Τσικνοπέμπη.Ψήθηκε τελικά ο σκληρός του imac.. Προτάσεις;; SSD / HD
Δημοσίευση 12/03/2013 - 00:20
Ad
Δημοσίευση 12/03/2013 - 00:23
Δημοσίευση 12/03/2013 - 00:30
Υποτίθεται είναι ΜΟΝΟ για εφεδρεία ΕΑΝ σκάσει ο ssd...
Τελευταία επεξεργασία από: zvrikos, 12/03/2013 - 00:30
Δημοσίευση 12/03/2013 - 00:41
Πόσα GB να του δώσω για το λειτουργικό από το παρτισιον του HD?
Υποτίθεται είναι ΜΟΝΟ για εφεδρεία ΕΑΝ σκάσει ο ssd...
50 είναι υπέρ αρκετά.
Δημοσίευση 12/03/2013 - 00:42
θα δώ όμως..
ευχαριστώ πολυ!!
Δημοσίευση 12/03/2013 - 00:54
Δημοσίευση 15/03/2013 - 13:31
Εγκαταστάθηκαν τα καλούδια και καθαρίστηκε και εσωτερικά από την σκόνη το μηχάνημα.
Η εγκατάσταση έγινε από τεχνικό PC που σχετικά πρόσφατα είχε ξανακάνει εγκατάσταση σε ένα ίδιο με νέο σκληρό.
Αποτέλεσμα: Πήρα ένα καινούργιο μηχάνημα.. Εξαιρετικά γρήγορο..
Είχα στο μυαλό μου το θέμα των αισθητήρων θερμοκρασίας (που παρέμεναν πάνω στους δίσκους) και παρατήρησα ότι ανέβαζε κάπως θερμοκρασία..
Ισως είανι η ιδέα μου. Γι αυτό και εγκατέστησα το εντελώς δωρεάν και εξαιρετικό app smcfancontrol και έδωσα στα φουρφούρια ένα τσιμπιματάκι επάνω στις στροφές που κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί.. Σήμερα νομίζω ότι αφού τελείωσα τις εγκαταστάσεις προγραμμάτων, ΔΕΝ είναι τόσο ζεστό το μηχάνημα..
Με εκνευρίζει που έχασα το keychain μου και με εκνευρίζει που με τίποτα - μα με τίποτα το σαφαρι δεν παίρνει τα bookmarks μου.. και δεν ξέρω γιατί..
Η μοντα λοιπόν συστήνεται ανεπιφύλακτα....
ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας πολύ για την βοήθεια...
Δημοσίευση 15/03/2013 - 14:02
ολα καλα
Δημοσίευση 15/03/2013 - 15:05
Αναφορά σχετικά με το τι έγινε τελικά..
Εγκαταστάθηκαν τα καλούδια και καθαρίστηκε και εσωτερικά από την σκόνη το μηχάνημα.
Η εγκατάσταση έγινε από τεχνικό PC που σχετικά πρόσφατα είχε ξανακάνει εγκατάσταση σε ένα ίδιο με νέο σκληρό.
Αποτέλεσμα: Πήρα ένα καινούργιο μηχάνημα.. Εξαιρετικά γρήγορο..
Είχα στο μυαλό μου το θέμα των αισθητήρων θερμοκρασίας (που παρέμεναν πάνω στους δίσκους) και παρατήρησα ότι ανέβαζε κάπως θερμοκρασία..
Ισως είανι η ιδέα μου. Γι αυτό και εγκατέστησα το εντελώς δωρεάν και εξαιρετικό app smcfancontrol και έδωσα στα φουρφούρια ένα τσιμπιματάκι επάνω στις στροφές που κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί.. Σήμερα νομίζω ότι αφού τελείωσα τις εγκαταστάσεις προγραμμάτων, ΔΕΝ είναι τόσο ζεστό το μηχάνημα..
Με εκνευρίζει που έχασα το keychain μου και με εκνευρίζει που με τίποτα - μα με τίποτα το σαφαρι δεν παίρνει τα bookmarks μου.. και δεν ξέρω γιατί..
Η μοντα λοιπόν συστήνεται ανεπιφύλακτα....
ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας πολύ για την βοήθεια...
Well done! Στα έλεγα για τον ssd ότι θα δεις καινούργιο μηχάνημα. Αν επιτρέπεται πόσα χρήματα σου πήρε ο τεχνικός για να σου κάνει την τοποθέτηση?
Δημοσίευση 15/03/2013 - 15:07
Well done! Στα έλεγα για τον ssd ότι θα δεις καινούργιο μηχάνημα. Αν επιτρέπεται πόσα χρήματα σου πήρε ο τεχνικός για να σου κάνει την τοποθέτηση?
50.. Πολλά η λίγα ;
Δημοσίευση 15/03/2013 - 15:24
50.. Πολλά η λίγα ;
Πάρα πολύ καλά είναι. Είχε δουλειά το πράγμα. Μπράβο στον τεχνικό.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες