To διαβασα gordito . Το μονο αξιο σχολιασμου ειναι αυτο που λεει για το JB και τις Ferrari. Το εχω ξαναπει: Aυτοι που παιρνουν iphone για να κανουν (εκ πεποιθησεως) JB δεν ειναι προτυπα ορθολογικης καταναλωτικης συμπεριφορας κατα την γνωμη μου. Ξερουν εξαρχης οτι η συσκευη δεν τους κανειι και αντι να πανε σε κατι αλλο στην αγορα που να τους καλυπτει τι κανουν ;; Παιρνουν iphone και στην καλυτερη περιμενουν κανενα 4μηνο βριζοντας την Apple (καλη ωρα σαν εσενα) μεχρι να βγει το JB. Ειναι δηλαδη στο λαθος τρενο και καλα θα κανουν να πηδηξουν (απο το τρενο
) οπως ελεγε και καποιος πιο πανω.
Η Apple δεν ειναι για ολους και ενω το καταλαβαινω οτι η αξεπεραστη design αισθητικη της ειναι δελεαρ δεν αξιζει να ανεβαζεις πιεση (καλη ωρα, σαν εσενα) και να σπας το @@ των γυρω σου (καλη ωρα, σαν εσενα) για αυτην ...
ορθολογικη καταναλωτικη συμπεριφορα διαβαζω, αξεπεραστη design αισθητικη διαβαζω, η Apple δεν ειναι για ολους διαβαζω....
Ε πες λοιπον σε αυτους που εχουν Iphone, και τι θα πρεπει να ζητανε απο τη συσκευη τους, αν ειναι σωστο και ηθικο να κανουν Jailbreak, αν ειναι νοημονες χρηστες με αναγκες και αν τους κανει η συσκευη τους.
Ή αν τους φτανει η 'αξεπεραστη αισθητικη' (μου εφυγε ενα γελιο κραχτο)