WWDC 2013: Ανακοινώθηκε για τις 10 Ιουνίου
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:12
Έχω το 4άρι από την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας και έχω φρικιάσει με το home button το οποίο πλέον πιάνει μετά απο πολλές φορές πατήματος. Με ταλαιπωρεί αλλά δεν μου έχει κάνει καρδιά να αλλάξω κινητό τόσα χρόνια. Και εννοώ να κάνω update σε ένα 4s ή σε ένα 5άρι. Δεν.. Δεν κάνει αυτό το κλικ για να τα σκάσεις. Πήρα το 5άρι δώρο στη γυναίκα μου και πραγματικά αξίζει και έχει υπερχαρεί 8 μήνες τώρα. Αλλά υπερχάρηκε γιατί είχε ένα Nokia -αν θυμάμαι το N80- το οποίο φυσικά συγκριτικά με ένα iphone δεν αξίζει μια.
Για εμένα όμως που βαρέθηκα πια το 4άρι μου, το οποίο είναι σκυλί πραγματικά, δεν έχει να μου πει κάτι το αν τα εικονίδια του μενού στο ios7 θα είναι τετράγωνα ή στρογγυλά. Με νοιάζει να βγάλει μια νέα συσκευή η οποία να ταρακουνήσει πάλι τα νερά και θα μου κάνει το κλικ να την αγοράσω. Με νοιάζει να συμπεριλάβουν features όπως το αδιάβροχο της sony. Τα έξυπνα κόλπα με την κάμερα του Samsung. Τις δυνατότητες του να μπορώ να κάνω πιο personalized τη συσκευή και να μην είμαι αναγκασμένος να κάνω JB. Και φυσικά το να μπορώ χωρίς αγοραστά apps και jb να συνδέω απολυτά το retina MBP μου με την συσκευή μου.
Αυτά το ολίγα και αναμένουμε 5 ώρες ακόμα για το τι θα δούμε τελικά.
Ad
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:14
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:16
κατω κατω λεει οτι θελει μονο safari?Live streaming και από το website της Apple: http://www.apple.com...ents/june-2013/
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:20
Η σημερινή παρουσίαση θα καθορίσει κατα πόσο θα συνεχίσουν κάποιοι (κι εγώ μαζί) να χρησιμοποιούν iOS συσκευές.
Προσωπικά αν δεν δω σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό και δεν αναφέρομαι σε στυλιστικές χαζομαρίτσες, δεν θα ξαναγοράσω iPad και θα μεταβώ σε κάποια Windows ή Android ταμπλέτα.
Για το iPhone δεν με ενδιαφέρει καθώς η συγκεκριμένη συσκευή είναι απλά για γέλια αλλά ας μην προκαλέσω, γούστα είναι αυτά, κι εμείς υπήρξαμε 16χρονοι κάποτε.
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:22
Ας μην γελιόμαστε.
Η σημερινή παρουσίαση θα καθορίσει κατα πόσο θα συνεχίσουν κάποιοι (κι εγώ μαζί) να χρησιμοποιούν iOS συσκευές.
Προσωπικά αν δεν δω σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό και δεν αναφέρομαι σε στυλιστικές χαζομαρίτσες, δεν θα ξαναγοράσω iPad και θα μεταβώ σε κάποια Windows ή Android ταμπλέτα.
Για το iPhone δεν με ενδιαφέρει καθώς η συγκεκριμένη συσκευή είναι απλά για γέλια αλλά ας μην προκαλέσω, γούστα είναι αυτά, κι εμείς υπήρξαμε 16χρονοι κάποτε.
Και εμεις ... Αλλα μετα μεγαλωσαμε ...
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:24
Ας μην γελιόμαστε.
Για το Android και τα Windows Phone δεν με ενδιαφέρει καθώς τα συγκεκριμένα λειτουργικά είναι για γέλια αλλά ας μην προκαλέσω, γούστα είναι αυτά, κι εμείς υπήρξαμε 15χρονοι κάποτε.
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:25
Η google στο φετεινο Ι/O εδωσε πολυ μεγαλη σημασια στα tools (με το νεο developer studio απο την Jetbrains)
Με εμας τι θα γινει ?
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:26
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:34
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:36
Οτι και να βγει όπως και να βγει,μας αρέσει δεν μας αρέσει στο τέλος θα μας αρέσει...
Λυπάμαι μα δε θα συμφωνήσω.
Προσωπικά μπορώ και έχω ακόμα άποψη και γνώμη για το αν κάτι θα μου αρέσει ή όχι και για το αν κάτι αξίζει ή δεν αξίζει.
Πάντα φιλικά.
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:37
Ας μην γελιόμαστε.
Αυτο που ειπες για αλλαγη σε windows ή android ταμπλέτα μαλλον το ειπες για αστειο ετσι?Στα ταμπλετ ειδικα τα ipad πραγματικα ειναι πολυ μπροστα.Για καλο δικο σου μην το κανεις καθως σε βλεπω για αγγελια πολυ γρηγορα.
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:38
Τα tablets με Windows δεν τρέχουν την phone έκδοση.Για το Android και τα Windows Phone δεν με ενδιαφέρει καθώς τα συγκεκριμένα λειτουργικά είναι για γέλια αλλά ας μην προκαλέσω, γούστα είναι αυτά, κι εμείς υπήρξαμε 15χρονοι κάποτε.
Στο υπόλοιπο σκέλος δεν νομίζω να διαφωνείς κάπου. Είναι ή όχι η σημερινή παρουσίαση πολύ σημαντική για την αγορά iOS συσκευών απο το καταναλωτικό κοινό;
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:41
Οι φίλοι του forum και κάτοχοι Android συσκευών πως θα δουν το keynote για να κράζουν μετά; Πραγματική απογοήτευση. Τρίζουν τα κόκκαλα του Jobs...
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:42
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:43
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες