iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 17/07/2013 - 17:21
Ad
Δημοσίευση 17/07/2013 - 17:28
Ναι αλλα the galaxy s4 sucks λογω του inconsistency του ui σε μια παραμετρο κλαιν μαιν, δεν υφισταται... i prefer iphone's ui logic οκ, μπορεις να το πεις... σαν να σου λεω εγω μαπα το iphone5 επειδη δεν μου βγαζει πολλες επιλογες στο copy paste... εγω θελω κ αλλες επιλογες....Λογω εφαρμογης συμπεριφερεται ετσι το scrolling, κ υπαρχουν κι αλλες δυστυχως... μια μεγαλη αληθεια, κ καποτε πρεπει να διορθωθει αυτο το κομματι με ορισμενες εφαρμογες... δεν θυμαμαι στο iphone πως συμπεριφερεται το fb για παραδειγμα, στα android ειναι αισχος... να μην λεμε μονο ο, τι μας συμφερειστο copy paste δεν τον πειραζουν οι πολλες επιλογες , τον πειραζει το inconsistency συνολικα στο UI του copy/paste. Anyway, απολαυση ο τυπας και συμφωνω απολυτως με ολα οσα ειπε . Επισης το scrolling που ειναι σαν γ@μω την μ@ν@ του στο tweeter client μονο εγω το βλέπω ?? Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στο ios . Μονο στο ios 7 ειναι τοσο χαλια το scrolling στο music app (αλλα αυτο ειναι σε alpha version ακομη )
Δημοσίευση 17/07/2013 - 18:43
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 17/07/2013 - 18:54

Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 17/07/2013 - 18:55
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 17/07/2013 - 20:58
και για το iphone 5 ένα τέτοιο για να μην έχει σημάδιαs4 ψυγειάκι με μπαταρίες- usb, για τις θερμοκρασίες

Δημοσίευση 17/07/2013 - 21:22
και για το iphone 5 ένα τέτοιο για να μην έχει σημάδια
και αν κανει σημαδια υπαρχει λυση σε ωραιο νενανικο χρωματακι....και δωρο ενα γυαλοχαρτο

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 17/07/2013 - 21:23
Δημοσίευση 17/07/2013 - 21:23
Ο αλλος πηγε κ το βουρτσισε κ το εκανε brush metal... μιλαμε κυκλοφορουν στο youtube πολλα καιναρια... 730 ευρα συσκευη κ να παρω το γυαλοχαρτο κ να αρχισω... ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...και για το iphone 5 ένα τέτοιο για να μην έχει σημάδια
Δημοσίευση 17/07/2013 - 22:09

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 18/07/2013 - 02:57
Ετσι οπως το θετεις εχει μια λογικηNαι, αλλά αν είναι χαραγμένο αυτομάτως γίνεται και μοναδικό

Δημοσίευση 19/07/2013 - 22:25
H ποιότητα κατασκευής της σειράς Galaxy κυριολεκτικά ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. Είναι να μην σου τύχει με τέτοιες θερμοκρασίες που ανεβάζουν αυτά τα κινητά. Γρήγορα στο google play για temperature control app. Και όταν ανεβάζει θερμοκρασία θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από το πολύ φλασάρισμα να έρθει στα ίσια του... κάλλιστα μπορει να χρησιμοποιηθεί και για ρακέτα όπως είδαμε σε πρόσφατο video.
http://www.techgear....ung-girl-72587/
Μάλιστα....
Ανεπίσημη μπαταρία προκάλεσε την έκρηξη στο Galaxy S3
http://www.sammobile...ficial-battery/
UPDATE:
Πολλές φορές στο site έχουμε "προβλέψει το μέλλον", και έτσι έγινε και στην περίπτωση της 18χρονης κοπέλας που το Galaxy S3 που είχε πήρε ξαφνικά φωτιά.
Όλες αυτές οι περιπτώσεις έχουν κάτι κοινό, τον χρήστη να κάνει "κακή χρήση" της συσκευής του, όπως έγινε και τώρα με την τοποθέτηση μίας μη-πιστοποιημένης μπαταρίας.
Συγκεκριμένα όταν γράφαμε το άρθρο για τον τραυματισμό της άτυχης κοπέλας, είχαμε προβλέψει το μέλλον γράφοντας το εξής:
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για συσκευές να εκρήγνυνται ή να παίρνουν φωτιά. Τις περισσότερες φορές όμως αποδεικνύεται ότι ο χρήστης είχε κάνει "κακή χρήση" της συσκευής του, όπως για παράδειγμα ο τύπος που το έβαλε στον φούρνο μικροκυμάτων για να το στεγνώσει.
Φωτιά σε ηλεκτρονικά είναι επίσης συνηθισμένο να προκληθεί από χρήση μη πιστοποιημένης μπαταρίας (a.k.a. μούφα μπαταρία), ή φορτιστή.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κοπέλα υποστηρίζει ότι η μπαταρία δεν είχε αλλαχθεί και ήταν η αυθεντική.
Η έρευνα της Samsung απέδειξε ότι η μπαταρία μέσα στο κινητό δεν ήταν η "αυθεντική" ή κάποια αντίστοιχη πιστοποιημένη.Συγκεκριμένα η δήλωση της Κορεάτικης εταιρείας ήταν η εξής:
The battery used in the device was not supplied or manufactured by Samsung or a company authorized by Samsung.
Σκοπός φυσικά δεν είναι να "κατηγορήσουμε" την κοπέλα, εξάλου μπορεί και η ίδια να μην γνώριζε ότι η μπαταρία δεν ήταν η αυθεντική. (να έχει αγοράσει το κινητό μεταχειρισμένο κτλ)
Σημασία έχει να κρατήσουμε κάποια σημαντικά σημεία, όπως το ότι δεν αντικαθιστούμε ποτέ την εργοστασιακή μπαταρία με τρίτου κατασκευαστή.
Ναι, το ξέρω ότι μπορεί η χαμηλότερη τιμή (ή η μεγαλύτερη χωρητικότητα) να ακούγονται δελεαστικά, αλλά πραγματικά δεν αξίζει το "ρίσκό".
Ξεφεύγοντας λίγο από τα κινητά, την χρήση πιστοποιημένων parts την έβαλα καλά στο μυαλό μου όταν (δίνοντας για πτυχίο μηχανικού αεροσκαφών-Β1) έμαθα για την πτήση Partnair 394, όπου η χρήση τριών μη-πιστοποιημένων βιδών (εμφανισιακά ολόιδιες με τις αυθεντικές), στοίχησε 55 ζωές.
Οπότε πριν αγοράσουμε την φθηνότερη μπαταρία ή τον φθηνότερο μετασχηματιστή για το laptop ή το κινητό μας, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούμε. Εσείς πόσο κοστολογείτε το ρίσκο της καταστροφικής αστοχίας;
VIA
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 19/07/2013 - 22:28
Δημοσίευση 19/07/2013 - 22:56
Δημοσίευση 19/07/2013 - 23:12
Το android μην σε προβληματίζει. Αργά ή γρήγορα θα το μάθεις και αυτό, δεν είναι και τίποτα το δύσκολο.. Root δεν είναι κάτι απαραίτητο να κάνεις, μην φανταστείς ότι αλλάζουν πολλά πράγματα όπως στο iOS με το jailbreak. Οπότε με τον καιρό όποτε το μάθεις το κάνεις και αυτό και εκμεταλλεύεσαι τα επιπλέον πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτό.Καλησπέρα έχω ένα 5αρι και σκέφτομαι σοβαρά την μετάβαση σε s4?με προβληματίζει 1)το γεγονός ότι δεν έχω ιδέα από android ,root κτλ!!2) οτι εχω πολλεσ αγορασμενες εφαρμογές από store και 3)μεταπωλητικη αξια!απο apps χρησιμοποιώ πολύ email ,gps και φωτό !!απο την εμπειρία σας λοιπόν αξίζει να πάω σε κάτι τελείως διαφορετικό για μένα;
Οι αγορασμένες εφαρμογές είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε αρκετοί.. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, απλά τις ξεχνάς, ή μένεις με το iphone ή κάνεις λίγο υπομονή και βλέπεις το επόμενο iphone.
Μεταπωλητική αξία έτσι όπως έχουν τα πράγματα σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη. Δεν χάνεις όμως και τόσα πολλά αν το πάρεις αρκετά φτηνότερα από τα γνωστά μαγαζάκια που πουλάνε πολύ φτηνότερα.
Αν αξίζει τώρα να πας τι να σου πω.. Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Καλύτερα ή χειρότερα δεν μπορώ να σου πω, εμένα προσωπικά μ'αρέσουν και τα δυο. Αν θες κάτι διαφορετικό και έχεις ψιλοβαρεθεί το iphone τότε κάνε την αλλαγή..
Για το S4 δεν χρειάζεται να σου πω πολλά αφού είναι ταχύτατο, με πάρα πολύ καλή οθόνη και ποιοτικά φαίνεται αρκετά καλύτερο από άλλα (πχ S3) παρότι πλαστικό. Το μέγεθος επίσης μην σε προβληματίζει αφού σε λίγες μέρες θα το έχεις συνηθίσει και απλά όλα τα υπόλοιπα θα σου φαίνονται μικρά

Δημοσίευση 19/07/2013 - 23:21
Καλησπέρα έχω ένα 5αρι και σκέφτομαι σοβαρά την μετάβαση σε s4?με προβληματίζει 1)το γεγονός ότι δεν έχω ιδέα από android ,root κτλ!!2) οτι εχω πολλεσ αγορασμενες εφαρμογές από store και 3)μεταπωλητικη αξια!απο apps χρησιμοποιώ πολύ email ,gps και φωτό !!απο την εμπειρία σας λοιπόν αξίζει να πάω σε κάτι τελείως διαφορετικό για μένα;
Αμα εχεις διαθεση να πειραζεις το τηλ, να περνας roms και γενικα να το ψαχουλευεις εννοειτε να πας. Αμα θελεις κατι απλα να δουλευει αψογα χωρις να προβληματιζεσαι μενεις στο iphone. Με jailbreak ειχες ασχοληθει καθολου;
Δημοσίευση 19/07/2013 - 23:24
το jailbreak το παίζω που λέει ο λόγος στα δάχτυλα!αλλα από android δεν γνώριζω τίποτα!Αμα εχεις διαθεση να πειραζεις το τηλ, να περνας roms και γενικα να το ψαχουλευεις εννοειτε να πας. Αμα θελεις κατι απλα να δουλευει αψογα χωρις να προβληματιζεσαι μενεις στο iphone. Με jailbreak ειχες ασχοληθει καθολου;
Δημοσίευση 19/07/2013 - 23:25
Μάλιστα....
Ανεπίσημη μπαταρία προκάλεσε την έκρηξη στο Galaxy S3
http://www.sammobile...ficial-battery/
UPDATE:
Πολλές φορές στο site έχουμε "προβλέψει το μέλλον", και έτσι έγινε και στην περίπτωση της 18χρονης κοπέλας που το Galaxy S3 που είχε πήρε ξαφνικά φωτιά.
Όλες αυτές οι περιπτώσεις έχουν κάτι κοινό, τον χρήστη να κάνει "κακή χρήση" της συσκευής του, όπως έγινε και τώρα με την τοποθέτηση μίας μη-πιστοποιημένης μπαταρίας.
Συγκεκριμένα όταν γράφαμε το άρθρο για τον τραυματισμό της άτυχης κοπέλας, είχαμε προβλέψει το μέλλον γράφοντας το εξής:
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για συσκευές να εκρήγνυνται ή να παίρνουν φωτιά. Τις περισσότερες φορές όμως αποδεικνύεται ότι ο χρήστης είχε κάνει "κακή χρήση" της συσκευής του, όπως για παράδειγμα ο τύπος που το έβαλε στον φούρνο μικροκυμάτων για να το στεγνώσει.
Φωτιά σε ηλεκτρονικά είναι επίσης συνηθισμένο να προκληθεί από χρήση μη πιστοποιημένης μπαταρίας (a.k.a. μούφα μπαταρία), ή φορτιστή.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κοπέλα υποστηρίζει ότι η μπαταρία δεν είχε αλλαχθεί και ήταν η αυθεντική.
Η έρευνα της Samsung απέδειξε ότι η μπαταρία μέσα στο κινητό δεν ήταν η "αυθεντική" ή κάποια αντίστοιχη πιστοποιημένη.Συγκεκριμένα η δήλωση της Κορεάτικης εταιρείας ήταν η εξής:
The battery used in the device was not supplied or manufactured by Samsung or a company authorized by Samsung.
Σκοπός φυσικά δεν είναι να "κατηγορήσουμε" την κοπέλα, εξάλου μπορεί και η ίδια να μην γνώριζε ότι η μπαταρία δεν ήταν η αυθεντική. (να έχει αγοράσει το κινητό μεταχειρισμένο κτλ)
Σημασία έχει να κρατήσουμε κάποια σημαντικά σημεία, όπως το ότι δεν αντικαθιστούμε ποτέ την εργοστασιακή μπαταρία με τρίτου κατασκευαστή.
Ναι, το ξέρω ότι μπορεί η χαμηλότερη τιμή (ή η μεγαλύτερη χωρητικότητα) να ακούγονται δελεαστικά, αλλά πραγματικά δεν αξίζει το "ρίσκό".
Ξεφεύγοντας λίγο από τα κινητά, την χρήση πιστοποιημένων parts την έβαλα καλά στο μυαλό μου όταν (δίνοντας για πτυχίο μηχανικού αεροσκαφών-Β1) έμαθα για την πτήση Partnair 394, όπου η χρήση τριών μη-πιστοποιημένων βιδών (εμφανισιακά ολόιδιες με τις αυθεντικές), στοίχησε 55 ζωές.
Οπότε πριν αγοράσουμε την φθηνότερη μπαταρία ή τον φθηνότερο μετασχηματιστή για το laptop ή το κινητό μας, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούμε. Εσείς πόσο κοστολογείτε το ρίσκο της καταστροφικής αστοχίας;
VIA
Πολυ σωστα οσα αναφερεις αλλα μηπως θα επρεπε και η samsung να πληρωσει γιατι δεν ειχε unibody κατασκευη; Αμα δεν μπορουσε με τοση ευκολια να αλλαξει την μπαταρια ισως να μην γινοταν αυτο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες