Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/05/2013 - 08:12

Παντως εμενα το s4 ουτε lag εχει ουτε και υπερθερμαινετε παροτι το εχω ξετιναξει με διαφορες εφαρμογες και ιντερνετ. Και δεν εχω καν custom rom. Την εργοστασιακή εχει μεσα 4.2.2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 29/05/2013 - 08:27

Από το επίσημο manual. Για να μην ξεχνάμε τι έγραφαν κάποιοι κάπου, κάποτε...

Αναρτημένη εικόνα

http://dontholditwro...4-wrong-pages-7

Τι σου φανηκε περιεργο;

Σε ολα τα κινητα ισχυε-ισχυει-θα ισχυει αυτό.

You'll Never Walk Alone

#408   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/05/2013 - 09:04

Τα εχω χιλιοπει στο myphone, μην μου αναβεις τα λαμπακια με το one ρε φιλε... οταν πρωτοβγηκε μας τα πρηξανε ολοι, ξαφνικα αρχισε να τους ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης... αν θελω ποιοτητα κατασκευης, θα παω σε apple, δεν θα παω σε μια εταιρια που μετα απο ενα εξαμηνο θα με εχει χεσμενο... το s4 το δωσανε με 4.2.2. και το one με 4.1.2 που την φοραω στο s3 εδω κ ενα τετραμηνο... μας ζαλισανε με την τεχνολογια ultrapixel στην καμερα, ουτε καν μπορει να το πλησιασει το s4 σε φωτογραφια.... ειναι γυμνο απο τεχνολογιες, με τα μισα λεφτα παω σε nexus4 αν θελω και μην νομιζεις οτι ειναι πιο αργο απο το one... ελα τωρα, μην τρελλαθουμε τελειως... κραζανε την apple και τωρα κανουν τα ιδια... σε παρακαλω...
Ps: τα θεματα με το lag λυθηκαν πλεον... και με την υπερθερμανση...

δεν το εχω το s4 οτι λεω ειναι απο γκαλοπ που εχουνε γινει δεν ειναι δικη μου αποψη

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#409   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 09:15

πρωσοπηκα δεν εχω ουτε το ενα ουτε το αλλο γιαυτο και δεν εχω εκφερει γνωμη σε κανενα forum, αλλα για να λενε σχεδον παντου ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο πως το ONE ειναι η καλυτερη android συσκευη κατι θα σημαινει!
αν δεις ολα τα γκαλοπ δινουν το ONE, τωρα μπορει και να μην ειναι αλλα εφοσον αυτο θελει ο κοσμος κατι αλλο εχει κανει και τουε εχει κερδισει

#410   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 29/05/2013 - 09:19

δεν το εχω το s4 οτι λεω ειναι απο γκαλοπ που εχουνε γινει δεν ειναι δικη μου αποψη

Και τα δυο ειναι πολυ καλες συσκευες, αλλα για μενα υπερεχει το s4... επισης δεν μπορω να ακουω επιχειρηματα του τυπου ποιοτητα κατασκευης, οταν οι ιδιοι χρηστες κραζανε την apple επειδη προσφερει ποιοτητα κατασκευης αλλα γυμνο λειτουργικο... και το htc γυμνο ειναι... αν εχεις τρελλα με το λειτουργικο android, δεν σε ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης, σε ενδιαφερει ολη την μερα να ασχολεισαι κ να παραμετροποιεις, αυτο σου προσφερει το λογισμικο... επειδη εχω πιασει κ το htc στα χερια μου, ουτε καν το πλησιαζει το iphone5 σε ποιοτητα, μην τρελλαθουμε τελειως τωρα...

#411   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 29/05/2013 - 09:19

πρωσοπηκα δεν εχω ουτε το ενα ουτε το αλλο γιαυτο και δεν εχω εκφερει γνωμη σε κανενα forum, αλλα για να λενε σχεδον παντου ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο πως το ONE ειναι η καλυτερη android συσκευη κατι θα σημαινει!
αν δεις ολα τα γκαλοπ δινουν το ONE, τωρα μπορει και να μην ειναι αλλα εφοσον αυτο θελει ο κοσμος κατι αλλο εχει κανει και τουε εχει κερδισει

εχει καλυτερα υλικα και νομιζω λιιιγο καλυτερη οθονη...μεχρι εκει.

παντως απο πωλησεις για ακομη μια φορα η htc παιρνει τα @@ της και καλα να παθει με τη τακτικη που ακολουθει.

#412   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 09:23

παντως απο πωλησεις για ακομη μια φορα η htc παιρνει τα @@ της και καλα να παθει με τη τακτικη που ακολουθει.

θεωρω πολυ δυσκολο η htc να χτηπυσει σε πωλησεις την σαμμυ αλλα εχει ανακαμψει και αυτο το αναγνωριζουν ολοι! μακαρι να συνεχησει ετσι και στο μελλον η νοκια να δουμε τι θα κανει

#413   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 09:32

Δεν θα δεις διαφορες στην οθονη, και οι δυο ειναι φοβερες σε απεικονηση κ λεπτομερεια, εξαρταται σε προσωπικο επιπεδο αν θελεις amoled ή ips panel lcd, δηλαδη εντονα χρωματα ή φυσικα..

#414   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/05/2013 - 09:41

Αυτές οι χρήσεις που σου λέω ειναι όταν δεν παίζω και είμαι στην δουλειά. Οταν παίζω το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στην πρίζα. :)

παρη αδερφε εσβυσα δυο tweaks το auxo και το batterydetective...δεν βλεπω μεγαλη διαφορα να σου πω την αληθεια αλλα θα δειξει το βραδυ!στο μεταξυ το 3g δεν το κλεινω ρε φιλε γιατι χρειαζομαι συνεχεια internet!

#415   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/05/2013 - 15:07

Eλα Χριστε μου και ελα παναγια μου.
Τι αλλο θα μου πεις, κατι απο το 1960 ισως;

Mονο εσυ θα εβρισκες τετοιο αρθρο ενδιαφερον.

Δεν υπαρχει κατ'αρχας η εννοια του google user, μονο ο συγγραφεας την εχει δει στο ονειρο του.

Ξιδακι ξιδακι....

p.s σημερα στο public ειδα το s4. Φουλ στο λαγκαρισμα. Για την οθονη δεν μπορω να πω κατι αλλα οχι οτι με αφησε με ανοιχτο το στομα. Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι τωρα το καλοκαιρακι με ενα κορδονι γινεται σανδαλι νουμερο 43 :)

#416   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/05/2013 - 15:10

Παντως εμενα το s4 ουτε lag εχει ουτε και υπερθερμαινετε παροτι το εχω ξετιναξει με διαφορες εφαρμογες και ιντερνετ. Και δεν εχω καν custom rom. Την εργοστασιακή εχει μεσα 4.2.2

Εσενα μαλλον διαφερει....Ρε παιδια αφου εχει lag .. πως να το κανουμε. γιατι δεν το παραδεχεστε να σταματησει εδω ? Σε αλλο φορουμ πολλα ατομα που το αγορασαν το λενε ξεκαθαρα οτι υπαρχει lag.

#417   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 17:33

Εσενα μαλλον διαφερει....Ρε παιδια αφου εχει lag .. πως να το κανουμε. γιατι δεν το παραδεχεστε να σταματησει εδω ? Σε αλλο φορουμ πολλα ατομα που το αγορασαν το λενε ξεκαθαρα οτι υπαρχει lag.

Μαλλον στο αλλο φορουμ που αναφερεσαι δεν διαβασες οτι οι περισσοτεροι κατοχοι του s4 περασαν αλλο firmware και δεν τιθεται θεμα lag και υπερθερμανσης πλεον...

#418   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 17:51

βγαινει μια συσκευη με lag και περιμενεις να βγει αλλο firware για να δουλευει σωστα? δηλαδη ουτε καν την τεσταραν ετσι? οτι φτιαξαμε φτιαξαμε παρτε λαε! σορρυ αλλα αυτο ειναι λαθος! οταν κυκλοφορει μια συσκευη πολυ πιθανο να εχει bug πχ να καταναλωνει λιγο μπαταρια παραπανω κατι, να μην δουλευει καλα μια εφαρμογη ΟΧΙ ομως να εχει lag και να υπερθερμενετε αυτα ειναι τραγικα! και παλι εχει lag το s4 απλα πιο μικρο

#419   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 17:58

βγαινει μια συσκευη με lag και περιμενεις να βγει αλλο firware για να δουλευει σωστα? δηλαδη ουτε καν την τεσταραν ετσι? οτι φτιαξαμε φτιαξαμε παρτε λαε! σορρυ αλλα αυτο ειναι λαθος! οταν κυκλοφορει μια συσκευη πολυ πιθανο να εχει bug πχ να καταναλωνει λιγο μπαταρια παραπανω κατι, να μην δουλευει καλα μια εφαρμογη ΟΧΙ ομως να εχει lag και να υπερθερμενετε αυτα ειναι τραγικα! και παλι εχει lag το s4 απλα πιο μικρο

Για θυμησου ποσα προβληματα ειχατε με τις πρωτες παρτιδες iphone5 που ηρθαν.. οχι μονο στο firmware... συμβαινουν αυτα... το lag μπροστα σε αυτα που βγαλανε τα 5αρια ειναι πταισμα....

#420   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:01

Για θυμησου ποσα προβληματα ειχατε με τις πρωτες παρτιδες iphone5 που ηρθαν.. οχι μονο στο firmware... συμβαινουν αυτα... το lag μπροστα σε αυτα που βγαλανε τα 5αρια ειναι πταισμα....

το 5αρι μου ειναι απο τα πρωτα και δεν εχει τιποτα! πες μου ενα προβλημα που ειδες στο ios? αν λες κατασκευαστηκα σε ολες τις εταιριες οι πρωτες παρτηδες εχουν ελατωματικα τηλεφωνα! αυτο το εχεις στο μιαλο σου οταν πας να αγορασεις οτιδηποτε απο οποιονδηποτε κατασκευαστη
http://forums.androi...out-s4-lag.html

εδω εψαχνα για πλακα το forum απλα δες τι λενε τα παλικαρια! ξενερωμενοι ολοι και ψαχνουν lancher και αλλα να τα φτιαξουν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10