Έχω ένα σκληρό δίσκο,ο οποίος ενώ δούλευε κανονικά...πριν από λίγο καιρό άρχισε τα προβλήματα.
Ο υπολογιστής μου(windows XP) τον αναγνωρίζει αλλά όταν κάνω δουλειές(αναπαραγωγή βίντεο,άνοιγμα αρχείων ή μεταφορά) αποσυνδέεται μόνος του και ξανασυνδέεται...με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον χρησιμοποιώ πλέον.
Θέλω να πάρω καινούργιο σκληρό αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θα είμαι σε θέση να μεταφέρω τα παλιά αρχεία στον καινούργιο,αφού θα μπαινοβγαίνει συνέχεια και θα σταματάει η αντιγραφή.
Οπότε έχω 2 ερωτήσεις.
1)Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφερθούν όλα τα αρχεία από τον ένα στον άλλο είτε απευθείας (χωρίς δηλ να τα περνάω στον υπολογιστή και μετά στον άλλο σκληρό), με κάποιο μηχάνημα ίσως? ? ?
2)Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για Windows το οποίο να ανοίγει αρχχεία που δεν μπορούν να αναγνωσθούν; Τον συνδέω σε Windows 8 και μου λέει αυτό το πράγμα...οπότε δεν τα ανοίγει.
Τα αχεία είναι όλα μια χαρά,μιας και η τηλεόραση είναι η μόνη που αναγνωρίζει κανονικά τον δίσκο και δεν αποσυνδέεται....και από εκεί μπορώ και βλέπω όλα τα αρχεία κανονικά και παίζει κανονικά ταινίες/σειρές/εικόνες κτλ.
Όποιος μπορεί να βοηθείσει...έχω μέσα τα 2 πρώτα χρόνια της σχολής με όλες τις σημειώσεις και ασκήσεις και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Τελευταία επεξεργασία από: jimaras17, 24/08/2013 - 16:49