iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 26/07/2013 - 18:57
http://www.bytheway....ead.php?t=74276
Ad
Δημοσίευση 26/07/2013 - 19:17
Οριστε ρε... φαγωθηκατε με την ασφαλεια στο android κ τα υποπτα δικαιωματα
http://www.bytheway....ead.php?t=74276
Πολυ σημαντικο για το android που το χρειαζοταν ( ισως το πιο σημαντικο στην 4.3 μαζι με τους πολλους χρηστες). Ευτυχως στο ios το εχουμε ηδη και ελπιζω να δουλευει σωστα!
Δημοσίευση 26/07/2013 - 20:16

IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 26/07/2013 - 20:21
Καλα σε κανανε...Στο διπλα μαγαζακι εφαγα μονημο ban

Δημοσίευση 26/07/2013 - 20:22
δεν θα ειναι ετσι? η εγω τα εχω μπερδεψει?
Σωστά.. Σκέψου αυτό ακόμη πιο εξελίξιμο, μιας και το Video είναι στις αρχές..
Το ξαναλέω. Το Ubuntu αν υποστηριχθεί όπως πρέπει θα αλλάξει πολλά δεδομένα..
Εγω παιδες ο,τι κ να λετε τον τελευταιο καιρο βλεπω αλλο εργο... samsung: δικο της ui, δικο της λειτουργικο ετοιμο να το αναπτυξει (tizen), δικο της market, κατασκευαζει socs, οθονες, πλαισια, εχει δικα της προτυπα επικοινωνιας με τις δικες της συσκευες, αρχιζει να κατασκευαζει κεντρα ερευνας και αναπτυξης δικα της, εχει εναν σημαντικο αριθμο απο developers που δουλευουν για παρτη της...
Βλεπω να παραταει την google και το android με ελαφρα πηδηματακια σε λιγο καιρο... δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως ολη αυτη η ιστορια...
Αυτό το λες καλό? Δε νομίζω.. Ειδικά ως προς το θέμα εφαρμογές.
Για να αποδώσει, θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια. Τότε βέβαια θα έχει έρθει το απο πάνω οπότε σίγουρα θα φάει τα μούτρα της..

Δημοσίευση 26/07/2013 - 20:22
Στο διπλα μαγαζακι εφαγα μονημο ban
Να υποθεσω το myphone ε; Παντα μπορεις να αγορασεις ενα samsung και να γυρισεις σαν ηρωας εκει!
Δημοσίευση 26/07/2013 - 20:55
εισαι κακος!!!!!Καλα σε κανανε...
Δημοσίευση 26/07/2013 - 21:05
Δεν ξερω αν θα ειναι καλο ή οχι, απλα προφητευωΣωστά.. Σκέψου αυτό ακόμη πιο εξελίξιμο, μιας και το Video είναι στις αρχές..
Το ξαναλέω. Το Ubuntu αν υποστηριχθεί όπως πρέπει θα αλλάξει πολλά δεδομένα..
Αυτό το λες καλό? Δε νομίζω.. Ειδικά ως προς το θέμα εφαρμογές.
Για να αποδώσει, θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια. Τότε βέβαια θα έχει έρθει το απο πάνω οπότε σίγουρα θα φάει τα μούτρα της..

Δημοσίευση 26/07/2013 - 21:06
εισαι κακος!!!!!
Εγω? Δεν νομιζω... απλα δεν χωρανε φανατισμοι εκει, κ εσυ μαλλον το παραεκανες... στανταρ...

Δημοσίευση 26/07/2013 - 21:09
Δημοσίευση 26/07/2013 - 21:14
Ποιον ρε? Εσυ εισαι που τον εβρισες ασχημα στο τελος??παραιγο να κανονισω μπουνιες με ενα χαχα.. ε ενταξει το τραβηξαμε λιγο... εν το μεταξυ αυτος ηταν ακυρος τελειος! χαχα τεσπα θα μπω μια φορα με android avatar χαχαχ
Δημοσίευση 26/07/2013 - 21:17
Nαι , σωστά, εκεί ''χωράνε'' φανατισμοί για όλα, εκτός του iPhoneΕγω? Δεν νομιζω... απλα δεν χωρανε φανατισμοι εκει, κ εσυ μαλλον το παραεκανες... στανταρ...

Στέφανε, τελικά αγόρασα Note 8''/3G, για να έχω και τηλεφωνάκι(twin sim)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 26/07/2013 - 21:19
δεν θυμαμαι πως το λενε 22 μυνηματα ειχε μονο καταλαβες.... τεσπα εκει αμα μιλας υπερ του iphone εισαι καταδηκασμενος,Ποιον ρε? Εσυ εισαι που τον εβρισες ασχημα στο τελος??
ακουσα απο καποιον και την ατακα "το dropox τρεχει καλυτερα στα android γιατι ειναι πιο ανοιχτο"
Δημοσίευση 26/07/2013 - 21:26
Οχι ακριβως, γινονται σοβαρες συζητησεις... απλα οπως κ σε καθε φορουμ υπαρχουν μερικοι φανατισμενοι κ διαλυουν τα posts....δεν θυμαμαι πως το λενε 22 μυνηματα ειχε μονο καταλαβες.... τεσπα εκει αμα μιλας υπερ του iphone εισαι καταδηκασμενος,
ακουσα απο καποιον και την ατακα "το dropox τρεχει καλυτερα στα android γιατι ειναι πιο ανοιχτο"
Το dropbox στο android αν δεν κανω λαθος σου επιτρεπει να ανεβασεις ο,τι τυπο αρχειου θελεις σε αντιθεση με το ios... αν κανω λαθος διορθωστε με. Αλλα το αν τρεχει καλυτερα δεν το ξερω... καλα, δεν ειναι κ καμια υπερβαρη εφαρμογη, σαφεστατα κ στις δυο πλατφορμες θα τρεχει οπως πρεπει... σιγα το πραγμα
Δημοσίευση 26/07/2013 - 21:32
ναι λογο mass storage μπορεις να ανεβασεις οτι εχεις περασει μεσα στο ios σου επιτρεπει το συστημα να εχεις προσβαση στις φωτο και στα βιντεο μονο, αλλα μπορεις σε οποιαδηποτε εφαρμογη αν εχει προγραμματηστει να ανεβασεις μεσα απο το αλλο προγραμμα οτι θελει αυτο, πχ απο το adobe reader μπορεις να ανεβασεις ενα αρχειο κατευθειαν στο dropbox. τελεια τρεχει παντου μιας και δεν ειναι βαρια εφαρμογηΟχι ακριβως, γινονται σοβαρες συζητησεις... απλα οπως κ σε καθε φορουμ υπαρχουν μερικοι φανατισμενοι κ διαλυουν τα posts....
Το dropbox στο android αν δεν κανω λαθος σου επιτρεπει να ανεβασεις ο,τι τυπο αρχειου θελεις σε αντιθεση με το ios... αν κανω λαθος διορθωστε με. Αλλα το αν τρεχει καλυτερα δεν το ξερω... καλα, δεν ειναι κ καμια υπερβαρη εφαρμογη, σαφεστατα κ στις δυο πλατφορμες θα τρεχει οπως πρεπει... σιγα το πραγμα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες