Mα ναι.. Είναι σαν να έχει πάρει LSD..
Για την ώρα δε θα πάρω.. Κατά τον Οκτώβριο με την 7.1 όταν θα αρχίσουν και πιο ενεργά οι διαδικασίες για JB..
Δημοσίευση 18/09/2013 - 02:01
Mα ναι.. Είναι σαν να έχει πάρει LSD..
Μπααα, αν είχες πάρει θα το έβλεπες κάπως έτσι
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 18/09/2013 - 02:09
Eίναι τόσο χάλι αισθητικά που εγώ δε χρειάζεται να πάρω τίποτα.. Αρκεί που τα 'χει πάρει εκείνο.
Ευπρόσδεκτη η κάθε αλλαγή, όχι όμως κα χάνεις αυτό που σε χαρακτηρίζει. Τη προσοχή στη λεπτομέρεια.
Δε ξέρω, μπορεί μετά να συνηθίσω. Αυτό που βλέπω όμως, δε μ'αρεσει. Για το 5C, καλό είναι ναι. Του ταιριάζει..
Δημοσίευση 18/09/2013 - 02:28
Το παλιό ήταν πολύ ωραίο για την εποχή του.
Είχε γίνει και ένα poll νομιζω αλλά δεν θυμάμαι τα ποσοστά
Τα γούστα είναι διαφορετικά στον κάθε έναν από εμάς και είναι ένα από αυτά που μας χαρακτηρίζει σαν άτομο
Εδώ σε άλλους αρέσει το android
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 18/09/2013 - 09:03
Eίναι τόσο χάλι αισθητικά που εγώ δε χρειάζεται να πάρω τίποτα.. Αρκεί που τα 'χει πάρει εκείνο.
Ευπρόσδεκτη η κάθε αλλαγή, όχι όμως κα χάνεις αυτό που σε χαρακτηρίζει. Τη προσοχή στη λεπτομέρεια.
Δε ξέρω, μπορεί μετά να συνηθίσω. Αυτό που βλέπω όμως, δε μ'αρεσει. Για το 5C, καλό είναι ναι. Του ταιριάζει..
Εγώ ως designer, το παλιό απαρχαιομένο glossy στυλ, το 'χα σκυλοβαρεθεί - και ένας απ' τους κυριότερους λόγους που 'κανα JB, ήταν ακριβώς αυτός: να ΑΛΛΑΞΩ την βαρετή εμφάνιση του "Μηλόφωνου".
Τώρα, με την iOS7άρα, που με χαροποίησε απίστευτα με το εκπληκτικό μινιμαλιστικό μοντέρνο νέο στυλάκι, είναι λόγος για να κάνω αναβάθμιση συσκευής για να χαρώ την 7άρα.
Εμφανισιακά, προσωπικά, θεωρώ έτη φωτός καλύτερη την 7άρα απ' όσα άλλα iOS έχω δει...
Δημοσίευση 18/09/2013 - 09:47
Παίζει να 'μαι ο μόνος που δε μ'αρεσει αυτή η αισθητική.. Ένας απο τους λόγους που δε θέλω να πάω σε iOS 7..
Και μενα δε μαρεσει. Ισως φταιει που ειμαι ερωτευμενος ακομη with da fuckin' BOSS!!
Με JB θα παω μονο. Αλλα και παλι ιδιο με τωρα θα το κανω με JB.
Αρα αν ειναι και λιγο πιο αργο στην 7αρα το 5αρι, μηπως δεν αξιζει να φυγω ποτε απο την 6.1.2 μεχρι να βγει το iPhone 6; Ευκολο μου ακουγεται...
Και μετα πουλαω κατευθειαν το 5αρι με την 6.1.2 στον stefano!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/09/2013 - 09:51
Και μενα δε μαρεσει. Ισως φταιει που ειμαι ερωτευμενος ακομη with da fuckin' BOSS!!
Αρα αν ειναι και λιγο πιο αργο στην 7αρα το 5αρι, μηπως δεν αξιζει να φυγω ποτε απο την 6.1.2 μεχρι να βγει το iPhone 6; Ευκολο μου ακουγεται...
Και μενα ετσι πως το εβλεπα δεν μου αρεσε.
Ετσι ειπα απο περιεγεια να το βαλω στο iPad.Στην αρχη δεν μπορουσα να το συνηθισω με τπτ.Μετα απο μια μερα ομως συνηθιζεις.
Δεν το συζηταω στο iPhone δεν τη βαζω με τπτ αν δε βγει jb.
Βαλανε καποια ωραια features αλλα σαν το jb δεν εχει.
Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:20
το itunes ποτε θα γίνει αναβάθμιση για να βλέπει το ios7 ?
Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:30
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ..... τελος επιτηδευματος νομικων προσωπων.. 500 στο κεφαλι
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:34
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ..... τελος επιτηδευματος νομικων προσωπων.. 500 στο κεφαλι
xaaxaxaxaxaxa απλα φοβερος !!
Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:18
Το παλιό ήταν πολύ ωραίο για την εποχή του.
Είχε γίνει και ένα poll νομιζω αλλά δεν θυμάμαι τα ποσοστά
Τα γούστα είναι διαφορετικά στον κάθε έναν από εμάς και είναι ένα από αυτά που μας χαρακτηρίζει σαν άτομο
Εδώ σε άλλους αρέσει το android
Στην 7 η αλλαγές ήταν απότομες.. Σε όλα. Στην εμφάνιση δε το συζητώ.
Υπάρχει μια παροιμία που λέει "είπαν του τρελού να χ@σει και εκείνος ξεκ@λ@θηκε"..
Με την εξέλιξη που έχει το Android, τους καταλαβαίνω..
Που να δείς και το Jaku..
Εγώ το ξαναλέω.. Κανείς δε πρέπει να βιαστεί.. Ειδικά όταν έρχεται τον άλλο μήνα 7.1.
Όχι με 6.1.2 και JB όμως. Κάθε βράδυ θα είναι σε Restore. Μην τον παιδέψεις..
Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:30
Όχι με 6.1.2 και JB όμως. Κάθε βράδυ θα είναι σε Restore. Μην τον παιδέψεις..
Εσυ εδω εισαι να τον βοηθας, αν και δε πρεπει να σκαμπαζει και πολλα!!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/09/2013 - 12:56
Γιατί μόνο 1gb ram ρε παιδιά ? Εγώ είχα ψηθεί να το αγοράσω από τότε που είδα στο appleinsider οτι θα έχει 2αρα...!! με κάνει πίσω τώρα αυτό...
Δημοσίευση 18/09/2013 - 12:58
Γιατί μόνο 1gb ram ρε παιδιά ? Εγώ είχα ψηθεί να το αγοράσω από τότε που είδα στο appleinsider οτι θα έχει 2αρα...!! με κάνει πίσω τώρα αυτό...
μπορει να εχει ενα γιγα μποει δυο
αλλα τι κολλημα εχετε με την μνημη? αν δουλευει τελεια εχει σημασια ποσο εχει?
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 18/09/2013 - 13:01
Πως θα τα σκασεις και του χρόνου; Πάντα σε αφήνουν με μια πικρογλυκια γεύση προκειμένου να σου δημιουργούν την προσδοκία για το επόμενο. Συνταγή αλανθαστη, χρόνια τωρα.Γιατί μόνο 1gb ram ρε παιδιά ? Εγώ είχα ψηθεί να το αγοράσω από τότε που είδα στο appleinsider οτι θα έχει 2αρα...!! με κάνει πίσω τώρα αυτό...
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες