Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1561   turelio

turelio

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2013 - 12:02

Έχω πρόγραμμα με λίγα MB και αναρωτιώμουν εάν υπάρχει τρόπος να το κάνω από το PC. Δοκίμασα το Cyder που ισχυριζεται οτι κάνει αυτή την δουλειά αλλά δεν δούλευε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1562   sahattack

sahattack

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 12:18

Ενεργοποιησε spitlight δες αν σε παε cydia. Αν οχι ξανακανε jb. Αν τα κανει αχταρμα τοτε restore

Τι ειναι το spitlight?? και πως το ενεργοποιω;

#1563   wyclef

wyclef

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 12:26

Απο ότι βλεπω και σε ξένα forums γίνεται ένας ψιλό χαμός με το jailbreak.
Άλλοι έχουν προβλήματα και δεν την παλεύουν και θέλουν να το βγάλουν , άλλοι ειναι οκ και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Σίγουρα απο ότι εχει ειπωθεί πρέπει να προσέχουμε πολυ ποια repos κάνουμε install απο cydia αλλα μήπως παίζει κάτι άλλο με το συγκεκριμένο jaibreak ... Εχει να κάνει με το iOS version , εχει να κάνει με το κινητό (iphone5, 4, 4s) δεν ξέρω... Τελικά μπορούν να μας πουν η να ανοίξουμε ένα κανούριο post με τι συνδυασμούς εχει γινει το jailbreak και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ... Εννοώ τι iOS έχουνε και πως έκαναν το jb , με setup as new ή απλά πέρασαν απο πάνω το jailbreak ... Πχ το εχει κάνει κανείς σε 6.0.1 με iphone5 χωρίς προβλήματα η όλοι αναβαθμίσατε σε 6.1; Πραγματικά το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω με αυτά που ακούω ...

#1564   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12767 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 09/02/2013 - 12:33

Φυσικά και θα έχεις πρόβλημα αν κάνεις jb και κατεβάσεις οτι έχει το Cydia.

Αν βάλεις αυτά που σου είναι απαραίτητα τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και αυτά που χρειάζονται για εμένα δεν είναι πάνω από 10 tweaks.

#1565   leon00

leon00

iPH Enthousiast

• 506 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 09/02/2013 - 12:43

Απο ότι βλεπω και σε ξένα forums γίνεται ένας ψιλό χαμός με το jailbreak.
Άλλοι έχουν προβλήματα και δεν την παλεύουν και θέλουν να το βγάλουν , άλλοι ειναι οκ και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Σίγουρα απο ότι εχει ειπωθεί πρέπει να προσέχουμε πολυ ποια repos κάνουμε install απο cydia αλλα μήπως παίζει κάτι άλλο με το συγκεκριμένο jaibreak ... Εχει να κάνει με το iOS version , εχει να κάνει με το κινητό (iphone5, 4, 4s) δεν ξέρω... Τελικά μπορούν να μας πουν η να ανοίξουμε ένα κανούριο post με τι συνδυασμούς εχει γινει το jailbreak και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ... Εννοώ τι iOS έχουνε και πως έκαναν το jb , με setup as new ή απλά πέρασαν απο πάνω το jailbreak ... Πχ το εχει κάνει κανείς σε 6.0.1 με iphone5 χωρίς προβλήματα η όλοι αναβαθμίσατε σε 6.1; Πραγματικά το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω με αυτά που ακούω ...

καλημερα
το ξαναγραψα και πιο πανω
εγω ταλαιπωρηθηκα αρκετα μεχρι που καταλαβα οτι οποιο repos δεν εγκατασταθει σωστα (χωρις κοκκινα γραμματα στο terminal και με τις εφαρμογες να φαινονται μετα πατωντας το και οχι να ειναι κενο) δημιουργει προβλημα σε ολο το λειτουργικο αρα καντε jb και καθε repos που εχει προβλημα βγαλτε το αμεσως και δοκιμαστε παλι αργοτερα

#1566   giokspy

giokspy

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 09/02/2013 - 12:55

Προς το παρόν σε μένα όλα δείχνουν οκ. iPad 2 με restore as new και μόνο τα απαραίτητα χωρίς κανένα extra repo ( activator-ok, sprintomize 2-ok, screen dimmer-ok, ad blocker-ok, I files-ok, pro tube-ok, I cleaner- ok,killbaground-ok) πριν κάνω restore δοκίμασα διάφορα αν δουλεύουν, το app synch δούλευε και δε μου φάνηκε να δημιουργεί πρόβλημα. Νομίζω όμως πριν περάσω το τελευταίο update

#1567   petrosxypolytos

petrosxypolytos

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 09/02/2013 - 13:36

Καλησπερα σε ολους διαβασα ολα τα post και ξεκινησα και 'γω αυτη τη στιγμη κανω restore..... για να δουμε ημουν πολυ καιρο στη 5.1.1 σε 3GS καλη μου επιτυχια.

#1568   guskoz

guskoz

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 09/02/2013 - 13:48

Αν κάνω επαναφορά από το τελευταίο μου αντίγραφο για να μην έχω jb θα υπάρξει πρόβλημα; Δυστυχώς το θέμα με τη μπαταρία παραείναι μεγάλο για να κρατήσω το jb.. Αίσχος απόδοση δυστυχώς..

1) Restore + τελευταίο backup
2) Restore + τελευταίο backup πριν το jb
3) Restore + set as new

Τι από όλα μπορώ να κάνω χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα;

#1569   george99

george99

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 14:15

Εγώ έχω ένα θέματακι, όταν πάω να αποθηκεύσω έναν καινούριο αριθμό από το τηλέφωνο (δηλαδή πληκτρολογώ το νούμερο και πατάω add contact κάτω αριστερά, χωρίς να κάνω πρώτα κλήση) με πετάει στην αρχική σελίδα με τις εφαρμογές. Υπάρχει κανένα tweak που να το φτιάχνει αυτό? Μήπως φταίει το CallerID Greece που έχω βάλει? Και επίσης, πώς μπορώ να βάλω να φαίνεται πόσο % μπαταρία μου επομένει και όχι μόνο το γραφικό με την μπαταρία (λίγο γεμάτη, λίγο άδεια...) που δεν σου δίνει πλήρη εικόνα?

#1570   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/02/2013 - 14:16

Εγώ έχω ένα θέματακι, όταν πάω να αποθηκεύσω έναν καινούριο αριθμό από το τηλέφωνο (δηλαδή πληκτρολογώ το νούμερο και πατάω add contact κάτω αριστερά, χωρίς να κάνω πρώτα κλήση) με πετάει στην αρχική σελίδα με τις εφαρμογές. Υπάρχει κανένα tweak που να το φτιάχνει αυτό? Μήπως φταίει το CallerID Greece που έχω βάλει? Και επίσης, πώς μπορώ να βάλω να φαίνεται πόσο % μπαταρία μου επομένει και όχι μόνο το γραφικό με την μπαταρία (λίγο γεμάτη, λίγο άδεια...) που δεν σου δίνει πλήρη εικόνα?

Βγαλε το caller id και δες...Εχει ξανα αναφερθει.

#1571   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 09/02/2013 - 14:29

μαγκες εχουν αναφερθει καθολου προβληματα μετα απο jb σε ipad mini?

#1572   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 09/02/2013 - 14:30

ναι μολις το ειδα... σε ευχαριστω πολυ και θα το κανω τωρα... ;)

icleaner εμένα δουλεύει τέλεια )))

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#1573   wyclef

wyclef

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 14:31

Αν κάνω επαναφορά από το τελευταίο μου αντίγραφο για να μην έχω jb θα υπάρξει πρόβλημα; Δυστυχώς το θέμα με τη μπαταρία παραείναι μεγάλο για να κρατήσω το jb.. Αίσχος απόδοση δυστυχώς..

1) Restore + τελευταίο backup
2) Restore + τελευταίο backup πριν το jb
3) Restore + set as new

Τι από όλα μπορώ να κάνω χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα;

Ποιο iPhone έχεις φίλε και τι iOS;

#1574   guskoz

guskoz

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 09/02/2013 - 14:34

iPhone 5 iOS 6.1 Θέλω να αποφύγω το Restore as new.. Αλλά βλέπω πως το τελευταίο αντίγραφο που μου έχει κρατήσει το iTunes είναι από 3/12 ενώ έχω κάνει τουλάχιστον άλλα 10 από τότε και σίγουρα πριν το jb. Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά ούτε στο iTunes ούτε στο iTools;;; :( Βοήθεια!!! Δε θέλω να χάσω sms κλπ.. ούτε τα χρονόμετρα συνολικής διάρκειας ομιλίας.. Τι μπορώ να κάνω;

#1575   stan

stan

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 14:37

Παιδιά καλημέρα.

Έχει κανείς πρόβλημα με τον καιρό στο notification drop down menu;

Ενώ δείχνει τον καιρό στην αρχή, μετά από 2 δευτερόλεπτα μου λέει "weather offline"

Συνημμένο αρχείο  image_1360413082309713.jpg   39.82KB   34 λήψεις

Είμαι σε iphone4 ios6.1 jb με το latest evasi0n που δεν δημιουργεί πρόβλημα σε weather app και περασμένα tweaks: activator, auxo, biteSMS, MissionBoard, NCSettings, Springtomize 2.

Edit. Έχω την υποψία πως το πρόβλημα παρουσιάστηκε με το latest fix του evasi0n-untether που κόβει την υπηρεσία αναβάθμισης μέσω OTA.

Τελευταία επεξεργασία από: stan, 09/02/2013 - 14:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8