XBMC σε iPad και iPhone
Δημοσίευση 04/03/2013 - 14:18
Ad
Δημοσίευση 04/03/2013 - 14:32
Με το Apple TV θα μπορώ να στείλω την εικόνα στην TV από το iPad η θα είναι πολύ αργό το Internet? Γιατή βλέπω και ο ανταπτορας στα ίδια χρήματα περίπου.
εγώ με iphone 5 σε mirroring Μορφή είδα την ταινία μια χαρά . Δεν βρήκα τρόπο να το στείλω στο apple tv . Είναι χαζό να πάρεις καλώδιο ....... Τα games έχουν μονο μια μικρή καθυστέρηση.
Δημοσίευση 04/03/2013 - 15:59
DisplayOut λεγεται και δουλευει μια χαρα είτε ασύρματα είτε ενσύρματα με ios 6
Τι ΑΚΡΙΒΩΣ θες να κανεις γιατι δεν εχω καταλαβει
Να περάσω φωτό/βίντεο στο Media Center και να βλέπω από κεί, στο "Μήλο". Αυτό θέλω.
Δεν ξέρω/καταλαβαίνω, πως θα τα περάσω στο device.
Δημοσίευση 05/03/2013 - 14:01
Δημοσίευση 05/03/2013 - 15:06
Να περάσω φωτό/βίντεο στο Media Center και να βλέπω από κεί, στο "Μήλο". Αυτό θέλω.
Δεν ξέρω/καταλαβαίνω, πως θα τα περάσω στο device.
Στο media center του xbmc? για ποιο λόγο να κανείς κάτι τέτοιο;κατέβασε μια εφαρμογή όπως το oplayer κ πέρνα εκεί ότι ταινίες θες από το iTunes με drag&drop
Κατέβασα το display out και σύνδεσα το iPad με το καλώδιο που το φορτήζω στην TV αλλά μου δείχνει μόνο την φωτογραφία που έχω στην home screen τίποτα άλλο δεν μπορώ να δώ γίνεται να παίξει έτσι το xbmc?
Δοκίμασε να κανεις ένα reboot.Το displayout το έχεις αγορασμένο;
Τελευταία επεξεργασία από: gasoliner, 05/03/2013 - 15:07
Δημοσίευση 07/03/2013 - 12:07
Στο media center του xbmc? για ποιο λόγο να κανείς κάτι τέτοιο;κατέβασε μια εφαρμογή όπως το oplayer κ πέρνα εκεί ότι ταινίες θες από το iTunes με drag&drop
Δοκίμασε να κανεις ένα reboot.Το displayout το έχεις αγορασμένο;
Ναι, μα... πως θα βλέπω ΑΠΟ το XBMC τις φωτό και βίντεο; Αυτό δεν έχω καταλάβει. Έχω κατεβάσει τον AVPlayer - μπορώ εκεί να τα περάσω, έτσι; Αλλά μετά ΠΩΣ θα τα βλέπω απ' το mobile XBMC;
Δημοσίευση 08/03/2013 - 14:55
Μα από το avplayer θα βλέπεις τις ταινίες σου.Απο το xbmc λογικά θα γίνεται μεσω ssh client να περνάς τα media files σου και μετά από το xbmc να δηλώσεις τη διαδρομή των αρχείων. Δε νομίζω πως βολεύει κάτι τέτοιο σε idevice εκτός από Apple TV ή να δηλώσεις κάποιο nas server μέσω router. Κατάλαβες ή κινεζικά;Ναι, μα... πως θα βλέπω ΑΠΟ το XBMC τις φωτό και βίντεο; Αυτό δεν έχω καταλάβει. Έχω κατεβάσει τον AVPlayer - μπορώ εκεί να τα περάσω, έτσι; Αλλά μετά ΠΩΣ θα τα βλέπω απ' το mobile XBMC;
Δημοσίευση 09/03/2013 - 22:42
Δημοσίευση 10/03/2013 - 21:08
Δημοσίευση 10/03/2013 - 22:43
Μα από το avplayer θα βλέπεις τις ταινίες σου.Απο το xbmc λογικά θα γίνεται μεσω ssh client να περνάς τα media files σου και μετά από το xbmc να δηλώσεις τη διαδρομή των αρχείων. Δε νομίζω πως βολεύει κάτι τέτοιο σε idevice εκτός από Apple TV ή να δηλώσεις κάποιο nas server μέσω router. Κατάλαβες ή κινεζικά;
Ψιλο-κινέζικα. Χαχαχα... Απλά, στο PC ορίζω ρε παιδί μου που βρίσκονται φωτό και βίντεο και "βουαλά", τα βλέπω με το XBMC.
Εδώ στο "Μήλο" δεν γίνεται πάλι έτσι;;;
Εννοώ... αν έχω (που έχω) τον AVPlayer και από ΕΚΕΙ θα τρέχω τα βίντεο... αυτό λοιπόν το Media Center ΤΙ ΤΟ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ";
Δημοσίευση 10/03/2013 - 23:05
Δημοσίευση 11/03/2013 - 09:43
Ψιλο-κινέζικα. Χαχαχα... Απλά, στο PC ορίζω ρε παιδί μου που βρίσκονται φωτό και βίντεο και "βουαλά", τα βλέπω με το XBMC.
Εδώ στο "Μήλο" δεν γίνεται πάλι έτσι;;;
Εννοώ... αν έχω (που έχω) τον AVPlayer και από ΕΚΕΙ θα τρέχω τα βίντεο... αυτό λοιπόν το Media Center ΤΙ ΤΟ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ";
Χαχα προφανώς δεν έχεις καταλάβει ακομα περι τίνος προκειται..Αν το θεμα σου ειναι πως θα βλεπεις τις κατεβασμενες σου ταινίες πάω πάσο..Εδω μιλάμε για ενα ολοκληρωμένο media CENTER και οχι απλα για ενα media player..Διαβασε τις προηγούμενες σελιδες και θα καταλάβεις..
Δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλω να φορτώσω subtitles στο navi-x. Όταν ανοίγω την ταινία και πατάω click, μου εμφανιζει μόνο το πλαίσιο που δείχνει σε ποιο σημείο είμαι της ταινιά. Το μεγάλο πλαίσιο (που έχει την επιλογή των υποτίτλων) δεν μου την εμφανίζει. Το ενεργοποιώ με κάποιο τρόπο;
Ο λόγος ειναι διότι το navi-x ονομάζει την ταινία "video" και οχι με το πραγματικό της ονομα, με αποτέλεσμα το subtitles addon να μη βρίσκει ποια ταινία ειναι. Εχει απαντηθει η ερώτησει σου σε προηγούμενα posts. Θα πρεπει να πας στις ρυθμίσεις του subtitles addon και να επιλέξεις να βάζεις εσυ τον τιτλο της ταινίας που ψάχνεις
Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει DLNA ?
Υποστηρίζει
Δημοσίευση 11/03/2013 - 12:00
Δημοσίευση 11/03/2013 - 15:50
Δημοσίευση 11/03/2013 - 22:00
Χαχα προφανώς δεν έχεις καταλάβει ακομα περι τίνος προκειται..Αν το θεμα σου ειναι πως θα βλεπεις τις κατεβασμενες σου ταινίες πάω πάσο..Εδω μιλάμε για ενα ολοκληρωμένο media CENTER και οχι απλα για ενα media player..Διαβασε τις προηγούμενες σελιδες και θα καταλάβεις..
Mα το έχω και το δουλεύω στο PC σου λέω. Γι 'αυτό το κατέβασα και στο "Μήλο". Μπορείς αν θες να μου εξηγήσεις;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες