Samsung Galaxy S4
Ad
Δημοσίευση 21/03/2013 - 14:28
αν εσυ δεν το βρισκεις πολυπλοκο στην σημερινη εποχη με τοσες εφαρμογες.για wifi transfer, τι να σου πω.... χακερ δεν χρειαζεται να εισαι για να δουλεψεις itunes, αλλα ειναι τουλαχιστον βλακωδης ο τροπος λειτουργιας του..... αυτο λεμε, οχι οτι δεν κανεις την δουλεια σου.. αυτο ελειπε, να μην μπορεις να κανεις κ την δουλεια σου...Αλλο το ευκολοτερο και ΑΛΛΟ δεν καταφερα να περασω mp3 αρα το itunes ειναι πολυπλοκο...
Δημοσίευση 21/03/2013 - 14:38
Σίγουρα στο Android έχετε μπει πολλές φορές να ακούσετε μουσική και βλέπετε μπερδεμένα album, και γενικά μπερδεμένα ID3 tags. Επίσης, το γεγονός της "ανοιχτότητας" του android σε οδηγεί και στο να κάνεις βλακείες όπως να μπερδεύεις φακέλους, να έχεις αλλού το ίδιο πράγμα, βίντεο εδώ, βίντεο εκεί, κτλ κτλ..
Δημοσίευση 21/03/2013 - 14:50
Πρωτον, δεν κραζουμε το itunes, λεμε τσ πραγματα οπως ειναι... δευτερον, απο την στιγμη που εχεις την δυνατοτητα drag and drop μεσα σε ολους τους φακελους του κινητου σου, εννοειται οτι μπορεις να τα εχεις κ ταχτοποιημενα... πας και κανεις εκει μεσα ο,τι φακελο θελεις.. υπαρχει πιο απλο πραγμα??Πάντως ενώ παίζει πολύ κράξιμο για το iTunes, εμένα ενώ μου αρέσει το Android, θα ήθελα να έχουμε optional εφαρμογή για "τακτοποίηση" της μουσικής μας. Να μου πεις, αυτό γίνεται σε έναν βαθμό και με το Windows Media Player, αλλά δεν είναι το ιδανικό.
Σίγουρα στο Android έχετε μπει πολλές φορές να ακούσετε μουσική και βλέπετε μπερδεμένα album, και γενικά μπερδεμένα ID3 tags. Επίσης, το γεγονός της "ανοιχτότητας" του android σε οδηγεί και στο να κάνεις βλακείες όπως να μπερδεύεις φακέλους, να έχεις αλλού το ίδιο πράγμα, βίντεο εδώ, βίντεο εκεί, κτλ κτλ..
Δημοσίευση 21/03/2013 - 14:56
Πρωτον, δεν κραζουμε το itunes, λεμε τσ πραγματα οπως ειναι... δευτερον, απο την στιγμη που εχεις την δυνατοτητα drag and drop μεσα σε ολους τους φακελους του κινητου σου, εννοειται οτι μπορεις να τα εχεις κ ταχτοποιημενα... πας και κανεις εκει μεσα ο,τι φακελο θελεις.. υπαρχει πιο απλο πραγμα??
Σου μιλάω για την δική μου εμπειρία...
Αυτή η ελευθερία μου προκαλεί χάος μερικές φορές. Το χειρότερο όλων όσον αφορά την μουσική είναι όταν περνάς ένα soundtrack ας πούμε και αντί να στο βγάλει σαν ένα album, στο βγάζει σαν 20. Άντε βρες την μουσική σου μετά...
Δημοσίευση 21/03/2013 - 15:02
Σου μιλάω για την δική μου εμπειρία...
Αυτή η ελευθερία μου προκαλεί χάος μερικές φορές. Το χειρότερο όλων όσον αφορά την μουσική είναι όταν περνάς ένα soundtrack ας πούμε και αντί να στο βγάλει σαν ένα album, στο βγάζει σαν 20. Άντε βρες την μουσική σου μετά...
Τι εννοεις ρε φιλε?
Δημοσίευση 21/03/2013 - 15:02
Ναι, γιατι στα περναει με πολλα φιλτρα.. καλλιτεχνης, ειδος κομματιου κλπ.. πρεπει να επεξεργαστεις τις ονομασιες πριν τα μεταφερεις.. γιατι δεν φτιαχνεις playlist να εισαι κυριος??Σου μιλάω για την δική μου εμπειρία...
Δημοσίευση 21/03/2013 - 15:10

Δημοσίευση 21/03/2013 - 15:15
Ρε παιδιά το έχω γράψει πάααααααρα πολλές φορές. Το itunes το "δουλεύεις" μία φορά και μετά τα κάνει όλα για σένα. Μην τρελαίνεστε τώρα και μου βάζετε στα - του iphone το itunes. Εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια. Έχω τακτοποιημένα όλα μου τα άλμπουμς μουσικής με τις playlists τους, όλα τους φακέλους με τις φωτογραφίες μου και κάθε φορά πατάω ένα συγχρονισμό και τελείωσε το θέμα. Δηλαδή εσάς τι σας πειράζει? Ωραίο το drag n drop αλλά ας πούμε λίγο τα πράγματα με τ' όνομά τους. Η διαδιακασία για να βάλεις ένα .mp3 στο Iphone είναι ίδια με αυτή του android, απλά στο iphone πρέπει ν'ανοίξεις το itunes. Επειδή κι εκεί drag n drop είναι
Fanis, άστο, είσαι μακριά από αυτό που κάνει το Android. Ναι, συμφωνώ, είναι χρήσιμο το το iTunes μερικές φορές, αλλά είναι πατάτα όταν είναι ο μόνος τρόπος.
Εγώ μπορώ να κατεβάσω mp3 από οποιοδήποτε browser, από εφαρμογές μέσα από το play store, από torrent, με Wi-Fi direct

Τι εννοεις ρε φιλε?
Ναι, γιατι στα περναει με πολλα φιλτρα.. καλλιτεχνης, ειδος κομματιου κλπ.. πρεπει να επεξεργαστεις τις ονομασιες πριν τα μεταφερεις.. γιατι δεν φτιαχνεις playlist να εισαι κυριος??
Εννοώ, όπως κατάλαβε ο Στέφανος, πως με τον να περνάς τα κομμάτια με drag n drop, μερικές φορές δημιουργούνται και προβλήματα. Γιατί στα περνάει, αλλά δεν στα οργανώνει. Αυτό πρέπει να γίνει manually, είτε με playlists, είτε με ID3 editors, κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από: jastonas, 21/03/2013 - 15:17
Δημοσίευση 21/03/2013 - 15:26
Fanis, άστο, είσαι μακριά από αυτό που κάνει το Android. Ναι, συμφωνώ, είναι χρήσιμο το το iTunes μερικές φορές, αλλά είναι πατάτα όταν είναι ο μόνος τρόπος.
Εγώ μπορώ να κατεβάσω mp3 από οποιοδήποτε browser, από εφαρμογές μέσα από το play store, από torrent, με Wi-Fi direct![]()
![]()
, και τα λοιπά και τα λοιπά.
Φίλε μου εγώ το τηλ δεν το έχω για να κατεβάζω τραγούδια από οποιονδήποτε browser, ούτε torrents, ούτε τίποτα. Δεν το λέω κάπως για να μην παρεξηγηθώ. Το τηλ το παίρνω για τα βασικά και όλα αυτά που μου αναφέρεις εγώ προσωπικά τα βρίσκω άχρηστα. Απλά αναφέρθηκα στο itunes επειδή όλοι το κράζουν και είμαι σίγουρος ότι όσοι το κράζουν δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του πάνω από 5 λεπτά. Μπορεί να είπα και πολλά...
Δημοσίευση 21/03/2013 - 15:40
Αυτο λεμε τοση ωρα, ο καθενας με ο,τι βολευεται, ολα κανουν την δουλεια σου, ευκολοτερα ή δυσκολοτερα... απλα το itunes δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο, κ κριμα που δεν εχουν φτιαξει ακομη μια on air εφαρμογη για μεταφορα αρχειωνΦίλε μου εγώ το τηλ δεν το έχω για να κατεβάζω τραγούδια από οποιονδήποτε browser, ούτε torrents, ούτε τίποτα. Δεν το λέω κάπως για να μην παρεξηγηθώ. Το τηλ το παίρνω για τα βασικά και όλα αυτά που μου αναφέρεις εγώ προσωπικά τα βρίσκω άχρηστα. Απλά αναφέρθηκα στο itunes επειδή όλοι το κράζουν και είμαι σίγουρος ότι όσοι το κράζουν δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του πάνω από 5 λεπτά. Μπορεί να είπα και πολλά...
Δημοσίευση 21/03/2013 - 15:49
Μόλις όμως είχα γυρίσει από iOS σε HTC Desire. Κατέβασα το κομμάτι σε mp3, κατέβασα και έναν player να υποστηρίζει 2x, βάλαμε το 3.5mm jack, και κάναμε την δουλειά μας.
Δημοσίευση 21/03/2013 - 16:19
Το 2010 είμαι σε ένα μαγαζί όπου καλλιτέχνης γυρνάει βιντεοκλίπ. Δεν θυμάμαι για ποίο λόγο, αλλά ήθελε το κομμάτι να παίξει σε 2x ταχύτητα. Προφανώς κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Αν είχα iPhone θα έλεγα δεν μπορώ και δεν με νοιάζει και εγώ το κινητό μου το έχω για βασικά πράγματα :Ρ
Μόλις όμως είχα γυρίσει από iOS σε HTC Desire. Κατέβασα το κομμάτι σε mp3, κατέβασα και έναν player να υποστηρίζει 2x, βάλαμε το 3.5mm jack, και κάναμε την δουλειά μας.
τα μεμονωμενα παραδειγματα που μπορει να συμβουν 1/100 δεν προσφερουν κατι σε μια συζητηση που απο gs4 εχει μετατραπει σε πολεμο android vs ios...
Το ιδιο παραδειγμα μπορει να πει ο καθενας με την οποιαδηποτε συσκευη ανεξαρτητου λειτουργικου αλλωστε...
απλη καθημερινοτητα ειναι το θεμα..
το οτι ετυχε να βρεθεις καπου το 2010 και ετυχε να κανεις αυτα που εκανες, ανετα θα βρεθουν 10 εδω μεσα που θα σου πουν οτι εκαναν το ιδιο απο iphone με εφαρμογες appstore.
αυτο που θελω να πω ειναι πως για να κατσει καποιος να ακουσει την απεναντι αποψη πρεπει να δεχθει σωστα επιχειρηματα καθημερινοτητας... και οχι κατι που μπορει και να μην του τυχει ποτε.
Δημοσίευση 21/03/2013 - 16:29
τα μεμονωμενα παραδειγματα που μπορει να συμβουν 1/100 δεν προσφερουν κατι σε μια συζητηση που απο gs4 εχει μετατραπει σε πολεμο android vs ios...
Το ιδιο παραδειγμα μπορει να πει ο καθενας με την οποιαδηποτε συσκευη ανεξαρτητου λειτουργικου αλλωστε...
απλη καθημερινοτητα ειναι το θεμα..
το οτι ετυχε να βρεθεις καπου το 2010 και ετυχε να κανεις αυτα που εκανες, ανετα θα βρεθουν 10 εδω μεσα που θα σου πουν οτι εκαναν το ιδιο απο iphone με εφαρμογες appstore.
αυτο που θελω να πω ειναι πως για να κατσει καποιος να ακουσει την απεναντι αποψη πρεπει να δεχθει σωστα επιχειρηματα καθημερινοτητας... και οχι κατι που μπορει και να μην του τυχει ποτε.
Νομίζω αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου τύχει στην καθημερινότητα. Το παράδειγμα του γιατρού που το χρησιμοποιεί για εξετάσεις, αυτό είναι μεμονωμένο και εξειδικευμένο.
Δημοσίευση 21/03/2013 - 16:31
Το 2010 είμαι σε ένα μαγαζί όπου καλλιτέχνης γυρνάει βιντεοκλίπ. Δεν θυμάμαι για ποίο λόγο, αλλά ήθελε το κομμάτι να παίξει σε 2x ταχύτητα. Προφανώς κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Αν είχα iPhone θα έλεγα δεν μπορώ και δεν με νοιάζει και εγώ το κινητό μου το έχω για βασικά πράγματα :Ρ
Ακριβώς όπως τα λέει παραπάνω το παλικάρι. Αν κάτσω να σκεφτώ που μπορεί να με χρειαστεί το τηλ τότε την κάτσαμε την βάρκα. Αυτά δεν είναι κριτήρια αγοράς κινητού. Άμα είναι την επόμενη φορά που θα πάρω κινητό θα πάρω το χ,ψ galaxy που είναι σκέτη πλαστικούρα οπότε ΑΝ μου πέσει κάποια στιγμή να μην κλαίω το αλουμίνιό μου και να πάω ν' αλλάξω το κάπακι με 5€.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες