Καλημερα φιλε blackmamba.Πηγαινε αν θελεις να δεις απο κοντα το S4 και θα αλλαξεις γνωμη.Καλο το 5αρι αλλα τα ειπαμε και νωριτερα,iOS απο τα παλια και πολυ μημου απτου βρε αδερφε.Εμεις που πουλησαμε τα 5αρακια μας και το πηραμε ουτε στη Samsung δουλευουμε ουτε μετοχες εχουμε.Απλα δινω τα ωραια μου λεφτα και αγοραζω οτι νομιζω καλυτερο τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Την Apple την εχω μεσα στην καρδια μου περισσοτερο απο σενα και πολλους αλλους εδω μεσα θελω να πιστευω και δεν καθομαι να τσακωνομαι σαν τα παιδακια στο σχολειο και να την κατηγορω. Αν στο μελλον βγαλει κατι επαναστατικο και ανωτερο απο τη Samsung εδω ειμαστε παλι να τα ξαναπουμε.Στο κατω κατω εμεις θα την αναγκασουμε να ξανα-επαναστατησει και να μην επαναπαυεται στις δαφνες της αγοραζοντας το πραγματικα καλυτερο προιον που κυκλοφορει και οχι αυτο που μας πλασαρουν.Ταμτάκο, Galaxy S3 και πιο παλιά S2. Κανένα άλλο android Ταμτάκο. Για πες μου εσύ Ταμτάκο για το Xperia που είχες, καλό ήταν?

iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 25/05/2013 - 09:06
Ad
Δημοσίευση 25/05/2013 - 10:18
Καλημερα φιλε blackmamba.Πηγαινε αν θελεις να δεις απο κοντα το S4 και θα αλλαξεις γνωμη.Καλο το 5αρι αλλα τα ειπαμε και νωριτερα,iOS απο τα παλια και πολυ μημου απτου βρε αδερφε.Εμεις που πουλησαμε τα 5αρακια μας και το πηραμε ουτε στη Samsung δουλευουμε ουτε μετοχες εχουμε.Απλα δινω τα ωραια μου λεφτα και αγοραζω οτι νομιζω καλυτερο τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Την Apple την εχω μεσα στην καρδια μου περισσοτερο απο σενα και πολλους αλλους εδω μεσα θελω να πιστευω και δεν καθομαι να τσακωνομαι σαν τα παιδακια στο σχολειο και να την κατηγορω. Αν στο μελλον βγαλει κατι επαναστατικο και ανωτερο απο τη Samsung εδω ειμαστε παλι να τα ξαναπουμε.Στο κατω κατω εμεις θα την αναγκασουμε να ξανα-επαναστατησει και να μην επαναπαυεται στις δαφνες της αγοραζοντας το πραγματικα καλυτερο προιον που κυκλοφορει και οχι αυτο που μας πλασαρουν.
Δεν έχεις άδικο, κι εγώ στο κάτω γι' αυτό τον λόγο μετά το iPhone 4 έφυγα και πήγα πρώτα στο S2 & μετά στο S3, αλλά η απογοήτευση ήταν τεράστια και στα δύο.
Το S4 δεν ξέρω αν βελτιώθηκε λόγω πυρήνων, απλά όπως έχω ξαναπεί το πρόβλημα δεν είναι η Samsung και η ποιότητα κατασκευής της αλλά το Android.
Προκαλεί πολλά κολλήματα και lags, τουλάχιστον αυτό συνέβαινε στις δύο προηγούμενες ναυαρχίδες της Samsung. Για HTC και άλλα δεν έχω άποψη.
Φυσικά δεν θεωρώ αιτία να τσακώνονται εδώ μέσα τα κινητά, αλλά δεν μπορεί ο ανίδεος από πάνω να μου λέει οτι έβγαλα συμπέρασμα από ένα Xperia των 100€.
Ούτε κανένα συμφέρον έχω να αποπροσανατολίσω την κοινή γνώμη, ούτε κανένας κολλημένος Apple fanboy είμαι για να μη σηκώνω κουβέντα για άλλη εταιρία.
Αυτό αποδεικνύεται από το οτι 2 φορές εγκατέλειψα την Apple και δοκίμασα Samsung, αλλά και τις 2 ξαναγύρισα πίσω για λόγους ευχρηστίας και αισθητικής.
Δημοσίευση 25/05/2013 - 11:30
και το ανδροιδ γιατι κανει? αααααα ναι θυμηθηκα τα "κανει ολα" χαχααχαχΜα ναι το εχουμε ξαναπει. Για να τηλεφωνεις ειναι μια χαρα το iphone. Δεν lagaρει στο scrolling
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 25/05/2013 - 11:50
και το ανδροιδ γιατι κανει? αααααα ναι θυμηθηκα τα "κανει ολα" χαχααχαχ
να που συμφωνουμε λοιπον

Δημοσίευση 25/05/2013 - 12:18
Δημοσίευση 25/05/2013 - 13:24
Ναι από ότι βλέπω εσύ το πήρες πας για καφέ το βάζει στο τραπέζι και μετά περιμένεις να τσιμπήσει κάποια. Άσε μας με τη βλακεία απορώ πως πήγα και το πήρα.Τα ειπαμε αυτα...πατατες,κουνουπιδια κ παντζαρια ειναι τα καμωματα του κορεατη!
Μην τα συγκρινεις με τα διαμαντια των Καλιφορνεζων...ειναι δυνατον;
Αλλα τα ματια του λαου κ αλλα της κουκουβαγιας...ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ πραγματα κανω με το Μηλο της Καλιφορνιας...κ ειναι οτι ποιο χλιδατο κ κομψο κυκλοφορει!!
Ασε τωρα με τα πλαστικα καπακια κ της αντιγραφες...
Δημοσίευση 25/05/2013 - 14:31
Τα ειπαμε αυτα...πατατες,κουνουπιδια κ παντζαρια ειναι τα καμωματα του κορεατη!
Μην τα συγκρινεις με τα διαμαντια των Καλιφορνεζων...ειναι δυνατον;
Αλλα τα ματια του λαου κ αλλα της κουκουβαγιας...ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ πραγματα κανω με το Μηλο της Καλιφορνιας...κ ειναι οτι ποιο χλιδατο κ κομψο κυκλοφορει!!
Ασε τωρα με τα πλαστικα καπακια κ της αντιγραφες...
Εχω στειλει αρθρο σε ουδετερο blog και εχω ξαναστειλει το λινκ εδω μεσα, αλλα απαντηση με επιχειρηματα σε αυτα που γραφω δεν πηρα ποτε. Μηπως εχει καποιος καμια απαντηση τωρα.
http://www.mytalk.gr...id-kai-oxi-ios/
Δημοσίευση 25/05/2013 - 15:06
Εφαρμογές: Πλέον στο google play υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς να κάνεις τα ίδια ή και καλύτερα σε σχέση με τις εφαρμογές του appstore. Επίσης με το ζορι να έχεις χρεωστική για να κατεβάσεις μέχρι και τις δωρεάν εφαρμογές, ποτέ δεν το κατάλαβα. Και μην ακούσω για Αμερικάνικο στορ για είμαι Ελληνας και γουστάρω Ελληνικό στορ.
δεν ισχύει μέσω του itunes στον υπολογιστή στο Ελληνικό appstor κατεβάζεις μια δωρεάν εφαρμογή και έχει επιλογή none στις μεθόδους πληρωμής και δεν χρειάζεσαι καμία κάρτα.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 25/05/2013 - 15:09
Ειναι δηλαδη σαν να συγκρινουμε δυο σχεδον ιδια σπιτια και το ενα να εχει πισινα και σαουνα. Και εσεις να λετε μα εγω δεν χρησιμοποιω πισινα και σαουνα, εχω την ντουζιερα μου. Συμφωνω!!! Πρεπει ομως να παραδεχτειτε οτι αποτελλει ενα συν για αυτο το σπιτι η πισινα και η σαουνα και ας μην προκειται να τα χρησιμοποιησετε.
Επισης συμφωνω οτι οι αναγκες του καθενος ειναι διαφορετικες και κανεις δεν το κατακρινει αυτο, οσο παραλογες* και αν ειναι οι αναγκες. Εγω πχ με το ipad 2 ειμαι υπερευχαριστημενος για αυτα που κανω. Σκεφτομαι ομως ισως να το αλλαξω με note 10,1. Κατα ενα ποσοστο για την δυνατοτητα sd καρτας και της αμεσης μεταφορας αρχειων με wifi direct και drag n drop, και κατα ενα μεγαλο ποσοστο ξερετε γιατι? *Επειδη χρησιμοποιω πολυ το ipad για youtube , ταινιες κλπ μου αρεσει στο note που εχει 2 στερεοφονικα ηχεια μπροστα και δεν θα χρειαζεται πλεον να κανω την παλαμη μου ηχειο οπως πιστευω κανουν και οι περισσοτεροι με ipad.
Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 25/05/2013 - 15:15
Δημοσίευση 25/05/2013 - 15:13
δεν ισχύει μέσω του itunes στον υπολογιστή στο Ελληνικό appstor κατεβάζεις μια δωρεάν εφαρμογή και έχει επιλογή none στις μεθόδους πληρωμής και δεν χρειάζεσαι καμία κάρτα.
Απαντησες. Μεσω itunes στον υπολογιστη. Αρα αυτο που γραφω ισχυει. Εγω θελω να κατεβαζω απευθειας στο κινητο χωρις πιστωτικη και χωρις την αναγκη υπολογιστη.
Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 25/05/2013 - 15:13
Δημοσίευση 25/05/2013 - 15:14
Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 25/05/2013 - 15:15
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 25/05/2013 - 15:17
όταν το κάνεις αυτό τότε κατεβάζεις στο κινητό χωρίς πιστωτική,χρεωστική ή οποιαδήποτε κάρτα
Οκ τοτε. Αυτο δεν το ηξερα.

Δημοσίευση 25/05/2013 - 15:23
Τώρα αν το ένα αργεί κατά 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου σε σχέση με το άλλο ή αν το κοιτάξω από γωνία 120 μοιρών με κόντρα τον ήλιο βλέπω θολά την αριστερή γωνία και άλλα τέτοια απλά τα θεωρώ γελοία και ανούσια.
Δημοσίευση 25/05/2013 - 15:50
Τώρα είμαι με το note 2 που προσωπικά για μένα είναι το πληρέστερο κινητό/tablet..
Αύριο μπορεί να πάρω το iPhone 6(λέμε τώρα :-P) κοκ..
Τετριμμένο αλλά..Το καλύτερο κινητό είναι αυτό που όταν το αντικρίζεις το πρωί χαμογελάς με την επιλογή σου :-)
Τελευταία επεξεργασία από: vampirios, 25/05/2013 - 15:51
Δημοσίευση 25/05/2013 - 17:50
αντί να αναφερόμαστε στο έν λόγω κινητο κάθε αυτου, η συζήτηση
μετατράπηκε σε φιλικό πόλεμο μεταξύ οπαδών apple και samsung
ή iOS και android.
Θα γυρίσω στο αρχικό μήνυμα του θέματος...
Ούτε το ένα , ούτε το άλλο!

Αναμενεται νεο ή νεα iPhone φθινόπωρο.
Το θέμα ειναι αν κάποιος σήμερα ψάχνει και
θέλει να αγοράσει κινητο, δύσκολο να αντέξει
περιμένοντας, ειδικα όταν μπροστά μας εχουμε
ένα γεμάτο καλοκαίρι"

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες