Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

in-ear ακουστικα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   dpetka2001

dpetka2001

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/07/2013 - 13:10

Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε in-ear ακουστικά λαμβάνοντας υπόψην ότι το budget μου θα κυμανθεί κοντά στα 30-50 ευρώ. Αν θα ήθελε κάποιος θα το εκτιμούσα αν μπορούσε να πει κ τη γνώμη του για αν έχει δοκιμάσει παραπάνω από ένα μοντέλο κ συγκριτικά μεταξύ αυτών που έχει δοκιμάσει. Ευχαριστώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   man8os

man8os

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iMac 21.5 , macbook 12

Δημοσίευση 19/07/2013 - 13:19

Από όσα έχω δοκιμάσει κανένα δεν δούλεψε σαν το αυθεντικά ακουστικά... Ολα τα υπόλοιπα είτε δεν με ακούγανε καλά είτε δεν άκουγα καλά είτε "φυσουσανε"

#3   dpetka2001

dpetka2001

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2013 - 17:02

Το πρόβλημα είναι ότι δε με βολεύουν όταν τα φοράω για να ακούσω μουσική γιατί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αρχίζει κ με πονάει το αυτί. Γι αυτό φαντάζομαι κάτι σε in-ear θα είναι πιο βολικό για το αυτί. Έχω ακούσει για klipsh,bose,a-jays. Από αυτά τι μου προτείνετε? Φυσικά εννοείται κ όποια άλλη μάρκα προφανώς μου διαφεύγει.

#4   undertaken316

undertaken316

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 20/07/2013 - 04:19

Φίλε ρίξε μια ματιά στα Hammerhead της Razer, ένας γνωστός μου τα έχει και φυσάνε. Καθαρό μπάσο σε σημείο που είναι έτη φωτος καλύτερα από τα Beats -και πιο φτηνα!

Να και ένα review

#5   dpetka2001

dpetka2001

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2013 - 12:37

Ευχαριστω θα το εχω υποψην σαν επιλογη. Απο τα αλλα που ανεφερα ποια ειναι η γνωμη σας?

#6   dpetka2001

dpetka2001

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2013 - 01:59

Μόλις έπεσε το μάτι μου και στα ear-in ακουστικά που βγάζει η Apple κ συγκεκριμένα τα ME186ZM/Α. Τα έχει δοκιμάσει κανείς και αν γίνεται να πει τη γνώμη του σε σχέση με bose,klipsh,a-jays?

#7   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2104 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 21/07/2013 - 07:48

Τα ακουστικά της Apple ειναι μέτρια σε όλα τους. Αν θέλεις την άποψη μου (μόνο για τα Bose δεν έχω ιδια άποψη αλλα μόνο απο reviews) κατα σειρά προτίμησης με βάση την ποιότητα ήχου: klipsch, Bose , jays, apple. Τα klipsch ειναι εξαιρετικά (είχα για 1,5 χρόνο τα S4 i, αλλα το καλώδιο τους δεν άντεξε. Βέβαια τα s4 ii έχουν flat καλώδιο με τους ίδιους drivers, οπότε βολεύουν και δεν μπερδεύονται. Τα jays έχουν καλο ήχο και μπάσο, και εξαιρετικό καλώδιο το οποίο δείχνει να αντέχει πολυ. Βέβαια μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλουν τους αντικαταστάτες των jays 4, πιθανώς με αναβαθμισμενους drivers. Αν τα βρεις γύρω στα 40-50€ ειναι ο,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Για τα Bose δεν έχω άποψη. Τα apple δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο, πολυ ακριβά για ακουστικά της "σειράς".

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

#8   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 22/07/2013 - 07:45

Για τα beats δεν ακουσα κανέναν να λέει γνωμη!! :) βέβαια παει ψηλά το budget εκει,αλλα μακράν η ακουστική τους.....OMG!

#9   psab

psab

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 22/07/2013 - 09:10

εγω πάλι έχω πάρει (δυο φορές μιας που τη μία τα εχασα) τα Sennheizer MP980i και όοοοσοι τα έχουν ακούσει, κλαίνε... εξαιρετικό μπάσο, εξαιρετική ποιότητα, μια χαρα μικρόφωνο και επισής σχεδιασμένα από την αdidas για να μην πεφτουν στο τρεξιμο...

όπως βλέπω ομως απο τό΄site τους αντικατασταθηκαν με νεότερο μοντέλο...

http://en-de.sennhei...-mobile-cx-980i

#10   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 09:34

Για τα beats δεν ακουσα κανέναν να λέει γνωμη!! :) βέβαια παει ψηλά το budget εκει,αλλα μακράν η ακουστική τους.....OMG!

Beats Tour: ακριβά και στυλάτα. Το άπειρο αυτί τα βρίσκει τέλεια και πουλάς και μούρη στο Μαράκι στο γυμναστήριο.

#11   dpetka2001

dpetka2001

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2013 - 09:54

Sennheiser και beats ξεφεύγουν αρκετά οι τιμές από το αρχικό budget που έθεσα(τουλάχιστον τα συγκεκριμένα μοντέλα που αναφέρθηκαν). Θα περιμένω μου φαίνεται μήπως κ πετύχω τα a-jays five μέχρι τέλος καλοκαιριού διαφορετικά με βλέπω να καταλήγω στα klipsh s4ii

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες