλιαζουμε να εφαρμοστεί εδώ το apple care plus που καλύπτει και δυο ζημιές δικές μας (που είναι και το πιθανότερο δηλαδή ).
epic fail που λενε και στο χωριο μου.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/10/2014 - 10:27
Επισης να γραψω οτι ζηταω απο την infoquest να κανει αιτηση για εγγυηση διετιας απο την apple.
Και τους το στειλα σημερα με ελτα.
Για να δουμε!
Το κορυφαιο ειναι οτι την πρωτη φορα που πηρα τηλεφωνο στην infoquest το σηκωσε μια κοπελα κ της λεω το και το κ μου λεει:
Α απο οτι ξερω το iphone δεν βγαινει η μπαταρια του σαν τα αλλα τηλεφωνα galaxy κ δεν μπορουμε να το φτιαξουμε χαχα
Ευτυχως ξαναπηρα μετα κ εβγαλα ακρη
Δημοσίευση 10/10/2014 - 10:59
Φιλε δεν σου δίνουν 2ετια αν το εχεις πάρει με τιμολογιο το τηλ.Τι σχεση εχει το τιμολογιο με την 2ετια;
Δημοσίευση 10/10/2014 - 11:00
Oohhh yes...[emoji53][emoji53]Αυτο με το τιμολόγιο ειναι επιβεβαιωμένο; Μου φαίνεται το λιγότερο καταχρηστικό.
Δημοσίευση 10/10/2014 - 11:34
Φιλε δεν σου δίνουν 2ετια αν το εχεις πάρει με τιμολογιο το τηλ.
Με ποια αιτιολογια;
You'll Never Walk Alone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 42
0 μέλη, 42 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες