Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

[iPhone 5/5S] Post your Homescreen

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1394 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 14/03/2013 - 21:57

για το HTC Weather Animated PerPageHTML ο κωδικός για θεσσαλονικη ποιος ειναι? ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 14/03/2013 - 21:59

για το HTC Weather Animated PerPageHTML ο κωδικός για θεσσαλονικη ποιος ειναι? ευχαριστώ

GRXX0019 φίλε..

#288   maria197101

maria197101

iPH Member

• 345 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:13

Παντα πηγαινουμε Winterboard ξετσεκαρουμε-ξανατσεκαρουμε το θεμα μας και μετα respring

Μα ετσι το εκανα και δε το αλλαζει

#289   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:20

κι ομως το ιδιο ακριβως συνβαινει και σ εμενα. θελω να αλαξω το εικονιδιο του tapatalk εφτιαξα φακελο com.quoord.Tapatalk και εβαλα μεσα εικονιδιο Icon@2x.png respring και παλι τιποτα δε το αλλαζει

Δοκιμασε να βαλεις κ το εικονιδιο Icon.png με τις μισες διαστασεις, μηπως κ βοηθησει
ισως χρειαστουν 2-3 respring

#290   Dimosd

Dimosd

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:37

απο μπαταριά πως παει??

Μια χαρά, δεν έχω πρόβλημα με τη μπαταρία, αν και έχω και άλλα tweaks που δεν φαίνονται στη homepage.

Όσο για την ερώτησή σου για Θεσσαλονίκη, ο κωδικός είναι GRXX1538

#291   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1976 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:54

Το λεξικουλι και τον καιρο απο κατω :) ...ειναι μανικι παντως να αλλαζεις ενα ενα τα εικονιδια,βεβαια μια φορα εχει κουραση και μετα συμπληρωνεις.
Καπου εχουν ποσταρει μεσα στο modmyi φακελο που κανει automasking αλλα δεν τον εχω βρει ακομα....γλυτωνεις απο πολυ κοπο αν και το masking δεν φτανει ποτε την ποιοτητα και την προσωπικη πινελια που δινεις σε ενα εικονιδιο.
Επισης για οσους εχουν Android και γουσταρουν το θεματακι ας ριξουν μια ματια εδω
http://pimpmymiui.com/jaku

αν αυτο ειναι το ονομα που βρηκες μεσω Appinfo και επειδη το ονομα του εικονιδιου το εγραψες σωστα ειναι περιεργο να μην αλλαζει.Ξετσεκαρες θεμα στη Winterboard να υποθεσω

Θέλω ν'αλλάξω κάποια εικονίδια στο Jaku. Ωστόσο, μετά από τόση δουλειά σκέφτομαι ότι αν γίνει ένα update σο θέμα όλα αυτά που θα'χω φτιάξει δε θα χαθούν;

#292   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:59

Θέλω ν'αλλάξω κάποια εικονίδια στο Jaku. Ωστόσο, μετά από τόση δουλειά σκέφτομαι ότι αν γίνει ένα update σο θέμα όλα αυτά που θα'χω φτιάξει δε θα χαθούν;

Αν τα βαλεις σαν χωριστο θεμα, οχι

Τελευταία επεξεργασία από: azaleea, 14/03/2013 - 23:00

#293   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 14/03/2013 - 23:38

Συνημμένο αρχείο  image.jpg   175.01KB   26 λήψεις

You'll Never Walk Alone

#294   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 15/03/2013 - 07:03

Το λεξικουλι και τον καιρο απο κατω :) ...ειναι μανικι παντως να αλλαζεις ενα ενα τα εικονιδια,βεβαια μια φορα εχει κουραση και μετα συμπληρωνεις.
Καπου εχουν ποσταρει μεσα στο modmyi φακελο που κανει automasking αλλα δεν τον εχω βρει ακομα....γλυτωνεις απο πολυ κοπο αν και το masking δεν φτανει ποτε την ποιοτητα και την προσωπικη πινελια που δινεις σε ενα εικονιδιο.
Επισης για οσους εχουν Android και γουσταρουν το θεματακι ας ριξουν μια ματια εδω
http://pimpmymiui.com/jaku

αν αυτο ειναι το ονομα που βρηκες μεσω Appinfo και επειδη το ονομα του εικονιδιου το εγραψες σωστα ειναι περιεργο να μην αλλαζει.Ξετσεκαρες θεμα στη Winterboard να υποθεσω

Ναι ρε φίλε αυτό ήταν και το είχα ξεχάσει.
Ξετσέκαρα και όλα ok.
Ευχαριστώ πολύ!

#295   antonisss

antonisss

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 15/03/2013 - 08:46

Πεδια καλημερα εχω το 4αρι και εχω βαλει το ayecon και δεν αλλαζει το εικονιδιο του καιρου...μπορει καπιος να με βοηθησει ..το προσπαθησα και με το themeicon...

#296   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1976 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 09:29

Αν τα βαλεις σαν χωριστο θεμα, οχι

Καλημέρα, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; :$

#297   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 12:07

Πεδια καλημερα εχω το 4αρι και εχω βαλει το ayecon και δεν αλλαζει το εικονιδιο του καιρου...μπορει καπιος να με βοηθησει ..το προσπαθησα και με το themeicon...

περιεργο αυτο που λες..το θεμα αυτο ειναι ενημερωμενο.Πηγαινε βρες το και δες εδω μεσα τι ονοματα εχουν τα εικονιδια ....\Bundles\com.apple.weather

Καλημέρα, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; :$

εννοει να φτιαξεις ενα φακελο με ονομα πχ My_Jaku,μεσα σε αυτον ενα φακελο Bundles και μεσα στον Bundles πλεον θα βαζεις οτι εικονοδιο θελεις και σου αρεσει με τον δικο του υποφακελο κανονικα.Κατα αυτο τον τροπο οτι update και να γινει ο φακελος που εφτιαξες δεν θα επηρεαζεται.Υποψιν η θεση του θα ειναι παντα πιο πανω απο το κυριο θεμα σου.

#298   antonisss

antonisss

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 14:07

περιεργο αυτο που λες..το θεμα αυτο ειναι ενημερωμενο.Πηγαινε βρες το και δες εδω μεσα τι ονοματα εχουν τα εικονιδια ....Bundlescom.apple.weather

εννοει να φτιαξεις ενα φακελο με ονομα πχ My_Jaku,μεσα σε αυτον ενα φακελο Bundles και μεσα στον Bundles πλεον θα βαζεις οτι εικονοδιο θελεις και σου αρεσει με τον δικο του υποφακελο κανονικα.Κατα αυτο τον τροπο οτι update και να γινει ο φακελος που εφτιαξες δεν θα επηρεαζεται.Υποψιν η θεση του θα ειναι παντα πιο πανω απο το κυριο θεμα σου.

Μηπως φταιει το οτι εχω το weathericon;;;τα εχει κανονικα..στο φακελο π μου ειπες..

#299   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 14:13

Μηπως φταιει το οτι εχω το weathericon;;;τα εχει κανονικα..στο φακελο π μου ειπες..

αυτο φταιει...δειχνει τα δικα του εικονιδια.

#300   antonisss

antonisss

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 14:14

αυτο φταιει...δειχνει τα δικα του εικονιδια.

Και αυτο πως μπορει να αλλαξει;;σε αλλο θεμα μου εβαζε τα εικονειδια του θεματος...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες