Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/05/2013 - 11:49

ΙΔΙΚΑ στα multimidia το android ειναι μπροστα? χαχαχαχαχαχαχαχ
ολοι οι γραφιστες και οι παραφωγοι μουσικης εχουν apple προιντα!!!!!

και στην μουσικη που ξερω κιολας το logic pro ειναι το καλυτερο προγραμμα παραγωγης μουσικης στον κοσμο και ειναι της apple

http://www.youtube.com/watch?v=ubc16jfSfPQ

ριξε και μια ματια ανεξαρτητη εταιρια τι βγαζει για ios και ti για ανδροιδ
http://www.ikmultime...ew.php?C=mobile

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 24/05/2013 - 11:51

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/05/2013 - 11:50

καλα τα ματια μπορει να σου βγηκαν αλλα λυση υπαρχει μην τα διαβαζεις αλλα το εσεις οι δυο οταν φανερωτατα μιλας στο ιδιο προσωπο και χαζος θα το καταλαβαινε

Ειμαι μαλλον πολυ χαζουλης εγω μπερδεψα μηνυματα και αυτο ζηταω συγνωμη εξυπνος δε θα το κανε

πες μου οτι κανεις πλακα τωρα ετσι..... πεσ το μου απλα κανω πλακα!

οι productivity εφαρμογες του android καλυτερες απο του ios :wacko:
που η apple μεχρι και και office εχει δικο της!

και για να μαθεις μια εφαρμογη δεν γραφετε για ios και την δινουν και στο android ο dev φτιαχνει ξεχωρηστα την εφαρμογη για ios (obj C γλωσσα προγραμματισμου) και αλλη για android, δεν ξερω σε πια γλωσσα

δεν ξερεισ τι λες!

και δηλαδη οι εφαρμογες στο ios δεν κανουν interact με το λειτουργικο!!!! οτι να ναι

Εσυ πραγματικα, δεν εχεις ιδεα απο android. Και δεν το λεω υποτιμητικα. Ετσι ειναι. Φανηκε απο το επιπεδο γνωσεων που εχεις γυρω απο το android.
Οτι ειχες καποια στιγμη το s3 δεν μου λεει κατι, και εγω μπορει να ειχα Φεραρι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οδηγω καλυτερα απο καποιον που εχει Φιατ.

Ασε λοιπον αυτο το νημα, να μιλησουν αυτοι που ξερουν.

#93   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 24/05/2013 - 11:52

Καλο χρυσο το S4/S3 ...αλλα με το που ανοιγεις το μενου ξενερωνεις απιστευτα ..ουτε καν συγκριση με iOS,Touch,Appstore..

Μην το λές !!! θέμα συνήθειας είναι τον πρώτο καιρό έπαθα μεχρι να συνηθίσω το νέο γραφικό περιβάλλον . Είπα όμως θα το κρατήσω πάνω από μήνα
για να μήν υπάρχει ο παράγωντας συνήθεια...και έτσι έγινε . Πλέον δέν με χαλάει όποιο από τα δύο έχω στα χέρια μου !! ;)

#94   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/05/2013 - 11:53

για μενα ο καλυτερος συνδιασμος αυτη τη στιγμη...ειμαι υπερ ευχαριστημενος και απο τα δυο...

το ipad θα το αλλαξω μονο με το mini retina και το note ισως με το καινουργιο iphone αν εχει καποια απο τα βασικα που θελω αλλιως εφυγα για note 3.

Αναρτημένη εικόνα

#95   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 11:53

Ειμαι μαλλον πολυ χαζουλης εγω μπερδεψα μηνυματα και αυτο ζηταω συγνωμη εξυπνος δε θα το κανε

Εσυ πραγματικα, δεν εχεις ιδεα απο android. Και δεν το λεω υποτιμητικα. Ετσι ειναι. Φανηκε απο το επιπεδο γνωσεων που εχεις γυρω απο το android.
Οτι ειχες καποια στιγμη το s3 δεν μου λεει κατι, και εγω μπορει να ειχα Φεραρι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οδηγω καλυτερα απο καποιον που εχει Φιατ.

Ασε λοιπον αυτο το νημα, να μιλησουν αυτοι που ξερουν.

ναι επιδη δεν ασχοληθηκα με launcher και root δεν ξερω οκ! και λιγο πιο πανω σου εδειξα παραδειγμα φιλε μου! και σου λεω και ονοματα εφαρμογων! εσυ μιλας αοριστα

#96   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 24/05/2013 - 11:55

ΙΔΙΚΑ στα multimidia το android ειναι μπροστα? χαχαχαχαχαχαχαχ
ολοι οι γραφιστες και οι παραφωγοι μουσικης εχουν apple προιντα!!!!!

και στην μουσικη που ξερω κιολας το logic pro ειναι το καλυτερο προγραμμα παραγωγης μουσικης στον κοσμο και ειναι της apple

http://www.youtube.com/watch?v=ubc16jfSfPQ

ριξε και μια ματια ανεξαρτητη εταιρια τι βγαζει για ios και ti για ανδροιδ
http://www.ikmultime...ew.php?C=mobile

Multimedia δέν εννοώ τις διασυνδέσεις αλλά το ίδιο το τηλέφωνο , hd οθόνη , 13mp camera , direct wifi , μέγεθος οθόνης....

#97   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 11:58

Multimedia δέν εννοώ τις διασυνδέσεις αλλά το ίδιο το τηλέφωνο , hd οθόνη , 13mp camera , direct wifi , μέγεθος οθόνης....

το multimidia ειναι multimidia αν ενοεις κατι αλλο ξεκαθαρισε το :)

οσο για οθονη η retina ειναι καλυτερη και μπορεις να δεις και στον ηλιο
για την camera να σου πω την αλειθεια δεν εχω ασχοληθει να συγκρινω οποιος ξερει ας μας πει
direct wifi τι ειναι? συγνωμη μηπως το ξερω σαν αλλη ενοια πες μου να κατλαβω (εβοεις wifi P2P? ανταλαγη δεδομενων?)

το μεγεθος ειναι το μεγαλυτερο μειον για μενα πρωσοπηκη αποψη μεγαλυτερη οθονη δεν σημαινει καλυτερο τηλεφωνο

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 24/05/2013 - 11:59

#98   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/05/2013 - 11:59

αν μου χαριζαν iphone 4 η galaxy s4 αλλα με ορο να το κρατησω χωρις να μπορω να το πουλησω θα επελεγα iphone 4 μονο κ μονο για της εφαρμογες το ios και χιλιους δυο λογους.αν δεν υπηρχε ο παραπανω ορος θα διαλεγα s4 για να το πουλησω και να παρω 5αρι.
απο προσωπικη μου εμπειρια εχω παρει καμια 10 αρια androides με καλυτερο το s3 στα χερια μου..
ε το ios ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.

#99   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 12:02

για την camera να σου πω την αλειθεια δεν εχω ασχοληθει να συγκρινω οποιος ξερει ας μας πει
direct wifi τι ειναι? συγνωμη μηπως το ξερω σαν αλλη ενοια πες μου να κατλαβω (εβοεις wifi P2P? ανταλαγη δεδομενων?)

το μεγεθος ειναι το μεγαλυτερο μειον για μενα πρωσοπηκη αποψη μεγαλυτερη οθονη δεν σημαινει καλυτερο τηλεφωνο

ουτε ο cook το πιστευει αυτο....

με το wifi direct μπορεις να στειλεις σε αλλη συσκευη ενα αρχειο 100mb σε μερικα seconds...δε χρειαζεσαι cloud και αλλα τετοια

#100   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 24/05/2013 - 12:04

Ξεκινησα με το iPhone 3G πριν απο πολλα χρονια,οπως πολλοι απο αυτο εδω το site,και εφτασα μεχρι το κοσμημα iPhone 5.Πριν κανενα μηνα το πουλησα και πηρα το S4.Οποιος λεει οτι το 5αρι ειναι καλυτερο απλα φοραει παροπιδες και επειδη πληρωνει 700+ ευρω καλυτερα να τις βγαλει.Το κινητο ειναι απιστευτο σε ολα.Για την οθονη τι να πω...Full HD με τρομερη ανταποκριση αφης (ρυθμιζει κιολας)...μαγεια...Οσο για την ποιοτητα,που δεν το κρυβω οτι και εγω κοροιδευα αρκετα τα Samsung,επαθα και εμαθα με το μη μου απτου 5αρι των 740 ευρω και την περιφημη βαφη του,ο Θεος να την κανει ποιοτητα.Δεν θελω να πεισω κανεναν και για τιποτα,θα σας πω απλα μερικα πολυ μικρα καθημερινα πραγματακια οπως το οτι συνδεεις απευθειας στο κινητο σου ενα USB Stickaki και το διαβαζει οπως θα εκανε το Computer σας,οτι εχει τους διακοπτες ρυθμισεων (3G,WiFi κτλ) αμεσα διαθεσιμους,καμερα απο αλλο πλανητη με το menu της Samsung Camera,οτι κανεις copy paste οτιδηποτε χρειαστεις,απο μια ταινια,ενα mp3,ενα εγγραφο απο οποιονδηποτε υπολογιστη ΑΠΛΑ χωρις συνχρονισμους κτλ...Το iPad μου φυσικα και δεν το συγκρινω με κανενα Android Tablet ακομα γιατι νομιζω οτι εκει η Apple ειναι χρονια μπροστα.Παντα βεβαια ειμαι διατεθιμενος να ξαναγυρισω στο iPhone αν η Apple δει περα απο τη μυτη της και ξανακανει το iPhone ανταγωνιστικο.Αυτα απο εμενα.

#101   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 12:06

ουτε ο cook το πιστευει αυτο....

με το wifi direct μπορεις να στειλεις σε αλλη συσκευη ενα αρχειο 100mb σε μερικα seconds...δε χρειαζεσαι cloud και αλλα τετοια

o μαγειρας ειπε οτι oi ΟΛΕD ειναι τραγικες :lol:

#102   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 12:07

Ξεκινησα με το iPhone 3G πριν απο πολλα χρονια,οπως πολλοι απο αυτο εδω το site,και εφτασα μεχρι το κοσμημα iPhone 5.Πριν κανενα μηνα το πουλησα και πηρα το S4.Οποιος λεει οτι το 5αρι ειναι καλυτερο απλα φοραει παροπιδες και επειδη πληρωνει 700+ ευρω καλυτερα να τις βγαλει.Το κινητο ειναι απιστευτο σε ολα.Για την οθονη τι να πω...Full HD με τρομερη ανταποκριση αφης (ρυθμιζει κιολας)...μαγεια...Οσο για την ποιοτητα,που δεν το κρυβω οτι και εγω κοροιδευα αρκετα τα Samsung,επαθα και εμαθα με το μη μου απτου 5αρι των 740 ευρω και την περιφημη βαφη του,ο Θεος να την κανει ποιοτητα.Δεν θελω να πεισω κανεναν και για τιποτα,θα σας πω απλα μερικα πολυ μικρα καθημερινα πραγματακια οπως το οτι συνδεεις απευθειας στο κινητο σου ενα USB Stickaki και το διαβαζει οπως θα εκανε το Computer σας,οτι εχει τους διακοπτες ρυθμισεων (3G,WiFi κτλ) αμεσα διαθεσιμους,καμερα απο αλλο πλανητη με το menu της Samsung Camera,οτι κανεις copy paste οτιδηποτε χρειαστεις,απο μια ταινια,ενα mp3,ενα εγγραφο απο οποιονδηποτε υπολογιστη ΑΠΛΑ χωρις συνχρονισμους κτλ...Το iPad μου φυσικα και δεν το συγκρινω με κανενα Android Tablet ακομα γιατι νομιζω οτι εκει η Apple ειναι χρονια μπροστα.Παντα βεβαια ειμαι διατεθιμενος να ξαναγυρισω στο iPhone αν η Apple δει περα απο τη μυτη της και ξανακανει το iPhone ανταγωνιστικο.Αυτα απο εμενα.

μετα απο ολα αυτα που ειπες πως εισαι διατεθημενως να γυρησεις πισω??? μαλλον κατι σου λειπει <_<

#103   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 12:08

o μαγειρας ειπε οτι oi ΟΛΕD ειναι τραγικες :lol:

τι θα ελεγε??

εχεις ακουσει ποτε τον κυρ Σαββα να λεει ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος η δεν αξιζαμε τι νικη? :lol:

#104   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 12:09

τι θα ελεγε??

εχεις ακουσει ποτε τον κυρ Σαββα να λεει ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος η δεν αξιζαμε τι νικη? :lol:

τοτε τι λες οτι δεν πιστεθει οτι οι οθονες του ειναι οι καλυτερες..... μηπως ηθελες να γραψεις κατι αλλο?

#105   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/05/2013 - 12:09

για πες μου λιγο mp3 playback, θεαση εικονων και βιντεο, τι ειναι; Δεν ειναι multimedia? Ειναι ιππασια;;;;;;

Launchers δεν ξερεις, direct wifi δεν ξερεις, σορυ αλλα πως μπορεις να επιχειρηματολογησεις εναντια στο android, οταν ουτε τα πιο βασικα δεν ξερεις;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες