lol, αυτά που γράφω είναι ακριβώς ο λόγος που δεν το κάνει η Apple. Εάν το κινητό σου έχει ένα software πρόβλημα και κολλήσει η οθόνη πως θα κάνεις hard reset εάν με το που πατάς το power button θα σου ζητάει κωδικό τον οποίο εξαιτίας του software προβλήματος δεν θα μπορείς να βάλεις; Με την υπάρχουσα κατασκευή του iPhone δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, ούτε και η Apple. Έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό;
Ας σκεφτόμαστε και λίγο πριν γράψουμε κάτι και ας αφήσουμε αυτή την καχυποψία για το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Κάποια πράγματα απλά είναι έτσι όπως είναι.
Καλά, όπως νομίζετε παιδιά...δεν είμαι εδώ για να πείσω κανέναν....εγώ μίλαγα για τις εκατομμύρια των συσκευών που δουλεύουν, αν εσείς κολλάτε στη ελάχιστες των συσκευών από τα 100+ εκ to make a point....καλώς...αλλά, επαναλαμβάνω, και τώρα χαλάει το κουμπί του on/off όπως και άλλα πράγματα στο iPhone, αυτό τί σημαίνει...ότι δεν το φτιάχνουν; Ας σοβαρευτούμε και δείτε το δάσος και όχι το δένδρο.....η Apple μόνο έναν λόγο έχει να μη το κάνει.....το κέρδος....τίποτα άλλο....όλες οι άλλες συσκευές που το κάνουν έχουν πρόβλημα στην επισκευή ή σε κάτι άλλο; Δεν νομίζω....