Περίεργη κατανάλωση μπαταρίας
Δημοσίευση 08/02/2013 - 14:46
Εχω ενα iPhone 4 jailbreak 6.1 και σε περίπου 8-9 ωρες που το είχα σε αναμονη με όλες τις εφαρμογες κλειστές μου κατανάλωσε 20% μπαταρια.Εννοειται wifi,3g κλειστα.
Πριν το JB δεν το ειχα ξαναπαθει.Για να το κανω jb το έκανα restore και set up as new και μετα jb.Επισης οταν παω στο usage δεν μου δειχνει ποσες ωρες χρησιμοποιω την μπαταρια και μου λεει πως για να φανουν οι χρονοι πρεπει να φορτισει full το κινητο.
Λογικα την "δουλεια" την κανει ενα tweak αλλα υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω χωρις να χρειαστει να τα βγαζω ενα ενα και να περιμενω να ξαναγινει το ιδιο;
Τα tweak που εχω περασμενα είναι τα εξης:
-Activator
-AppCent
-Auxo(αγορασμενο)
-Safari Download Enabler
-Unfold
-Zeppelin
-NoNewsGoodNews
-NoWiggle
Ad
Δημοσίευση 08/02/2013 - 15:59
Καλησπερα!
Εχω ενα iPhone 4 jailbreak 6.1 και σε περίπου 8-9 ωρες που το είχα σε αναμονη με όλες τις εφαρμογες κλειστές μου κατανάλωσε 20% μπαταρια.Εννοειται wifi,3g κλειστα.
Πριν το JB δεν το ειχα ξαναπαθει.Για να το κανω jb το έκανα restore και set up as new και μετα jb.Επισης οταν παω στο usage δεν μου δειχνει ποσες ωρες χρησιμοποιω την μπαταρια και μου λεει πως για να φανουν οι χρονοι πρεπει να φορτισει full το κινητο.
Λογικα την "δουλεια" την κανει ενα tweak αλλα υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω χωρις να χρειαστει να τα βγαζω ενα ενα και να περιμενω να ξαναγινει το ιδιο;
Τα tweak που εχω περασμενα είναι τα εξης:
-Activator
-AppCent
-Auxo(αγορασμενο)
-Safari Download Enabler
-Unfold
-Zeppelin
-NoNewsGoodNews
-NoWiggle
εμενα παντως μου φαινεται λογικό το 20% μετα από 10 ωρες για iphone 4.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:01
Όχι και τόσο...Έχει ειπωθεί οτι το Auxo την γονατίζει την μπαταρία...Τώρα σε κατάσταση αναμονής δεν ξέρω....εμενα παντως μου φαινεται λογικό το 20% μετα από 10 ωρες για iphone 4.
Τελευταία επεξεργασία από: Manousos1994, 08/02/2013 - 16:02
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:03
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:04
εμενα παντως μου φαινεται λογικό το 20% μετα από 10 ωρες για iphone 4.
Πριν το jb και με το jb(δλδ 1 βραδυ πριν μου το κανει) εμενε στο ιδιο ποσοστο αντε 1% κατω..20% νομιζω ειναι παρα πολα...Βασικα απο 54% πηγε στο 30%..
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:08
Πριν το jb και με το jb(δλδ 1 βραδυ πριν μου το κανει) εμενε στο ιδιο ποσοστο αντε 1% κατω..20% νομιζω ειναι παρα πολα...Βασικα απο 54% πηγε στο 30%..
αν το εχεις 100% μπορει να μείνει για ωρα εκει λογο του ρυθμου ξεφόρτισης μπαταριας που όταν ειναι γεματη αδειαζει πιο αργά.
δοκίμασε να το φορτίσεις πλήρως και ξαναδες.
κατεβασε και το batteryinfo να τσεκαρεις
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:10
Νομίζω ότι το NoWiggle δεν υποστηρίζεται στο iOS6 αν και δεν ξέρω πως αυτό μπορεί να επηρεάζει την μπαταρία σου.
Δεν εχω το NoWiggle λαθος μου αλλα ενα αλλο που σου επιτρεπει να σταματας την μετακινηση των εικονιδιων χωρις να πατησεις το home button.Λαθος μου.TapDeWiggle λεγεται.
Όχι και τόσο...Έχει ειπωθεί οτι το Auxo την γονατίζει την μπαταρία...Τώρα σε κατάσταση αναμονής δεν ξέρω....
Και γω το Auxο υποψιαζομαι περισσοτερο.Παντως και αυτο που δεν μπορω να δω τα στατιστικα της μπαταριας μου στα settings δεν μπορω να το καταλαβω.
Τελευταία επεξεργασία από: marnick13, 08/02/2013 - 16:16
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:18
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:25
Κατεβασα το batteryinfo και ενω πανω δεξια στο notification bar λεει 96% το προγραμμα λέει 91,20%.Το φορτιζω τωρα ισως για αυτο.Καποιος που εχει το batteryinfo εχει καποια αποκλιση και αυτος;
Ποτέ δε θα το δείς ίδιο..
Το 91,20% που βλέπεις, αποτελεί την αναλογία επί τοις εκατό των δυο μεγεθών στο Max & Design Capacity.
Όχι και τόσο...Έχει ειπωθεί οτι το Auxo την γονατίζει την μπαταρία...Τώρα σε κατάσταση αναμονής δεν ξέρω....
Δεν ισχύει αυτό.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:27
Nαι έχει απόκλιση...Μην σε αγχώνει....Κατεβασα το batteryinfo και ενω πανω δεξια στο notification bar λεει 96% το προγραμμα λέει 91,20%.Το φορτιζω τωρα ισως για αυτο.Καποιος που εχει το batteryinfo εχει καποια αποκλιση και αυτος;
Mετά απο κάθε Respring χαλάνε απ ότι παρατήρησα και βγάζει τις παυλίτσες και λέει θα εμφανιστούν όταν το Iphone φορτιστεί πλήρως...Δεν εχω το NoWiggle λαθος μου αλλα ενα αλλο που σου επιτρεπει να σταματας την μετακινηση των εικονιδιων χωρις να πατησεις το home button.Λαθος μου.TapDeWiggle λεγεται.
Και γω το Auxο υποψιαζομαι περισσοτερο.Παντως και αυτο που δεν μπορω να δω τα στατιστικα της μπαταριας μου στα settings δεν μπορω να το καταλαβω.
Αν δεν περάσεις τίποτα απο Cydia που δεν θα χρειαστεί και Respring και το φορτήσεις πλήρως θα στα εμφανίσει κανονικότατα....Μια μέρα τώρα δεν έχω περάσει κάτι και μου τα δείχνει κανονικά...
Σε συζήτηση που είχα με διάφορα άτομα εδω μέσα και απ ότι έχω διαβάσει και εδώ και γενικά έχω καταλάβει οτι με το Auxo η κατανάλωση ανεβαίνει σημαντικά...Τώρα τι να σου πω δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω....Ποτέ δε θα το δείς ίδιο..
Το 91,20% που βλέπεις, αποτελεί την αναλογία επί τοις εκατό των δυο μεγεθών στο Max & Design Capacity.
Δεν ισχύει αυτό.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:22
Τωρα για το auxo και γω ξερω οτι "καιει" περισσοτερο απλα κατα τη χρηση του κινητου αλλα οχι οταν ειναι σε αναμονη τοσο πολυ.Τεσπα,μπορει και να το κατηγορω αδικα.Αν ξανασυμβει θα αρχισω να απενεργοποιω τα tweak μεχρι να βρεθει ο ενοχος.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:58
Δημοσίευση 11/02/2013 - 13:29
Σκεφτομαι να το γυρισω στο κανονικο μπας και φταιει γενικα το jb και οχι η μπαταρια μου καθως πριν το jb δεν ειχα κανενα προβλημα.
Δημοσίευση 11/02/2013 - 13:40
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες