Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

WWDC 2013: Ανακοινώθηκε για τις 10 Ιουνίου

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
560 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:38

Ρε σεις... Μην ποδοσφαιροποιητε την συζητηση ... Εντάξει ??

Ετσι γ@μ@ει η Apple και η Καλιφορνια !! :P

Χαχαχαχα!! :D ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:38

Μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που έγραψα φίλε παράφρον..

Εγώ είπα γιατί κάποιος που είναι Πάοκ, όπως λες, να μπει στο site του Παναθηναικού, του Οσφπ και να κράζει όλη την ώρα απο τον προπονητή που πήραν μέχρι τι σχέδιο έχουν τα καθίσματα στο γήπεδο τους.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.

ναι αλλα που ξερεις αν εγω ειμαι appleboy η fandroid?
εκτος και αν ο οποιοσδhποτε κραξει αυτοματα του μπαινει η ταμπελα hater η fandroid

#288   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/06/2013 - 15:45

ναι αλλα που ξερεις αν εγω ειμαι appleboy η fandroid?
εκτος και αν ο οποιοσδhποτε κραξει αυτοματα του μπαινει η ταμπελα hater η fandroid

Είναι off topic το όλο, αλλά πίστεψέ μας, κάποιοι εδώ μέσα κάνουν "κρα" απο πολύ μακρυά οτι, όχι μόνο δεν είναι apple fans αλλά και οτι δεν έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους apple συσκευή.

Και εγώ όπως και άλλοι εδώ μέσα, "apple fans", έχουμε τονίσει κατα καιρούς τα κακώς κείμενα της apple.
Κάθε άποψη δεκτή αλλά όταν καταντάει "spam", είναι ενοχλητικό για όλους που επισκέπτονται ένα forum για να ενημερωθούν τι παίζει και διαβάζουν ότι μαλ*κί@ γράφει ο κάθε πονεμένος και σαλταρισμένος "μη apple" εγγεγραμένος χρήστης.

#289   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:05

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι η apple επελεξε τη σημερινη μερα για μια τοσο μεγαλη ανακοινωση,πολλοι λενε οτι σημερα παει all in,εγω δεν το πιστευω,τη ιδια ωρα που ολο το ιντερνετ θα ασχολειτε με το νεο xbox one και με το playstation 4.δυνατα brands να μην το αναλυσουμε τωρα ολοι ξερετε τι θελω να πω.big chalenge νομιζω.θα μπορουσαν να το εχουν κανει 10 μερες νωριτερα.παντως ωραια μερα η σημερινη.

Τελευταία επεξεργασία από: amvro, 10/06/2013 - 16:06

#290   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:07

Δεν ειμαι σιγουρος ποσο θελω να αλλαξει το λειτουργικο αισθητικα....το βεβαιο ειναι πως,αν και με καλυπτει κατα 90%...δεν θα ηθελα να αλλαξει ''μονο΄΄ αισθητικα...
Εχω παντως εμπιστοσυνη στον κυριο που εχει αναλαβει τις οποιες αλλαγες...καθως εως τωρα δεν με εχει απογοητευσει καποιο design που προηλθε απο τα χερια του...
Ειδομεν....

#291   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:08

δηλαδη εγω που ειμαι ΠΑΟΚ δεν πρεπει να μπω στα forum να τους κραξω γιατι δεν μπορουν να παρουν προπονητη η γιατι η οργανωση τους ειναι για τα πανηγυρια...

τι θα επρεπε να μου πουν? αλλαξε ομαδα? ημαστε σοβαροι?

Τι εισαι, παοκ?? Ε ναι ρε φιλε, γι αυτο κ εχεις note2... τι θα ησουν?? Αρχιζω να σε συμπαθω ακομα περισσοτερο... ευγε...

#292   iTheo

iTheo

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:11

σιγουρα δεν ειναι χαζοι στην apple και θα μας παρουσιασουν κατι ωραιο!!!

#293   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:12

Σε πονάει που η Apple αρχίζει να καταρρέει αλλά δε πειράζει θα συνηθίσεις σε αυτό. Εξάλλου όλες οι αυτοκρατορίες παρακμάζουν κάποια στιγμή.

ρε φιλε μου ληγμενα παιρνεις δεν εξηγειται διαφορετικα....τραβα στις μπαχατελες-παντοφλες της samsung και μην ασχολεισαι με την καταρρεουσα apple

#294   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:17

ρε φιλε μου ληγμενα παιρνεις δεν εξηγειται διαφορετικα....τραβα στις μπαχατελες-παντοφλες της samsung και μην ασχολεισαι με την καταρρεουσα apple

Ρε φίλε έλεος κ εσύ και άλλοι πολλοί που λέτε ότι είμαι andoid troll κλπ ενώ δεν έχω πιάσει ΠΟΤΕ android τηλέφωνο στα χέρια μου απλά κριτικάρω την Αpple και απεικονίζω τη πραγματικότητα. Για πες μας εσύ ποια αυτοκρατορία ήταν πάντα σε ακμή στη παγκόσμια ιστορία.

#295   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:21

Ρε φίλε έλεος κ εσύ και άλλοι πολλοί που λέτε ότι είμαι andoid troll κλπ ενώ δεν έχω πιάσει ΠΟΤΕ android τηλέφωνο στα χέρια μου απλά κριτικάρω την Αpple και απεικονίζω τη πραγματικότητα. Για πες μας εσύ ποια αυτοκρατορία ήταν πάντα σε ακμή στη παγκόσμια ιστορία.

Ελα τωρα, αφου εισαι android troll, ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ :lol:

#296   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:33

Apple Store is down...!!!

#297   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:35

Η ΡΩΑΜΙΚΗ χεχε ave Caesar

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 10/06/2013 - 16:35

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#298   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:40

οι παλιοι σιγουρα θα θυμουνται τα vs μεταξυ νοκια φανς και ολων των υπολοιπων...θυμαμαι καποιοι ελεγαν για πτωση της νοκια και οι φανς γελουσαν...που εχει φτασει τωρα η νοκια??

δε λεω οτι θα γινει το ιδιο με την apple αλλα ποτε μη λες ποτε...

#299   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:42

οι παλιοι σιγουρα θα θυμουνται τα vs μεταξυ νοκια φανς και ολων των υπολοιπων...θυμαμαι καποιοι ελεγαν για πτωση της νοκια και οι φανς γελουσαν...που εχει φτασει τωρα η νοκια??

Την Νοκια την εφτασε η Apple εκει ... Την αππλε ποιος ?? Δεν νομιζω να πιστευεις οτι τα eye control και τα air gestures του S4 ειναι για την Apple οτι ηταν το multitouch και το ιPhoneOS (sic!!) για την Nokia

#300   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/06/2013 - 16:45

Η ΡΩΑΜΙΚΗ χεχε ave Caesar

Βλέπεις καμιά Ρωμαϊκή αυτοκρατορία σήμερα;

Μα αυτό θα γίνει κ δε το λέω από κακία αλλά είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες