Προβλημα με iPad μετα απο χρηση mobileterminal...!
Δημοσίευση 23/07/2013 - 18:23
Αρχικα κατεβασα απο cydia το Autotouch, το εγκατεστησα, το ανοιξα και μου εβγαζε ενα "cocoa error 513"
Εψαξα λοιπον στο ιντερνετ και βρηκα μια λυση, η οποια απαιτουσε την χρηση mobileterminal..
Η λυση ειναι σε αυτο το λινκ: http://bluepois0n.bl...-error-513.html
Κατεβασα το mobileterminal και ακολουθησα τις οδηγιες..
Τωρα το ipad ειναι νεκρο, η οθονη δεν ανταποκρινεται.. Παταω home button μου ανοιγει την εισαγωγη κωδικου, παταω τον κωδικο αλλα δεν ανταποκρινεται.. Δειχνει να παιρνει την εντολη, φωτιζει δηλαδη τα νουμερα που παταω αλλα δεν τα εισαγει για να ξεκλειδωσει.. Εκτος αυτου δοκιμασα με το power button και επισης δεν λειτουργει καθολου το touch, δεν μπορω να κανω slide to turn off δηλαδη.. Δοκιμασα hard reset, και safe mode πολλες φορες, αλλα τιποτα...!
Ειναι ipad 3 στην jb στην 6.1
Παρακαλω οποιος γνωριζει τι παιζει και πως μπορω να το φτιαξω ας μου πει.. Δεν θελω να χασω το jb...!
Ad
Δημοσίευση 23/07/2013 - 19:15
Τωρα ανοιξε ανταποκριθηκε και το ξεκλειδωσα, αλλα δεν μπορω να ανοιξω σχεδον τιποτα, προσπαθησα να ανοιξω τα settings αλλα crashαρει..το ιδιο και με διαφορα αλλα,
Ανοιξα το sbsettings και απενεργοποιησα το autotouchtweak και springboardaccess αλλα μεχρι εκει φτανω, μετα παλι τα ιδια δεν ανοιγει τα σεττινγκς ουτε το σιντια.. Τι αλλο μπορω να κανω?
Δεν εχω υπολογιστη εδω που βρισκομαι για να το συνδεσω..
Τι να κανω? μπορω να σβησω καπως αλλιως το autotouch και το mobileterminal? ειδες τις οδηγιες που ακολουθησα στο mobileterminal?? τι ηταν αυτα? και πως μπορω να τα διορθωσω να τα κανω οπως ηταν?
Το ifile ανοιγει.. Το terminal οχι παντως...
Δημοσίευση 23/07/2013 - 19:53
Ανοιξα το cydia και εσβησα απο εκει το autotouch και το terminal.
Εκανα respeing reboot klp
Το προβλημα ομως ειναι οτι ακομα δεν ανοιγει σχεδον τιποτα, κρασαρουν ολα..
Settings, photos, music, τα παντα εκτος απο sbsettings, icleaner pro, cydia kai terminal (το οποιο ξανακατεβασα μηπως υπαρχει τροπος μεσα απο αυτο να διωρθωσω την αλλαγη που εκανα...)
Τι κανω τωρα? μπορω καπως μεσω terminal να επαναφερω την οποια αλλαγη εκανα πριν στην αρχικη της κατασταση?
Σημερα αυτα που περασα απο cydia ειναι : wifi booster, autotouch kai terminal..
Δημοσίευση 23/07/2013 - 20:01
Δημοσίευση 23/07/2013 - 20:18
Αυτην εβαλα...αυτη λογικα αλλαζει τα permissions μονο για το ifile...
Δεν υπαρχει καποιος τροπος να επιστεψουν ολα στην αρχικη τους κατασταση?
Νικο σωσε με απο το restore!!!
Δημοσίευση 23/07/2013 - 20:46
Δημοσίευση 23/07/2013 - 20:48
[Οδηγός] Είμαι ένα βήμα πριν το Restore. Πως το αποφεύγω χωρίς να χρειαστεί να κάνω Update;
Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:09
Βρηκα ομως μια λυση (?):
Απο το mobileterminal εβαλα
chmod -R 777 /Applications/Preferences.app και τωρα τα settings ανοιγουν... Το δοκιμασα και με το Camera.app και με το MovieBox.app
Αρα με το 777 ξαναδινει permission αποτι καταλαβαινω, το θεμα ειναι πως γινεται να το κανω αυτο για ολες τις εφαρμογες (native ή μη)? μπορουμε να βρουμε αν υπαρχει εντολη -R 777 για ΟΛΑ ταυτοχρονα? ή πρεπει να τα κανω ενα-ενα?
Κι αν ναι πως θα βρω το path ακριβως για ολα τα apps που εχω ειτε τα native ειτε τα δικα μου?
Σας ζαλισα στις ερωτησεις, συγγνωμη, αλλα οσο με τρομαζει το οτινθα χασω το jb αλλο τοσο μου φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση η ευρεση λυσης...
Για πειτε...
Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:17
Ευχαριστω
Βρηκα ομως μια λυση (?):
chmod -R 777 /Applications/Preferences.app και τωρα τα settings ανοιγουν... Το δοκιμασα και με το Camera.app και με το MovieBox.app
Αρα με το 777 ξαναδινει permission αποτι καταλαβαινω, το θεμα ειναι πως γινεται να το κανω αυτο για ολες τις εφαρμογες (native ή μη)? μπορουμε να βρουμε αν υπαρχει εντολη -R 777 για ΟΛΑ ταυτοχρονα? ή πρεπει να τα κανω ενα-ενα?
Κι αν ναι πως θα βρω το path ακριβως για ολα τα apps που εχω ειτε τα native ειτε τα δικα μου?
Σας ζαλισα στις ερωτησεις, συγγνωμη, αλλα οσο με τρομαζει το οτινθα χασω το jb αλλο τοσο μου φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση η ευρεση λυσης...
Για πειτε...
Σου ειπαν και τα παιδια τη λύση.
iLex.
Θα ειναι σαν να έκανες μολις την συσκευή σου JB.
Σε καθαρό 6.1
Και απλά το ξαναστήνεις.
Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:31
Ευχαριστω
Βρηκα ομως μια λυση (?):
Για πειτε...
Mπορείς να τις επιλέξεις όλες και να τις περάσεις στο Terminal του iFunBox να αλλάξει εκεί τα Permissions.
Θα σου έλεγα όμως μη μπλέξεις. Αν σου ανοίγει το Cydia, πέρασε το Repo του iLEX και κάνε εικονικό Restore να ξεμπερδεύεις.
Προσοχή μετά στο τι κάνεις κυρίως με τα Permissions, γιατί ήσουν τυχερός.
Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:42
Το εικονικο αυτο restore ομως πως θα αλλαξει ξανα τα permissions? αυτο δεν αφαιρει απλως οοολα τα tweaks?? ή καταλαβα λαθος?
Στο μεταξυ μεχρι να μου απαντησετε δοκιμασα να βαλω στο terminal
chmod -R 777 /Applications σκετο, και τωρα ανοιγουν ολα..(δεν ξερω βεβαια αν θα ισχυει το ιδιο για οποιαδηποτε νεα εφαρμογη περασω...)
Το cydia εχει ακομα ενα κολλημα και δεν ανοιγει παντα.. Ποιο ειναι το path του cydia στο ifile?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες