Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1306   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/07/2013 - 18:54

δες παραπανω.... με beta και στα περισοτερα τρεχει καλυτερα απο το s4, ουτε σε ενα δν λεει οτι τρεχει καλυτερα στο android εκτος απο μερικα οτι ειναι πιο ευχαριστο να τα παιζεις σε μεγαλυτερη οθονη

Ετσι σε συμφερει να νομιζεις οτι λεει? Μαλλον δεν ακουσες τι λεει στο τελος ε? Χωρια του οτι οι εφαρμογες ειναι πιο καλογραμμενες στο ios, και παλι δεν...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1307   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/07/2013 - 18:57

Μου βαζεις βιντεο απο το youtube που λεει οτι ο νικητης ειναι το s4 κ οτι οι περισσοτεροι χρηστες θα προτιμησουν το gaming στο s4?? ΧαχααχχαχαχαΧααχχα.... ποσο απελπισμενοι ειστε πια? Ελα, 470 η τιμη του στο birdphone... προλαβαινεις... χαχαχαχαχαααχαχχαχαα... εισαι απιστευτος

συγνωμη αλλα δεν διαβαζω σχολεια, επιδη to android fan εγραψε πχ ενα σχολειο εσυ αυτο διαβαζεισ.... στο εβαλα για να δεις να κρινεις απο μονοσ ς και να ακουσεις αυτα που λεει αυτος που κανει το review οχι ο καθενας τι γραφει απο κατω...

δεν προκειτε ποτε να νικησει το android-java non optimised το obj c -cocoa framework optimised. εχει αλλα το android απο δυναμη και latency free δεν παιζετε το ios

ψαξε οσα θες, το iphone ειναι τερας δυναμης! με το μισω hw και τρεχει καλυτερα! φαντασιυ το νεο phone πως θα τρεχει

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 22/07/2013 - 19:05

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1308   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 19:05

συγνωμη αλλα δεν διαβαζω σχολεια, επιδη to android fan εγραψε πχ ενα σχολειο εσυ αυτο διαβαζεισ.... στο εβαλα για να δεις να κρινεις απο μονοσ ς και να ακουσεις αυτα που λεει αυτος που κανει το review οχι ο καθενας τι γραφει απο κατω...

δεν προκειτε ποτε να νικησει το android-java non optimised το obj c -cocoa framework optimised. εχει αλλα το android απο δυναμη και latency free δεν παιζετε το ios

Δεν διαβασα κανενα σχολιο εντωμεταξυ απο κατω.. χωρις πλακα... το λες κ απο μονος σου, το μονο που διακρινεις σαν ανωτεροτητα ειναι οι πιο καλογραμμενες εφαρμογες στο ios... τιποτα αλλο.. τι να συγκρινεις, οθονη, καμερα, hardware? Μια χαρα θα το παιξει το παιχνιδακι και στο s4.. οταν βγαλεις σαν εταιρια που υποτιθεται οτι δημιουργησες τα smartphones αναλυση full hd που χρειαζεται περισσοτερη δυναμη απο cpu και gpu για να συνθεσει τα γραφικα, τοτε μπορεις να τα συγκρινεις... το ιδιο λαθος κανετε και στο λειτουργικο συστημα... συγκρινετε το αδειο ios με το υπερπληρες android... λιγα animations μπηκαν στην 7αρα, αρχισαν τα παραπονα οτι βαρυνε το λειτουργικο... ή μηπως κανω λαθος...? Και φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης smoothness με το pure android... πιασε ενα nexus 4 στα χερια σου κ θα καταλαβεις... που κ παλι σε σχεση με το ios εχει πολυ περισσοτερα πραγματα πανω...

#1309   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/07/2013 - 19:10

εγω νομιζα τα πλαστικα ειναι πανηγυριοτηκα :lol:

Επειδη δεν ειμαι τοσο παλιο μελος στο iphonehellas, στα 3gs σας χαλαγε το πλαστικο ή οχι?

Οσο για τα note2/s4, πως να το κανουμε δηλαδη? Πλαστικο,ξεπλαστικο τα τηλεφωνα ξεσκιζουν και σε δυνατοτητες και σε ταχυτητα και σε ποιοτητα...

#1310   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 19:12

Δεν διαβασα κανενα σχολιο εντωμεταξυ απο κατω.. χωρις πλακα... το λες κ απο μονος σου, το μονο που διακρινεις σαν ανωτεροτητα ειναι οι πιο καλογραμμενες εφαρμογες στο ios... τιποτα αλλο.. τι να συγκρινεις, οθονη, καμερα, hardware? Μια χαρα θα το παιξει το παιχνιδακι και στο s4.. οταν βγαλεις σαν εταιρια που υποτιθεται οτι δημιουργησες τα smartphones αναλυση full hd που χρειαζεται περισσοτερη δυναμη απο cpu και gpu για να συνθεσει τα γραφικα, τοτε μπορεις να τα συγκρινεις... το ιδιο λαθος κανετε και στο λειτουργικο συστημα... συγκρινετε το αδειο ios με το υπερπληρες android... λιγα animations μπηκαν στην 7αρα, αρχισαν τα παραπονα οτι βαρυνε το λειτουργικο... ή μηπως κανω λαθος...? Και φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης smoothness με το pure android... πιασε ενα nexus 4 στα χερια σου κ θα καταλαβεις... που κ παλι σε σχεση με το ios εχει πολυ περισσοτερα πραγματα πανω...

πρωτα απο ολα την 7 δεν την εχουμε δει στην τελικη φαση να την κρινουμε, τωρα σαν beta 3 στο i5 τρεχει τρομερα! ιπιος λεει βαρινε και βλακιες ειναι ασχετος! ας δουμε πως θα ειναι στο τελος και κρινουμε.
τωρα η ανωτεροτητα οτι ειναι πιο καλογραμενο τα λεει ολα! ειναι σαν μου λες ειναι κακογραμενα στο android, δεν συμφωνο σε ολα ειναι καλογραμενα απλα το ενα ειναι optimised με το hw το αλλο οχι!
το hw τι να το κανω αν το αλλο με μισω τρεχει καλυτερα? να λεω στους φιλους μου εχει 4πθρηνο αλλα τι δυναμη του δεν μπορω να την βγαλω onscreen?
αδειο το ios? και πληρης το android? σε τι ακριβως? τι λειπει στο ιos? να σου πωε τι λειπει στο android? optimisation ... χωρις αυτο δεν κανεις τιποτα, στο pc σου οταν κανεις update εβα driver με το ιδιο hw εχεις καλυτερη αποδωση! γιατι? γιατι αναβαθμηστηκε το driver και το software δουλευει καλυτερα με το hw, χρειαζετε λιγοτερη μνημη να κανει το ιδιο πραγμα κια λιγοτερη cpu, αυτο το εχει το ios και δεν θα το δεις ποτε στο android! οσο για την δικαιολογια εχει πιο μεγαλη οθονη θελει περισοτερη δυναμη.... μην βγαζεις μεγαλυ οθονη αν δεν μπορεις να την υποστηριξεις

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 22/07/2013 - 19:13

#1311   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 19:24

πρωτα απο ολα την 7 δεν την εχουμε δει στην τελικη φαση να την κρινουμε, τωρα σαν beta 3 στο i5 τρεχει τρομερα! ιπιος λεει βαρινε και βλακιες ειναι ασχετος! ας δουμε πως θα ειναι στο τελος και κρινουμε.
τωρα η ανωτεροτητα οτι ειναι πιο καλογραμενο τα λεει ολα! ειναι σαν μου λες ειναι κακογραμενα στο android, δεν συμφωνο σε ολα ειναι καλογραμενα απλα το ενα ειναι optimised με το hw το αλλο οχι!
το hw τι να το κανω αν το αλλο με μισω τρεχει καλυτερα? να λεω στους φιλους μου εχει 4πθρηνο αλλα τι δυναμη του δεν μπορω να την βγαλω onscreen?
αδειο το ios? και πληρης το android? σε τι ακριβως? τι λειπει στο ιos? να σου πωε τι λειπει στο android? optimisation ... χωρις αυτο δεν κανεις τιποτα, στο pc σου οταν κανεις update εβα driver με το ιδιο hw εχεις καλυτερη αποδωση! γιατι? γιατι αναβαθμηστηκε το driver και το software δουλευει καλυτερα με το hw, χρειαζετε λιγοτερη μνημη να κανει το ιδιο πραγμα κια λιγοτερη cpu, αυτο το εχει το ios και δεν θα το δεις ποτε στο android! οσο για την δικαιολογια εχει πιο μεγαλη οθονη θελει περισοτερη δυναμη.... μην βγαζεις μεγαλυ οθονη αν δεν μπορεις να την υποστηριξεις

Ειπα πουθενα για μεγαλυτερη οθονη, ή για full hd οθονη? Καταλαβαινεις τι διαβαζεις ή λες αυτα που σε συμφερουν μονο? Φιλε μου ειναι γνωστο οτι ειναι πιο καλογραμμενες οι εφαρμογες στο ios... αλλα δεν ειναι πιο γρηγορο παντου, μην τρελλαινεσαι... εγω επαιξα reak racing 3 και στο i5 και στο s4 κ ξενερωσα τρελλα στο 5αρι, κ εσυ λεγε ο, τι θες... χωρια του οτι εχεις απειρε ρυθμισεις για επιδοσεις στα android... μου φαινονται πολυ αργα τα μηλα, και σκεψου οταν παρω note3 πως θα μου φαινονται... τι συγκρινεις τωρα? Ανεβα σε καποια συναντηση πανω να σου δειξω πως παει πραγματικα μια android συσκευη γιατι η παραπληροφορηση σας εχει χαλασει, πραγματικα...

#1312   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 19:33

εγω επαιξα reak racing 3 και στο i5 και στο s4 κ ξενερωσα τρελλα στο 5αρι, κ εσυ λεγε ο, τι θες...

http://www.youtube.com/watch?v=J2QAixCC0EM

αν πανω ενοεις θεσσ ερχομαι πολυ συχνα να βγουμε για καφε

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 22/07/2013 - 19:34

#1313   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 19:49

http://www.youtube.com/watch?v=J2QAixCC0EM

αν πανω ενοεις θεσσ ερχομαι πολυ συχνα να βγουμε για καφε

Οταν ξεκινησε το αμαξι στο s4, στο iphone φορτωνε το 1ο κοκκινο φαναρι... :P:P
Στειλε μου μηνυμα οποτε ανεβεις, και θα δεις πως θα αλλαξεις γνωμη μετα... :D:D

#1314   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 22/07/2013 - 21:39

Ρε valsamis ξεκόλλα λίγο με το lag, δεν υπάρχει στο s4. Στο λέω επειδή το αναφέρεις συνέχεια. Τελείως φιλικά χωρίς κανενα ύφος. Έχω μεγάλη περιέργεια αν lagάρει το ios7 όπως λένε ότι κάνει στην beta τι θα λέτε.

#1315   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 21:40

Ρε valsamis ξεκόλλα λίγο με το lag, δεν υπάρχει στο s4. Στο λέω επειδή το αναφέρεις συνέχεια. Τελείως φιλικά χωρίς κανενα ύφος. Έχω μεγάλη περιέργεια αν lagάρει το ios7 όπως λένε ότι κάνει στην beta τι θα λέτε.

εχει lag στο scroll το εχω δει, αν lagarei η ios 7 θα την κοροιδευουμε παρεα πιστεψε με

#1316   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/07/2013 - 21:59

Επειδη δεν ειμαι τοσο παλιο μελος στο iphonehellas, στα 3gs σας χαλαγε το πλαστικο ή οχι?

Οσο για τα note2/s4, πως να το κανουμε δηλαδη? Πλαστικο,ξεπλαστικο τα τηλεφωνα ξεσκιζουν και σε δυνατοτητες και σε ταχυτητα και σε ποιοτητα...

+1000 like

#1317   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 22:12

εχει lag στο scroll το εχω δει, αν lagarei η ios 7 θα την κοροιδευουμε παρεα πιστεψε με

Που το εχεις δει? Δεν υπαρχει στο android η ιδια φιλοσοφια με το ios... κατ'αρχην στα καταστηματα κινητης τα ειχαν γ@μημεν@ τα κινητα... πηγα με τον κολλητο μου με το s4 και τα βαλαμε διπλα διπλα με τα εταιρικα s4 κ ηταν η μερα με την νυχτα... αν εγω περασω στο note2 μια ρομ πανω απο αυτη που φοραω τωρα αλλα διαφορετικη εκδοση firmware χωρις να κανω τα απαραιτητα wipes, θα γινει της π@@@@ το καγκελο στην συσκευη... και θα lagαρει, κ θα μου κρασσαρει τις εφαρμογες, και χιλια δυο... σε αλλον μπορει να μην συμβει κ τιποτα για λιγο καιρο κ να νομιζει οτι εκανε σωστη δουλεια, αλλα παλι να εχει θεματα μετα απο καποιες μερες... ειναι ενα λειτουργικο που θελει προσοχη κ ασχολια... καλως κακως, αυτο ειναι... 10 διαφορετικα s4 να δεις, θα αποκτησεις 10 διαφορετικες γνωμες... ενας χρηστης σοβαρος που ξερει τι κανει πανω στην συσκευη, δεν εχει lag, ειδικα στο s4 με το τερατωδες hardware...

#1318   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 22/07/2013 - 23:25

Ρε samsungαδες (από το σφουγγαραδες :P ) είδα αυτο το s4 active, τι ωραιο που ειναι!

Κανει το απλο s4 να μοιαζει τελειως πλαστικουρα διπλα του (οχι οτι δεν ειναι :P ).

Και γιατι το βγαλαν με λίγοτερες δυνατοτητες; Ειδα εχει χειροτερη καμερα, δεν ξερω τι αλλες διαφορες εχει!

You'll Never Walk Alone

#1319   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 23:32

Ρε samsungαδες (από το σφουγγαραδες :P ) είδα αυτο το s4 active, τι ωραιο που ειναι!

Κανει το απλο s4 να μοιαζει τελειως πλαστικουρα διπλα του (οχι οτι δεν ειναι :P ).

Και γιατι το βγαλαν με λίγοτερες δυνατοτητες; Ειδα εχει χειροτερη καμερα, δεν ξερω τι αλλες διαφορες εχει!

Μικροτερη αναλυση οθονης, αλλο chipset, γενικοτερα lower specs... τα πουλανε ηδη μεσα στο insomnia και στο myphone στις αγγελιες... αυτο με κανει να πιστευω οτι δεν τους αρεσε κ πολυ η αγορα του active...

Edit: οχι, λαθος, μπερδευτηκα με το s4 zoom... τα ιδια specs εχει, απλα μικροτερη καμερα με tft οθονη κ λιγο πιο βαρυ απο το s4

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 22/07/2013 - 23:35

#1320   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 22/07/2013 - 23:33

Αυτο ακριβως. Επρεπε να το βγαλουν με τα χαρακτηριστικα του απλου s4. Τοχεις δει απο κοντα; Ειναι πολυ πιο ομορφο-στιβαρο!

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11