Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 19/07/2013 - 23:29

Πολυ σωστα οσα αναφερεις αλλα μηπως θα επρεπε και η samsung να πληρωσει γιατι δεν ειχε unibody κατασκευη; Αμα δεν μπορουσε με τοση ευκολια να αλλαξει την μπαταρια ισως να μην γινοταν αυτο.

Ναι να πληρωσει, επρεπε να ειχε κανει οξυγονοκολληση στη συσκευη της.

Ας σοβαρευτουμε.

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 20/07/2013 - 00:14

Καλησπέρα έχω ένα 5αρι και σκέφτομαι σοβαρά την μετάβαση σε s4?με προβληματίζει 1)το γεγονός ότι δεν έχω ιδέα από android ,root κτλ!!2) οτι εχω πολλεσ αγορασμενες εφαρμογές από store και 3)μεταπωλητικη αξια!απο apps χρησιμοποιώ πολύ email ,gps και φωτό !!απο την εμπειρία σας λοιπόν αξίζει να πάω σε κάτι τελείως διαφορετικό για μένα;

1) Ούτε κι εγώ δεν είχα ιδέα, είναι θέμα ημερών να το μάθεις ;)
2) Δυστυχώς είναι ένα θέμα που δεν υπάρχει λύση.
3) Η μεταπωλητική αξία να μη σε απασχολεί καθόλου. Μπορεί να το δώσεις 100€ κάτω από το iphone αλλά θα το αγοράσεις και 100€ κάτω από το iphone. Οπότε πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πράγμα ;)

Εγώ θα σου πω απλά ότι είχα το 5άρι πριν το S4. Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Την οθόνη του S4 θα την αγαπήσεις και δε θα την αλλάζεις με τίποτα :)

#1278   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 20/07/2013 - 00:40

Έχω ξαναγράψει ότι εάν έκανε μια κίνηση του τύπου " φέρτε τις εφαρμογές σας από το ios" το Google store τότε θα είχαμε πολλά κλάματα...

Οι πληρωμένες εφαρμογές είναι ένας από τους λόγους που πολλοί χρήστες του iphone δεν κάνουν ακόμα την κίνηση να αλλάξουν...

#1279   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2013 - 00:46

Έχω ξαναγράψει ότι εάν έκανε μια κίνηση του τύπου " φέρτε τις εφαρμογές σας από το ios" το Google store τότε θα είχαμε πολλά κλάματα...

Οι πληρωμένες εφαρμογές είναι ένας από τους λόγους που πολλοί χρήστες του iphone δεν κάνουν ακόμα την κίνηση να αλλάξουν...

...και λογικό αν κάποιος έχει δώσει 100€ - 200€ για εφαρμογές. Βέβαια για μένα δεν κάνεις κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να ξέρεις ότι το επόμενό σου κινητό θα είναι iphone. Έτσι περιορίζεσαι σημαντικά.

#1280   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/07/2013 - 12:46

παιδια οποιος θελει να αλαξει αλαζει απλα, τιποτα δεν τον κραταει, εσυ αν θες να αλαξεις αυτοκινητο θα σκευτεις τις κουκουλες , τα καλυματα, και τα σχετικα που εχεις ηδη? ΟΧΙ. οταν αποφασιζεις να πας σε κατι διαφορετικο εχεις αποφασισει πως ξεκινας απο την αρχη

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1281   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2013 - 13:20

παιδια οποιος θελει να αλαξει αλαζει απλα, τιποτα δεν τον κραταει, εσυ αν θες να αλαξεις αυτοκινητο θα σκευτεις τις κουκουλες , τα καλυματα, και τα σχετικα που εχεις ηδη? ΟΧΙ. οταν αποφασιζεις να πας σε κατι διαφορετικο εχεις αποφασισει πως ξεκινας απο την αρχη

Τα καλύμματα του αυτοκινήτου και τυχόν παρεμβάσεις αυξάνουν και την μεταπωλητική του αξία. Κακώς μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις 2 διαφορετικά πράγματα. Με την ίδια λογική αν πας στο επόμενο μοντέλο του αυτοκινήτου σου θα κάνει και η κουκούλα και το ηχοσύστημα και οι ζάντες κτλ...όπως ακριβώς και με τα κινητά ;)

#1282   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/07/2013 - 13:22

Εκ πείρας πάντως στην πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τα αξεσουάρ δεν αυξάνουν την αξία προς πώληση.

Βοηθάνε απλά στο να φύγει πιο γρήγορα το αυτοκίνητο :)
Once You Go Mac You Never Go Back

#1283   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2013 - 13:24

Εκ πείρας πάντως στην πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τα αξεσουάρ δεν αυξάνουν την αξία προς πώληση.

συμφωνω δωσε 30000 να φτιαξεις ενα αμαξι και πουλα το μετα και πες στον αλλο εχω ριξει 30000 θα σου πει δεν νιαζει εγω αγοραζω το ταδε μοντελο που εχει τοση αξια

#1284   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2013 - 13:25

Δεν είπα ότι τα πουλάς όσο τα πήρες εννοείται αλλά μία αύξηση στην τιμή την δίνουν. Όπως και να έχει δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτοκίνητο που δεσμεύεσαι με αυτό για χρόνια με τα κινητά που δίνεις το παλιό και παίρνεις το καινούριο με 100-200€ διαφορά.

#1285   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 12:19

βρηκα ενα ωραιο βιντεο για πειτε εντυπωσεις, πιστευω το ασπρο ειναι πολυ καλυτερο στο iphone ενω οι πολυχρομες εικονες στο s4

#1286   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/07/2013 - 13:33

βρηκα ενα ωραιο βιντεο για πειτε εντυπωσεις, πιστευω το ασπρο ειναι πολυ καλυτερο στο iphone ενω οι πολυχρομες εικονες στο s4

Πιο καλο ασπρο κ πιο φωτεινη οθονη στο iphone λογω ips panel lcd, πιο καλο μαυρο κ μεγαλυτερη αντιθεση στο s4 λογω super amoled... και σωστα καλιμπραρισμενη οθονη, δεν εχεις τοσο μεγαλο υπερκορεσμο στα χρωματα οπως στο s3 και στο xperia z.. το ασπρο ειναι προνομιο των lcd screens, αν δεις και το htc one εχει φοβερο ασπρο, και λογω full hd οθονης εχεις καλυτερη αισθηση απο του iphone...

#1287   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 22/07/2013 - 13:58

Καλα τα λετε το ασπρο iphone ειναι καλυτερο.

You'll Never Walk Alone

#1288   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3178 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 15:24

Παιδιά εγω έχω και τα δυο τηλέφωνα τώρα και τα δοκιμάσω iPhone και πάλι iPhone , θελουμε μεγαλύτερη οθόνη βέβαια και μεγαλυτερη μπαταρια αλλά καμία σχέση το ένα με το άλλο....

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

#1289   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/07/2013 - 17:33

to iphone διπλα στο s4 μοιαζει με παιχνιδι απο το πανηγυρι...αλλη φαση η μεγαλη οθονη.

#1290   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 17:40

to iphone διπλα στο s4 μοιαζει με παιχνιδι απο το πανηγυρι...αλλη φαση η μεγαλη οθονη.

εγω νομιζα τα πλαστικα ειναι πανηγυριοτηκα :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 22/07/2013 - 17:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια