Εγω σκεφτομαι που μετα το facelift θα μπουκωσει ολο το συστημα στο app store με ενα backlog απο updates σε εφαργμογες που θα αφορουν αποκλειστικα στα icon τους. Θα γινει της ποπης ...
Καλά αυτό είναι σίγουρο αν και λογικά όλο και κάποια θέματα συμβατότητας θα έχουν οι εφαρμογές και θα πρέπει να αλλάξουν και άλλα πράγματα, άρα ακόμα πιο μεγάλος χαμός
.
Όσο για το λογισμικό είναι δεν είναι έτσι εμένα το ίδιο μου κάνει. Το περιτύλιγμα είναι το λιγότερο. Αυτό που με νοιάζει είναι να έχουν βάλει και τίποτα της προκοπής εκτός από αλλαγή εικονιδίων και χρωμάτων. Και κυρίως με νοιάζει να το δώσουν και στο ipad 2 που έχω γιατί δεν περιμένω ότι το 3gs μου θα υποστηρίζεται πλέον
.
Και ειδικά το θέμα με τα tablet πρέπει να το προσέξουν λίγο και λόγω μεγαλύτερης οθόνης και λόγο ανταγωνισμού. Στα κινητά όλοι πάνω κάτω παράθεση εικονιδίων έχουν. Τα πολύπλοκα widgets κλπ δεν πολυφαίνονται έτσι και αλλιώς στις μικρές οθόνες. Στα κινητά πρέπει να επικεντρωθούν σε features ευκολίας χρήσης και όχι μόνο σε φρου φρου και αρώματα. Και όλοι ξέρετε γιατί μιλάω... με απλό παράδειγμα το τύπου sbsettings που υπάρχει παντού και ακόμα και τα gestures που τα έχουν βάλει στο Ipad και δεν τα δώσανε ποτέ στο iphone χωρίς να καταλάβω ποτέ τον λόγο και η λίστα συνεχίζεται...
Ελπίζω να δούμε κάτι σε αυτόν τον τομέα και επειδή κάπου διάβασα ότι δεν θα δείξουν κάτι από Ipad, οι ελπίδες μου θα συνεχίσουν να υπάρχουν ότι θέλουν να το δουλέψουν κι άλλο.
Αναμένουμε.....