Με την κυκλοφορία του νέου iPhone το φθινόπωρο.παιδια το ios 7 ποτε θα ειναι διαθεσιμο για να το εγκατασυησουμε;;;
WWDC 2013: Ανακοινώθηκε για τις 10 Ιουνίου
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:45
Ad
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:46
Απαράδεκτη η Apple που ζητάει μόνο Safari για το Live streaming του Keynote (Live Streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.).
Οι φίλοι του forum και κάτοχοι Android συσκευών πως θα δουν το keynote για να κράζουν μετά; Πραγματική απογοήτευση. Τρίζουν τα κόκκαλα του Jobs...
Θα το γράψω εγώ και θα τους το στείλω. Απλά πρέπει να έχουν εγκατεστημένο το quick time. Μην αλλάζω τώρα το mov σε wmv.
.
Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 10/06/2013 - 14:47
Δημοσίευση 10/06/2013 - 14:48
Ειναι θέμα χρόνου κι αυτο
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:02
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:18
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:24
Λέτε να υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλουν καμιά αναβάθμιση στα macbook pro retina, μπας και πέσει η τιμή στα προηγούμενα;
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:25
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που οι "οπαδοί" του android, μπαίνουν στη διαδικασία να μπουν στο συγκεκριμενο forum, να κάνουν λογαριασμό και αρχίζουν να κράζουν την apple κτλ κτλ...
δηλαδη εγω που ειμαι ΠΑΟΚ δεν πρεπει να μπω στα forum να τους κραξω γιατι δεν μπορουν να παρουν προπονητη η γιατι η οργανωση τους ειναι για τα πανηγυρια...
τι θα επρεπε να μου πουν? αλλαξε ομαδα? ημαστε σοβαροι?
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 10/06/2013 - 15:26
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:27
ImageUploadedByTapatalk1370870835.838793.jpg 128.32KB 39 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 10/06/2013 - 15:28
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:28
Καλησπέρα παιδιά.
Λέτε να υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλουν καμιά αναβάθμιση στα macbook pro retina, μπας και πέσει η τιμή στα προηγούμενα;
Περιμενουμε ολοι Haswell !!!
Στα rMBP θα κανουν την διαφορα μιας και η integrated GPU των Haswell ειναι πολυ, πολυ καλύτερη απο αυτη της οικογενειας Ivy Bridge ...
Οποτε λογικα αργοτερα θα πεσουν και οι τιμες των τωρινων μοντελλων (οπου μπορεις να τα βρεις)
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:35
δηλαδη εγω που ειμαι ΠΑΟΚ δεν πρεπει να μπω στα forum να τους κραξω γιατι δεν μπορουν να παρουν προπονητη η γιατι η οργανωση τους ειναι για τα πανηγυρια...
Μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που έγραψα φίλε παράφρον..
Εγώ είπα γιατί κάποιος που είναι Πάοκ, όπως λες, να μπει στο site του Παναθηναικού, του Οσφπ και να κράζει όλη την ώρα απο τον προπονητή που πήραν μέχρι τι σχέδιο έχουν τα καθίσματα στο γήπεδο τους.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:36
Επί του θέματος, υπήρξε και αυτή η φωτογραφία εχθές, βέβαια δε γνωρίζω την εγκυρότητά της:
Θα φανεί σε λίγες ώρες το πόσο έγκυρη είναι. Παρατηρήστε το "Notifications & Widgets" κάτω κάτω...
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:37
Μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που έγραψα φίλε παράφρον..
Εγώ είπα γιατί κάποιος που είναι Πάοκ, όπως λες, να μπει στο site του Παναθηναικού, του Οσφπ και να κράζει όλη την ώρα απο τον προπονητή που πήραν μέχρι τι σχέδιο έχουν τα καθίσματα στο γήπεδο τους.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.
Ρε σεις... Μην ποδοσφαιροποιητε την συζητηση ... Εντάξει ??
Ετσι γ@μ@ει η Apple και η Καλιφορνια !!
Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:38
Να καλωσορίσουμε τα απανταχού android trolls που για άλλη μια φορά μας κάνουν την τιμή να επισκεφθούν το φόρουμ μας ανήμερα της παρουσίασης του iOS 7.
Επί του θέματος, υπήρξε και αυτή η φωτογραφία εχθές, βέβαια δε γνωρίζω την εγκυρότητά της:
Θα φανεί σε λίγες ώρες το πόσο έγκυρη είναι. Παρατηρήστε το "Notifications & Widgets" κάτω κάτω...
Σας παρακαλώ μην αναδημοσιεύετε μπούρδες. Ιδού το σχετικό "leak".
http://youtu.be/hr_ehVtKSS8
Καλησπέρα παιδιά.
We attribute the shipments decline to the fact that new product shipments have peaked and due to the arrival of the consumer slow season. But we believe iMac shipments troughed in 2Q13. Apple is expected to upgrade iMac processor to Intel’s (US) latest Haswell processor in June or July. Meanwhile, the consumer peak season has arrived. Thus we expect shipments to reach 1.1mn units in 3Q13, up 69% QoQ. Full-year shipments are forecast to be 4.7mn units, up 31% YoY.
Να καλωσορίσουμε τα απανταχού android trolls που για άλλη μια φορά μας κάνουν την τιμή να επισκεφθούν το φόρουμ μας ανήμερα της παρουσίασης του iOS 7.
Σας παρακαλώ μην αναδημοσιεύετε μπούρδες. Ιδού το σχετικό "leak".
http://youtu.be/hr_ehVtKSS8
Ρε σεις... Μην ποδοσφαιροποιητε την συζητηση ... Εντάξει ??
Ετσι γ@μ@ει η Apple και η Καλιφορνια !!
Πραγματικά offtopic, αλλά ξεράθηκα στα γέλια, να 'σαι καλά.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες