[iPhone 5/5S] Post your Homescreen
Δημοσίευση 14/03/2013 - 21:57
Ad
Δημοσίευση 14/03/2013 - 21:59
GRXX0019 φίλε..για το HTC Weather Animated PerPageHTML ο κωδικός για θεσσαλονικη ποιος ειναι? ευχαριστώ
Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:13
Μα ετσι το εκανα και δε το αλλαζειΠαντα πηγαινουμε Winterboard ξετσεκαρουμε-ξανατσεκαρουμε το θεμα μας και μετα respring
Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:20
κι ομως το ιδιο ακριβως συνβαινει και σ εμενα. θελω να αλαξω το εικονιδιο του tapatalk εφτιαξα φακελο com.quoord.Tapatalk και εβαλα μεσα εικονιδιο Icon@2x.png respring και παλι τιποτα δε το αλλαζει
Δοκιμασε να βαλεις κ το εικονιδιο Icon.png με τις μισες διαστασεις, μηπως κ βοηθησει
ισως χρειαστουν 2-3 respring
Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:37
απο μπαταριά πως παει??
Μια χαρά, δεν έχω πρόβλημα με τη μπαταρία, αν και έχω και άλλα tweaks που δεν φαίνονται στη homepage.
Όσο για την ερώτησή σου για Θεσσαλονίκη, ο κωδικός είναι GRXX1538
Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:54
Θέλω ν'αλλάξω κάποια εικονίδια στο Jaku. Ωστόσο, μετά από τόση δουλειά σκέφτομαι ότι αν γίνει ένα update σο θέμα όλα αυτά που θα'χω φτιάξει δε θα χαθούν;Το λεξικουλι και τον καιρο απο κατω ...ειναι μανικι παντως να αλλαζεις ενα ενα τα εικονιδια,βεβαια μια φορα εχει κουραση και μετα συμπληρωνεις.
Καπου εχουν ποσταρει μεσα στο modmyi φακελο που κανει automasking αλλα δεν τον εχω βρει ακομα....γλυτωνεις απο πολυ κοπο αν και το masking δεν φτανει ποτε την ποιοτητα και την προσωπικη πινελια που δινεις σε ενα εικονιδιο.
Επισης για οσους εχουν Android και γουσταρουν το θεματακι ας ριξουν μια ματια εδω
http://pimpmymiui.com/jaku
αν αυτο ειναι το ονομα που βρηκες μεσω Appinfo και επειδη το ονομα του εικονιδιου το εγραψες σωστα ειναι περιεργο να μην αλλαζει.Ξετσεκαρες θεμα στη Winterboard να υποθεσω
Δημοσίευση 14/03/2013 - 22:59
Θέλω ν'αλλάξω κάποια εικονίδια στο Jaku. Ωστόσο, μετά από τόση δουλειά σκέφτομαι ότι αν γίνει ένα update σο θέμα όλα αυτά που θα'χω φτιάξει δε θα χαθούν;
Αν τα βαλεις σαν χωριστο θεμα, οχι
Τελευταία επεξεργασία από: azaleea, 14/03/2013 - 23:00
Δημοσίευση 15/03/2013 - 07:03
Ναι ρε φίλε αυτό ήταν και το είχα ξεχάσει.Το λεξικουλι και τον καιρο απο κατω ...ειναι μανικι παντως να αλλαζεις ενα ενα τα εικονιδια,βεβαια μια φορα εχει κουραση και μετα συμπληρωνεις.
Καπου εχουν ποσταρει μεσα στο modmyi φακελο που κανει automasking αλλα δεν τον εχω βρει ακομα....γλυτωνεις απο πολυ κοπο αν και το masking δεν φτανει ποτε την ποιοτητα και την προσωπικη πινελια που δινεις σε ενα εικονιδιο.
Επισης για οσους εχουν Android και γουσταρουν το θεματακι ας ριξουν μια ματια εδω
http://pimpmymiui.com/jaku
αν αυτο ειναι το ονομα που βρηκες μεσω Appinfo και επειδη το ονομα του εικονιδιου το εγραψες σωστα ειναι περιεργο να μην αλλαζει.Ξετσεκαρες θεμα στη Winterboard να υποθεσω
Ξετσέκαρα και όλα ok.
Ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 15/03/2013 - 08:46
Δημοσίευση 15/03/2013 - 09:29
Καλημέρα, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; :$Αν τα βαλεις σαν χωριστο θεμα, οχι
Δημοσίευση 15/03/2013 - 12:07
περιεργο αυτο που λες..το θεμα αυτο ειναι ενημερωμενο.Πηγαινε βρες το και δες εδω μεσα τι ονοματα εχουν τα εικονιδια ....\Bundles\com.apple.weatherΠεδια καλημερα εχω το 4αρι και εχω βαλει το ayecon και δεν αλλαζει το εικονιδιο του καιρου...μπορει καπιος να με βοηθησει ..το προσπαθησα και με το themeicon...
εννοει να φτιαξεις ενα φακελο με ονομα πχ My_Jaku,μεσα σε αυτον ενα φακελο Bundles και μεσα στον Bundles πλεον θα βαζεις οτι εικονοδιο θελεις και σου αρεσει με τον δικο του υποφακελο κανονικα.Κατα αυτο τον τροπο οτι update και να γινει ο φακελος που εφτιαξες δεν θα επηρεαζεται.Υποψιν η θεση του θα ειναι παντα πιο πανω απο το κυριο θεμα σου.Καλημέρα, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; :$
Δημοσίευση 15/03/2013 - 14:07
Μηπως φταιει το οτι εχω το weathericon;;;τα εχει κανονικα..στο φακελο π μου ειπες..περιεργο αυτο που λες..το θεμα αυτο ειναι ενημερωμενο.Πηγαινε βρες το και δες εδω μεσα τι ονοματα εχουν τα εικονιδια ....Bundlescom.apple.weather
εννοει να φτιαξεις ενα φακελο με ονομα πχ My_Jaku,μεσα σε αυτον ενα φακελο Bundles και μεσα στον Bundles πλεον θα βαζεις οτι εικονοδιο θελεις και σου αρεσει με τον δικο του υποφακελο κανονικα.Κατα αυτο τον τροπο οτι update και να γινει ο φακελος που εφτιαξες δεν θα επηρεαζεται.Υποψιν η θεση του θα ειναι παντα πιο πανω απο το κυριο θεμα σου.
Δημοσίευση 15/03/2013 - 14:13
αυτο φταιει...δειχνει τα δικα του εικονιδια.Μηπως φταιει το οτι εχω το weathericon;;;τα εχει κανονικα..στο φακελο π μου ειπες..
Δημοσίευση 15/03/2013 - 14:14
Και αυτο πως μπορει να αλλαξει;;σε αλλο θεμα μου εβαζε τα εικονειδια του θεματος...αυτο φταιει...δειχνει τα δικα του εικονιδια.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες