Αυτό που είπα με το lag το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι και χωρίς πολύ μεγάλη χρήση. Δεν παραπληροφορώ κανέναν εγώ. Λέω στην αρχή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
Και για το bluetooth ξαναλέω το έκανε 3 συνεχόμενες φορές..
Αν σε JB θέλεις κάθε μέρα hard reset μάλλον δεν ξέρεις τι κάνεις και βάζεις σπασμένα tweaks κτλ. Εγώ σε JB έχω να κάνω hard reset κανά μήνα.
Επίσης κατά τα δικά σας πρότυπα συγκρίνουμε clean συσκευές γιατί με JB το iPhone κάνει πολλά απ αυτά που κάνει και το Sg3.Όχι όποτε μας συμφέρει σύγκριση με JB κι όποτε δε μας συμφέρει με clean συσκευές..
ΕΣΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ όταν λες ότι κρασάρει το iPhone με JB αντίθετα.
σου ξαναλεω οτι μπορω να σου αποδειξω οτι απο ολα αυτα που εχεις πει δεν ισχυει τιποτα !! πες μου να κανω οτι θελεις να το γραψω σε βιντεο και να το ποσταρω! να ανοιξω μαζεμενες οτι εφαρμογες θελεις να μπω οσες φορες θελεις και να κατεβασω οτι μου πεις απο play store, και να δουμε πως θα δουλευει και που θα κρασσαρει.! το gs3 και ειδικα η εκδοση με τα 2 giga ram, και το νοτε2, να ξερεις τρωνε το iphone για πρωινο σε ολα. ετσι απλα οπως το ακους. ειτε σου αρεσει ειτε οχι. και αυτο που λεω δεν ειναι καθολου υποκειμενικο. ειναι αντικειμενικο 100%