Καλώς σας βρήκα!
Από
Michalistz
, 30/04/2013 15:38
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 30/04/2013 - 15:38
Καλώς σας βρήκα παιδιά,
και το εννοώ για το "παιδιά" μιας και οι περισσότεροι IPH θα μπορούσατε να είσαστε παιδιά μου! Ήδη έχω και μια εγγονούλα. Διαβάζω το φόρουμ εδώ και δύο χρόνια και με έχει βοηθήσει σε πολλές απορίες σχετικά με το Iphone μου. Δουλεύω σχεδον πέντε χρόνια με mac και ήταν ο λόγος για φύγω από την Htc και να πάω στην Αpple και νομίζω ότι έκανα πολύ καλά. Θα είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, γιατί θαυμάζω τη νέα γενιά για τις γνώσεις και τις ικανότητες που έχει! Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω για τις όποιες χαζες απορίες που μπορεί να έχω.
Ευχαριστώ
Μιχάλης
και το εννοώ για το "παιδιά" μιας και οι περισσότεροι IPH θα μπορούσατε να είσαστε παιδιά μου! Ήδη έχω και μια εγγονούλα. Διαβάζω το φόρουμ εδώ και δύο χρόνια και με έχει βοηθήσει σε πολλές απορίες σχετικά με το Iphone μου. Δουλεύω σχεδον πέντε χρόνια με mac και ήταν ο λόγος για φύγω από την Htc και να πάω στην Αpple και νομίζω ότι έκανα πολύ καλά. Θα είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, γιατί θαυμάζω τη νέα γενιά για τις γνώσεις και τις ικανότητες που έχει! Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω για τις όποιες χαζες απορίες που μπορεί να έχω.
Ευχαριστώ
Μιχάλης
Ad
Δημοσίευση 01/05/2013 - 01:24
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μιχάλη. ;-)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 01/05/2013 - 07:09
γουελ καμ
απο το μαυρο μηλο μου μιαμ μιαμ
απο το μαυρο μηλο μου μιαμ μιαμ
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 01/05/2013 - 11:44
Καλωσηρθες και εγω καινουργιος ειμαι!!!!!!!!
Δημοσίευση 01/05/2013 - 23:27
Καλώς μας ηρθες και εσυ λοιπόν!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες