Samsung Galaxy S4
Δημοσίευση 20/03/2013 - 16:01
Θα είναι γρηγορότερος τελικά από τον Snapdragon; Θα έχει καλύτερη αυτονομία; Τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα δύο θα πρέπει να έχει διαφορά προς το καλύτερο!
Ανησυχώ που δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα benchmark ακόμα. Μήπως έχουν προβλήματα στην παραγωγή; Κάτι είχε ακουστεί για υπερθερμάνση και πως δεν θα κυκλοφορούσε καθόλου με Exynos.
Το άλλο "ανησυχητικό" είναι η ζήτηση που θα έχει. Κλασσικά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Θα περιμένουμε κανά 4μηνο να το πάρουμε γιατί θα δεν θα προλαβαίνει το stock. 4πλη ζήτηση λέει ένας UK retailer.
Ad
Δημοσίευση 20/03/2013 - 16:04
Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Exynos;
Θα είναι γρηγορότερος τελικά από τον Snapdragon; Θα έχει καλύτερη αυτονομία; Τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα δύο θα πρέπει να έχει διαφορά προς το καλύτερο!
Ανησυχώ που δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα benchmark ακόμα. Μήπως έχουν προβλήματα στην παραγωγή; Κάτι είχε ακουστεί για υπερθερμάνση και πως δεν θα κυκλοφορούσε καθόλου με Exynos.
Το άλλο "ανησυχητικό" είναι η ζήτηση που θα έχει. Κλασσικά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Θα περιμένουμε κανά 4μηνο να το πάρουμε γιατί θα δεν θα προλαβαίνει το stock. 4πλη ζήτηση λέει ένας UK retailer.
Φιλε, ενα πραγμα θα σου πω για να το καταλαβετε ολοι.. ο octa5 θα σκιζει σε επιδοσεις λογω αρχιτεκτονικης... παραδειγμα... το iphone5 παιζει σε αρχιτεκτονικη cortex A15 με δυο πηρυνες... για να ειμαστε ακριβοδικαιοι, σε μανισιες συσκευες τα παιρνει ολα σε speed test και σε σοβαρα cpu benchmark... μεχρι κ το nexus4 που λογω ελαφριας ρομ παει πολυ καλα.... σκεψου 4 πηρυνες σε cortex A15 τι θα κανουν... δεν λεω, καλη η ανωτεροτητα του ios αλλα δεν φτανει μονο αυτο οταν κανεις speed test με ενα note2 στα 1.6 ghz και στο browsing φορτωνεις πιο γρηγορα.... ελπιζω να εγινα σαφης τι θελω να πω.....
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 20/03/2013 - 16:08
Δημοσίευση 20/03/2013 - 16:23

Πηγή
http://www.primatela...s-4-benchmarks/
Δημοσίευση 20/03/2013 - 16:33
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/usb-flash/Turbo-X-Buddy-USB-Flash-Drive-64GB-Green-BUDDY_64GB_GREEN.htm
ελα βρε, εδωσες 700ευρω για αυτο...κοτσο σε πιασανε, με 50αρι κανεις μια χαρα τη δουλεια σου....χααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Που κολλαει αυτο? Τα εχετε χασει ρε? Ο τυπος θελει να στειλει αρχειο απο κινητο σε κινητο χωρις υπολογιστη. Το φλας που κολλαει? τακα τακα τακα τακα τακα ταααα.
χαχαχαχαχαχα
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:03
Γ) Περι δυνατοτητων.
Ρε παιδια ελεος. Σε ερωτησεις του τυπου αν μπορειτε εσεις του iphone να αποστειλετε μεγαλα αρχεια ΑΜΕΣΑ, η απαντηση σας ειναι icloud, δηλαδη ανεβασμα του αρχειου στο icloud και ξανακατεβασμα, η απαντηση ειναι το λιγοτερο αστεια.
Επισης ολες οι εναλλακτικες λυσεις που δινετε σε κατι που εμεις το κανουμε αμεσα. Ειναι οπως το ακολουθο παραδειγμα.
¨Να προσπαθει να πεισει καποιος (android users) ενα φιλο του(Iphone users) οτι ενα διλιτρο audi ειναι πιο γρηγορο απο ενα seicento και να ακολουθει ο επομενος διαλογος.
- (android) Εγω οταν θελω να παω στην θεσσαλονικη το κανω σε 4 ωρες. δηλαδη ξεκιναω στις 10 και στις 2 πινω καφε στη θεσσαλονικη.
- (iphone) Καλα ρε φιλε και εγω μπορω να ειμαι στις 2 και να πινω καφε στη θεσσαλονικη.
- (android) Μα καλα πως?
- (iphone) Πολυ απλα ξεκιναω στις 7.
εγω θα του το δωσω σε usb. Δε χαλασε ο κοσμος να το παρει δυο ωρες μετα.
Αυτο εννουσα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:15
Αυτο εννουσα
χαχα
Ταμτακο πηγα σημερα να παρω s3 LTE..Και οπως το κοιτουσα εψαξα το ραδιοφωνο...Τζιφος δεν υπηρχε..Τελικα πηρα ενα LG με το 1/3 της αξιας του s3 και επιτελους ειμαι πολυ gadgetakias...Στελνω αρχρια συνεχεια..Σταματαω οποιον βρω και του στελνω αρχεια, μουσικη τα παντα ολα λεμε...Με σταματησε η αστυνομια και εγω τους εστειλα με bt Τερλεγκα...Γιουπιιιιιι παω να παρω usb flash τωρα για να το συνδεω στο κινητο και να βλεπω ταινιες...Επιτελους ελευθερια...Α και που εισαι 700 ευρω κινητο και δεν εχει ραδιο και το Lg να εχει; Χαχαχα...
Υ.Γ: επιτελους τωρα μπορω να παω διακοπες και χωρις ιντερνετ να στειλω βιντεακι 400 mb...Παω να κλεισω ξενοδοχειο για Ιμαλαια....Και θα ζητησω να μην εχου wi-fi για να κοροιδευω τα iphone..
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 20/03/2013 - 17:20
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:18
Αν σου εδινε κλιση η αστυνομια, θα μππρουσες να την πληρωσεις με wifi direct κατευθειαν για να μην παιδευεσαι...Ταμτακο πηγα σημερα να παρω s3 LTE..Και οπως το κοιτουσα εψαξα το ραδιοφωνο...Τζιφος δεν υπηρχε..Τελικα πηρα ενα LG με το 1/3 της αξιας του s3 και επιτελους ειμαι πολυ gadgetakias...Στελνω αρχρια συνεχεια..Σταματαω οποιον βρω και του στελνω αρχεια, μουσικη τα παντα ολα λεμε...Με σταματησε η αστυνομια και εγω τους εστειλα με bt Τερλεγκα...Γιουπιιιιιι παω να παρω usb flash τωρα για να το συνδεω στο κινητο και να βλεπω ταινιες...Επιτελους ελευθερια...Α και που εισαι 700 ευρω κινητο και δεν εχει ραδιο και το Lg να εχει; Χαχαχα...
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:20
Να κραξεις για το ραδιο και να ειχες στο iphone 16gb των 740 ευρω (γελαει ο κοσμος) να το καταλαβω. Αλλα να κραζεις για ραδιο εσυ που με το iphone μονο στο αμαξι ακουγες τι να σου πω. Παλι γελαει οχι ο κοσμος αλλα το φορουμ.Ταμτακο πηγα σημερα να παρω s3 LTE..Και οπως το κοιτουσα εψαξα το ραδιοφωνο...Τζιφος δεν υπηρχε..Τελικα πηρα ενα LG με το 1/3 της αξιας του s3 και επιτελους ειμαι πολυ gadgetakias...Στελνω αρχρια συνεχεια..Σταματαω οποιον βρω και του στελνω αρχεια, μουσικη τα παντα ολα λεμε...Με σταματησε η αστυνομια και εγω τους εστειλα με bt Τερλεγκα...Γιουπιιιιιι παω να παρω usb flash τωρα για να το συνδεω στο κινητο και να βλεπω ταινιες...Επιτελους ελευθερια...Α και που εισαι 700 ευρω κινητο και δεν εχει ραδιο και το Lg να εχει; Χαχαχα...
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:22
Αν σου εδινε κλιση η αστυνομια, θα μππρουσες να την πληρωσεις με wifi direct κατευθειαν για να μην παιδευεσαι...
Μετα τον Τερλεγκα και το ασμα " Ενος λεπτου σιγη για το bluetooth που ανοιξες" με αφησαν να φυγω...
Να κραξεις για το ραδιο και να ειχες στο iphone 16gb των 740 ευρω (γελαει ο κοσμος) να το καταλαβω. Αλλα να κραζεις για ραδιο εσυ που με το iphone μονο στο αμαξι ακουγες τι να σου πω. Παλι γελαει οχι ο κοσμος αλλα το φορουμ.
Να κραζεις εσυ για ραδιο αλλα μολις το βγαζει η samsung να ασχολεισαι με ταινιες μεσα σε πουλμαν δεν το καταλαβαινω...
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:25
Α ναι εχεις και εσυ bluetooth... για ακουστικα. χαχαΜετα τον Τερλεγκα και το ασμα " Ενος λεπτου σιγη για το bluetooth που ανοιξες" με αφησαν να φυγω...
Ναι μαλακια που μου ζητησε να του βαλω ταινια στο ipad. Αλλα απο εδω και περα σε αναλογη περιπτωση θα τους λεω δειτε τ@ρχιδ.. μου τωρα με το ipad.Μετα τον Τερλεγκα και το ασμα " Ενος λεπτου σιγη για το bluetooth που ανοιξες" με αφησαν να φυγω...
Να κραζεις εσυ για ραδιο αλλα μολις το βγαζει η samsung να ασχολεισαι με ταινιες μεσα σε πουλμαν δεν το καταλαβαινω...
και να υπενθημισω πως εχω ipad αλλα το πουλαω γιατι τα βαρεθηκα τα κλειδωματα. πηρα λουκετο και αλυσίδα τωρα.
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:26
Α ναι εχεις και εσυ bluetooth... για ακουστικα. χαχαΝαι μαλακια που μου ζητησε να του βαλω ταινια στο ipad. Αλλα απο εδω και περα σε αναλογη περιπτωση θα τους λεω δειτε τ@ρχιδ.. μου τωρα με το ipad.
Οχι ρε λεμε...Lg λεμε κινητο...Λοιπον θα παμε για καφε και θα σου στειλω αρχεια...Θα μου δωσεις και το usb flash ηια να περασω ταινιες και μετα θα παρουμε το πουλμαν για οπου να ναι αρκει να δω τις ταινιες μετα...
Και εγω πουλαω το iphone...Θα παω να παρω και δευτερη συσκευη android...Θα στελνω μονος μου αρχεια για να νιωσω την ελευθερια....Θα βλεπω ταινιες, θα αλλαζω θεματα...Το πραγματικο νοημα ενος κινητου..
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 20/03/2013 - 17:29
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:29
τοσα ατομα σου λενε εδω μεσα πως ολα αυτα τα χρειαζονται. Εσυ ή κοιμασαι ορθιος ή απλα ξερεις τι παιζει και θες να πας κοντρα. Δωσε λοιπον και ενα χιλιαρικο για το 64 και ασε εμας με τα μισα λεφτα να παρουμε κατι πολυ καλυτερο. Απλα τα πραγματα παναγη μου.Οχι ρε λεμε...Lg λεμε κινητο...Λοιπον θα παμε για καφε και θα σου στειλω αρχεια...Θα μου δωσεις και το usb flash ηια να περασω ταινιες και μετα θα παρουμε το πουλμαν για οπου να ναι αρκει να δω τις ταινιες μετα...
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:30
τοσα ατομα σου λενε εδω μεσα πως ολα αυτα τα χρειαζονται. Εσυ ή κοιμασαι ορθιος ή απλα ξερεις τι παιζει και θες να πας κοντρα. Δωσε λοιπον και ενα χιλιαρικο για το 64 και ασε εμας με τα μισα λεφτα να παρουμε κατι πολυ καλυτερο. Απλα τα πραγματα παναγη μου.
Μα εγω με το 1/3 της αξιας του s3 κανω οτι κανετε και εχω και ραδιο..
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:31
Ταμτακο πηγα σημερα να παρω s3 LTE..Και οπως το κοιτουσα εψαξα το ραδιοφωνο...Τζιφος δεν υπηρχε..Τελικα πηρα ενα LG με το 1/3 της αξιας του s3 και επιτελους ειμαι πολυ gadgetakias.
Α και που εισαι 700 ευρω κινητο και δεν εχει ραδιο και το Lg να εχει; Χαχαχα...
Α) το s3 που ειχα εγω ειχε ραδιο χαχαχα
Β) Αν βρηκες Lg στο 1/3 της τιμης του S3 Με ολα τα χαρακτηριστικα του S3, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Μ...ΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ S3. Οποτε περιμενω να μου πεις μοντελο να συγκρινω... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:37
Ακου λοιπον γιατι δεν υπαρχεις. Εμεις πηραμε s3 γιατι ολα αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα και για το hardware, οθονη, μεγεθος οθονης κ. α.Μα εγω με το 1/3 της αξιας του s3 κανω οτι κανετε και εχω και ραδιο..
Υπαρχουν πολλες συσκευες που τα εχουν αυτα αλλα υπολειπονται σε χαρακτηριστικα αλλα. γιαυτο πηραμε high end συσκευη. Αλλα μεσημερι ειναι θα κοιμασαι φαινεται.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες