Βοήθεια με Lockinfo...
Δημοσίευση 11/02/2013 - 09:53
γιατί το κατέβασα εχθες, ψιλοκολουσε, μετα κατέβασα και ενα theme και εκει καταστραφηκε ολοσχαιρως...
Κόλησαν όλα, εκανε restart και μου εγραφε στο status bar οτι ηταν σε safe mode... και ότι επρεπε να κανω restart..
Γινοταν αυτο το πραγμα συνεχεια.. οποτε απεγκατεστησα το lockinfo απο το cydia και ξεκολησε...
Έκανα κάτι λάθος εγώ ή υπάρχει θέμα με το lockinfo και την 6.1?
και αν υπάρχει έχετε να μου προτείνετε κάτι αντίστοιχο..?
Ευχαριστώ.
Ad
Δημοσίευση 11/02/2013 - 10:00
Δημοσίευση 11/02/2013 - 10:01
Πρόσφατα το αγόρασα μιας και ήταν(είναι?) σε προσφορά και δούλευε άψογα στο iPhone 5 με iOS 6.1!
Εσύ το αγόρασες ή το κατέβασες cracked?
Εναλλακτικά δες το IntelliScreenX. Εγώ σε αυτό κατέληξα πάλι, μιας και δεν με τρέλανε το LockInfo.
Δημοσίευση 11/02/2013 - 10:12
Είναι πλήρως συμβατό με το iOS 6.1.
Πρόσφατα το αγόρασα μιας και ήταν(είναι?) σε προσφορά και δούλευε άψογα στο iPhone 5 με iOS 6.1!
Εσύ το αγόρασες ή το κατέβασες cracked?
Εναλλακτικά δες το IntelliScreenX. Εγώ σε αυτό κατέληξα πάλι, μιας και δεν με τρέλανε το LockInfo.
Όχι δεν το αγόρασα, είπα να το δοκιμάσω, μιας και νεος με jb κλπ..
Φαντάστηκα ότι είναι πιθανό να έχει προβλήματα το cracked αλλά αν τουλάχιστον το έβλεπα στην πράξη και με έψηνε το αγόραζα να δουλευει κανονικα να ειναι κ πιο αξιοπιστο..λες να φταίει αυτο που κολουσε??έχεις καμια άλλη ιδέα?
Το intelliscreenx έχει και αυτό αντιστοιχη λογική απο widgets feeds κλπ? κανα καλό theme?
Δημοσίευση 11/02/2013 - 10:16
Το IntelliScreenX είναι της ίδιας λογικής απλά αφορά το NC. Το οποίο NC το έχεις και στην LS
Δημοσίευση 11/02/2013 - 10:29
Το LockInfo έχει και 14 μέρες trial. Άρα απεγκατέστησε το cracked και εγκατέστησε το κανονικό αφού για τις πρώτες 14 μέρες θα είσαι καλυμένος.
Το IntelliScreenX είναι της ίδιας λογικής απλά αφορά το NC. Το οποίο NC το έχεις και στην LS
Οκ. δεν το ήξερα ότι έχει και trial, το έχω απεγκαταστησει ήδη ούτως ή άλλος οπότε θα κατεβάσω το τρίαλ. το official ειναι της modmyi?
Το intelliscreenx έχει δηλαδή επιλογή να βλέπεις το nc στην lockscreen?
Δημοσίευση 11/02/2013 - 10:38
Ναι, μία από τις δυνατότητες του IntelliScreenX είναι να ενεργοποιεί το NC στην LS. Επίσης, αργότερα αν θες να το δεις, έχει κι αυτό trial(3μέρες αν θυμάμαι καλά).
Δημοσίευση 11/02/2013 - 10:49
Ναι από modmyi είναι το LockInfo 5.
Ναι, μία από τις δυνατότητες του IntelliScreenX είναι να ενεργοποιεί το NC στην LS. Επίσης, αργότερα αν θες να το δεις, έχει κι αυτό trial(3μέρες αν θυμάμαι καλά).
ok. ευχαριστω

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες