Σχετικα με την USPS και τον τροπο αποστολης!
Δημοσίευση 23/09/2013 - 00:40
Ad
Δημοσίευση 23/09/2013 - 01:50
Έχεις αγοράσει τι; Από ποιό eBay; Από που ήταν ο πωλητής; Και πόσο κόστιζε;Εγω εχω αγορασει πολλες φορες ebay ΜΟΝΟ USPS priority mail με tracking number πολυ ασφαλες γρηγορο και χωρις τελωνειο
Δημοσίευση 17/01/2014 - 11:23
Για να μην ανοίγω νέο Topic βάζω εδώ την ερώτηση μου ή οποία έχει σχέση.
Μου έκαναν αποστολή από Chicago μέσω USPS και μέσω του tracking number βλέπω το εξής :
Processed through USPS Sort Facility CHICAGO, IL 60666
January 11, 2014 11:40 am
Πατώντας λοιπόν πάνω στον λινκ εμφανίζει επιπλέον πληροφορίες :
Processed through USPS Sort FacilityYour item was processed through and left our CHICAGO, IL 60666 facility on January 11, 2014 at 11:40 am. The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Απ΄όσο ξέρω η USPS ενημερώνει το σύστημα της όταν φτάσει στον προορισμό.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι έχει κάνει εμπειρία να πει περίπου πόσο κάνει να φτάσει Ελλάδα;
Εννοώ αν έφυγε με αεροπλάνο πχ μετά από 2 ημέρες το πολύ δεν θα έπρεπε να ήταν Αθήνα, τουλάχιστον στο τελωνείο;
Το δέμα έχει σταλεί σαν International Letter.
Δημοσίευση 17/01/2014 - 22:28
σε 10 μέρες θα σου έρθει με ΕΛΤΑΓια να μην ανοίγω νέο Topic βάζω εδώ την ερώτηση μου ή οποία έχει σχέση.
Μου έκαναν αποστολή από Chicago μέσω USPS και μέσω του tracking number βλέπω το εξής :
Processed through USPS Sort Facility CHICAGO, IL 60666
January 11, 2014 11:40 am
Πατώντας λοιπόν πάνω στον λινκ εμφανίζει επιπλέον πληροφορίες :
Απ΄όσο ξέρω η USPS ενημερώνει το σύστημα της όταν φτάσει στον προορισμό.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι έχει κάνει εμπειρία να πει περίπου πόσο κάνει να φτάσει Ελλάδα;
Εννοώ αν έφυγε με αεροπλάνο πχ μετά από 2 ημέρες το πολύ δεν θα έπρεπε να ήταν Αθήνα, τουλάχιστον στο τελωνείο;
Το δέμα έχει σταλεί σαν International Letter.
Δημοσίευση 18/01/2014 - 01:18
Απο την στιγμη που φευγει κανει 5-8 μερες , ισως και λιγο παραπανω.
Μια θηκη ειχε παραδωθει στις 23/12 και ακομα δειχνει "in transit" , οποτε μην ασχολεισαι πλεον με το tracking γιατι ειναι μονο εντος της αμερικης το συγκεκριμενο..full tracking εχεις μονο με το express και με το priority (νομιζω).
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες