Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

νέα προσφορά forthnet 3play

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:25

Παιδες να κανω μια ερωτηση.. Εστω οτι κανω αιτηση για νοβα και μου κανουν εγκατασταση τον εξοπλισμο.. Αν σε αλλο σπιτι εχω το πιατο απο παλιοτερη συνδεση νοβα μπορω να παρω τον αποκωδικοποιητη απο το πρωτο σπιτι που εγινε η εγκατασταση και να το βαλω στο δευτερο που ειχα παλιοτερα, θα παιξει κανονικα?

Δε νομιζω διοτι πλεον η καρτα της nova κουμπωνεται με ενα συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:26

Παιδες να κανω μια ερωτηση.. Εστω οτι κανω αιτηση για νοβα και μου κανουν εγκατασταση τον εξοπλισμο.. Αν σε αλλο σπιτι εχω το πιατο απο παλιοτερη συνδεση νοβα μπορω να παρω τον αποκωδικοποιητη απο το πρωτο σπιτι που εγινε η εγκατασταση και να το βαλω στο δευτερο που ειχα παλιοτερα, θα παιξει κανονικα?

Μαλλον ναι αλλα θα πρεπει να κουβαλας λαι τον αποκωδικοποιητη

#18   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:36

Μαλλον ναι αλλα θα πρεπει να κουβαλας λαι τον αποκωδικοποιητη

με τον ιδιο αποκωδικοποιητη εννοω.. Πχ να το εχεις σπιτι σου και το καλοκαιρι στο εξοχικο.. Φανταζομαι πως τα "πιατα" ειναι ιδια, δεν νομιζω να αλλαζει κατι σε σχεση με τον παλιο αποκωδικ..

#19   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:43

με τον ιδιο αποκωδικοποιητη εννοω.. Πχ να το εχεις σπιτι σου και το καλοκαιρι στο εξοχικο.. Φανταζομαι πως τα "πιατα" ειναι ιδια, δεν νομιζω να αλλαζει κατι σε σχεση με τον παλιο αποκωδικ..

Ναι αδερφε αυτο παιζει!Παιρνεις αγκαλια μηχανημα.καρτα πας εξοχικο και εισαι κουκλος!Απλα να προσεξεις το πιατο στο εξοχικο να μην ειναι πιο μικρο διοτι μπορει να μην πιανεις!Αλλα αφου λες οτι παλια εκει εβλεπες νοβα αρα το πιατο και ο προσανατολισμος ειναι σωστα,αρα dont worry

#20   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:46

Ναι αδερφε αυτο παιζει!Παιρνεις αγκαλια μηχανημα.καρτα πας εξοχικο και εισαι κουκλος!Απλα να προσεξεις το πιατο στο εξοχικο να μην ειναι πιο μικρο διοτι μπορει να μην πιανεις!Αλλα αφου λες οτι παλια εκει εβλεπες νοβα αρα το πιατο και ο προσανατολισμος ειναι σωστα,αρα dont worry

Ναι ειχαμε νοβα παλια και το διακοψαμε.. Και εμεινε το πιατο.. Βασικα ειναι ετοιμο με το καλωδιο να περιμενει.. Χαχαα.. Οποτε τσακ μπαμ κουμπωνω πανω τον καινουριο αποκωδ και δουλευει τζαμι? απλα ηθελα μια επιβεβαιωση!

#21   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:55

Ναι ειχαμε νοβα παλια και το διακοψαμε.. Και εμεινε το πιατο.. Βασικα ειναι ετοιμο με το καλωδιο να περιμενει.. Χαχαα.. Οποτε τσακ μπαμ κουμπωνω πανω τον καινουριο αποκωδ και δουλευει τζαμι? απλα ηθελα μια επιβεβαιωση!

Ακριβως μηχανημα και καρτα παρεα

#22   Notis7

Notis7

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Notis7

Δημοσίευση 04/07/2013 - 03:12

Το ότι οι δυο που άνοιξαν το topic δεν έχουν ποστάρει πουθενά αλλού εκτός από θέματα nova-wind-ote tv. Νομίζω ότι κάτι θέλει να μας πει!!!!!!

Οκ παιδιά, να πω κ εγώ την γνώμη μου που είμαι μεταξύ της nova κ του ote.
Εσείς τις nova...για ποια καταπληκτική προσφορά μιλάτε ρε παιδιά; Πλάκα κάνετε; Να πληρώσω τουλάχιστον 40€-50€ για να δω ελληνικό πρωτάθλημα;
Ενώ το ΟΤΕ full pack έχει μόνο του 23€ για εκτός πελάτες ΟΤΕ που έχει κ όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κοιτάτε να δείτε υπάλληλοι που σας έβαλαν τα αφεντικά σας να κάνετε αυτές τις δουλειές λες κ εμείς ήμαστε ζώα κ δεν βλέπουμε από που έχετε έρθει. Πες τε στ'αφεντικα σας να πέσει η τιμή της NOVA κ οποίος γουστάρει θα παει να το βάλει με την μια.

#23   lxiaspz

lxiaspz

iPH Addict

• 755 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 06:59

Παίζει κανονικά.

#24   amptoun

amptoun

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:19

@boca παίρνοντας αποκωδικοποιητή και κάρτα θα σου δουλέψει, όπως είπε ο nik.

@Notis7 αν διάβασες τον τίτλο λέει νέα προσφορά forthnet 3play.
η καταπληκτική προσφορά, είναι ότι με 40 ευρώ (και όχι 50 κλπ) έχεις 24αρι, απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά και όλα τα novasports ή τα cinema
μια σύγκριση που βρήκα στο adsl για το φουλ πακέτο:

nova 3play full
εως 24 ιντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 720' κινητά, "απεριόριστα" διεθνή, 12 μήνες δώρο hd (5ευρώ), 12 μήνες δώρο multiview (10ευρώ)
80 ευρώ
εγατάσταση, κεραία δωρεάν
με 50 ευρώ παίρνεις τον 865 με PVR ή δωρεάν τον 831

οτε dp + οτεtv full
έως 24 ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 720' κινητά 17,80 Χ 2 = 35,6ευρώ, "απεριόριστα διεθνή" 6,2 ευρώ, hd.
100,5 ευρώ , 5 ευρώ λιγότερα για το πρώτο εξάμηνο
κεραία δωρεάν, εγκατάσταση 50 ευρώ
multiview, pvr δεν παρέχεται προς το παρόν.

για την προσφορά συγκεκριμένα:

στη forthnet θα δίνεις 40 ευρώ για sports ή cinema, με απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, έως 24 ιντερνετ
στον οτε θα δίνεις 51,70 για family pack (46,70 τους πρώτους 6 μήνες), με απεριόριστα σταθερά, έως 24 ίντερνετ. (με 7 ευρώ παραπάνω full pack)

για το περιεχόμενο, είναι θέμα προτίμησης. εγώ όπως και η πλειοψηφία όσων ξέρω τουλάχιστον (γνώμη μου είναι ότι είναι οι πλειοψηφία των φιλάθλων στην Ελλάδα), έχουμε κάποια "αγαπημένη" ομάδα, την οποία θέλουμε να παρακολουθούμε και στα ελληνικά ματς και σε champions - europa league (μ' αυτά που διαβάζω νομίζω πως σε λίγο θα αρχίσουν να τα απαξιώνουν κι αυτά..), αυτά για το ποδόσφαιρο. για το μπάσκετ; το άθλημα που η ομάδες μας πάνε τόσο καλά; ούτε αυτό να μας απασχολεί; ευρωλίγκα; αδιάφορη;
τέλος πάντων, γούστα και προτιμήσεις είναι αυτά. (για να προλάβω κάποιους, δεν γράφω σε καμία περίπτωση ότι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν αξίζουν κτλ κτλ, απλά λέω ότι σαν φαν ελληνικής ομάδας, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το περιεχόμενο της νόβα)

γράφω κάπου ψέματα; ούτε καν γενικότητες τύπου 40-50 ευρώ
όπως και να χει στους χαρακτηρισμούς σου και στην προσωπική επίθεση δεν θα απαντήσω, δεν είμαι εδώ για να ξεκατινιάζομαι.

#25   Notis7

Notis7

iPH Member

• 241 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 21:18

@boca παίρνοντας αποκωδικοποιητή και κάρτα θα σου δουλέψει, όπως είπε ο nik.

@Notis7 αν διάβασες τον τίτλο λέει νέα προσφορά forthnet 3play.
η καταπληκτική προσφορά, είναι ότι με 40 ευρώ (και όχι 50 κλπ) έχεις 24αρι, απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά και όλα τα novasports ή τα cinema
μια σύγκριση που βρήκα στο adsl για το φουλ πακέτο:

nova 3play full
εως 24 ιντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 720' κινητά, "απεριόριστα" διεθνή, 12 μήνες δώρο hd (5ευρώ), 12 μήνες δώρο multiview (10ευρώ)
80 ευρώ
εγατάσταση, κεραία δωρεάν
με 50 ευρώ παίρνεις τον 865 με PVR ή δωρεάν τον 831

οτε dp + οτεtv full
έως 24 ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 720' κινητά 17,80 Χ 2 = 35,6ευρώ, "απεριόριστα διεθνή" 6,2 ευρώ, hd.
100,5 ευρώ , 5 ευρώ λιγότερα για το πρώτο εξάμηνο
κεραία δωρεάν, εγκατάσταση 50 ευρώ
multiview, pvr δεν παρέχεται προς το παρόν.

για την προσφορά συγκεκριμένα:

στη forthnet θα δίνεις 40 ευρώ για sports ή cinema, με απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, έως 24 ιντερνετ
στον οτε θα δίνεις 51,70 για family pack (46,70 τους πρώτους 6 μήνες), με απεριόριστα σταθερά, έως 24 ίντερνετ. (με 7 ευρώ παραπάνω full pack)

για το περιεχόμενο, είναι θέμα προτίμησης. εγώ όπως και η πλειοψηφία όσων ξέρω τουλάχιστον (γνώμη μου είναι ότι είναι οι πλειοψηφία των φιλάθλων στην Ελλάδα), έχουμε κάποια "αγαπημένη" ομάδα, την οποία θέλουμε να παρακολουθούμε και στα ελληνικά ματς και σε champions - europa league (μ' αυτά που διαβάζω νομίζω πως σε λίγο θα αρχίσουν να τα απαξιώνουν κι αυτά..), αυτά για το ποδόσφαιρο. για το μπάσκετ; το άθλημα που η ομάδες μας πάνε τόσο καλά; ούτε αυτό να μας απασχολεί; ευρωλίγκα; αδιάφορη;
τέλος πάντων, γούστα και προτιμήσεις είναι αυτά. (για να προλάβω κάποιους, δεν γράφω σε καμία περίπτωση ότι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν αξίζουν κτλ κτλ, απλά λέω ότι σαν φαν ελληνικής ομάδας, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το περιεχόμενο της νόβα)

γράφω κάπου ψέματα; ούτε καν γενικότητες τύπου 40-50 ευρώ
όπως και να χει στους χαρακτηρισμούς σου και στην προσωπική επίθεση δεν θα απαντήσω, δεν είμαι εδώ για να ξεκατινιάζομαι.

Όχι, δεν είσαι εδώ για να ξεκατινιάζεσαι, αλλά είσαι για να μας το παίξεις κ καλά αθώα περιστερά κ μπαίνεις στα φόρουμ κ κάνει διαφήμιση στην NOVA.
Ακόμα κ στην επεξήγηση σου μας κανείς διαφήμιση.

Ελπίζω να πάρουν τα μέτρα τους τα παιδιά του φόρουμ σε ανάλογες καταστάσεις κ να αποκαλούνται τέτοια άτομα που προέρχονται από εταιρίες κ κάνουν διαφήμιση μέσα από το φόρουμ μας.

#26   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/07/2013 - 21:45

φιλικα και προκρηματικα ΠΑΟΚ τα πηρε ο ΟΤΕ και ηθελαν και 10ευρω για τα νοβασπορτς... βρε ουστ....πολυ καλη η προσφορα με τα 30 και δεν το μετανιωσα μεχρι τωρα αλλα μεχρι εκει...ουτε cent παραπανω.

#27   amptoun

amptoun

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2013 - 10:01

η σύγκριση τιμών είναι η διαφήμιση;
το ότι δεν συμμετέχω σε threads για τα οποία δεν έχω άποψη και απλά διαβάζω είναι σημάδι;
είναι κάτι από αυτά που έγραψα μούφα;
άμα δεν σ' αρέσει η άποψη μου μην διαβάζεις τα ποστ μου, δεν είναι και τόσο πολλά για να μου πεις πως σε σπαμάρω, εκτός κι αν έχεις ιδιαίτερο λόγο να θες να σταματήσω

#28   Notis7

Notis7

iPH Member

• 241 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2013 - 00:16

η σύγκριση τιμών είναι η διαφήμιση;
το ότι δεν συμμετέχω σε threads για τα οποία δεν έχω άποψη και απλά διαβάζω είναι σημάδι;
είναι κάτι από αυτά που έγραψα μούφα;
άμα δεν σ' αρέσει η άποψη μου μην διαβάζεις τα ποστ μου, δεν είναι και τόσο πολλά για να μου πεις πως σε σπαμάρω, εκτός κι αν έχεις ιδιαίτερο λόγο να θες να σταματήσω

Ο λόγος που θέλω να σταματήσεις είναι ότι έχεις κάποιον συγκεκριμένο σκοπό που το κανείς κ αυτός είναι η γκρίζα διαφήμιση, κ αυτό το φόρουμ δεν έγινε για να διαφημίζει προϊόντα ούτε η nova ούτε ο οτε!!!!!!

#29   sarantosantonak

sarantosantonak

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 09/07/2013 - 15:08

εγώ πάντως έβαλα nova γτ τα πήρε όλα στην ελλαδα τα αθλητικά και βαρέθηκα να τρέχω από καφετέρια σε καφετέρια να βλέπω την αγαπήμενη μου ομάδα . Επίσης έχει και την πιο οικονομική προσφορά

#30   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 10/07/2013 - 13:21

εγώ πάντως έβαλα nova γτ τα πήρε όλα στην ελλαδα τα αθλητικά και βαρέθηκα να τρέχω από καφετέρια σε καφετέρια να βλέπω την αγαπήμενη μου ομάδα . Επίσης έχει και την πιο οικονομική προσφορά

ε ναι θα βλεπουμε τελικους κυπελλου με τερματοφυλακα το μανιατη και ματς σε γηπεδαρες οπως του Πας Γιαννενα

και το eurobasket ο οτε το πηρε

στο τελος η nova θα τα χασει ολα και θα παρει κανενα wipe out

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 10/07/2013 - 13:27

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια