Εδω και χρονια στοχευουν στην συναψη συμβολαιου για καθε πωληση iPhone..
Τα πρώτα iPhone 5S στην Ελλάδα και εντυπώσεις
Δημοσίευση 25/10/2013 - 21:24
Ad
Δημοσίευση 25/10/2013 - 21:27
Χαχα!!! Αυτο το mail πήρα και εγώ πριν καμια ώρα! Πραγματικά απαράδεκτο το Public!
Ασχετο, αλλά πήρε κανένας το Spce Gray? Ολοι πάνε για Gold και Silver! Ειναι τόσο όμορφα τα Gold και Silver ή απλά λόγο μόδας και μοναδικότητας (για το Gold τουλάχιστον) πάνε όλοι σε αυτά; Ασχετα αν επιλέξατε κάποιο άλλο χρώμα, όταν είδατε το Space Gray απο κοντά είπατε πως απλά είναι άθλιο;
Προσωπικά δεν τα έχω δει απο κοντά αλλά μπορώ να πω πως στο iPhone 5 το λευκό ήταν πιο καλό απο το μαύρο. Μάλλον και τώρα για λευκό θα πάω αλλά το μόνο που με σταματάει είναι η αντίθεση του λευκού στο μαύρο της οθόνης. Πλέον μου μπήκε και η ιδέα πως αφού δεν επιλέγει κανένας το Space Gray (οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίος) μάλλον απο κοντά είναι αρκετά ασχήμο!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Lykos1986, 25/10/2013 - 21:31
Δημοσίευση 25/10/2013 - 21:38
Δημοσίευση 25/10/2013 - 21:51
Δημοσίευση 25/10/2013 - 22:24
εγω παιδιά περασα μαι βολτα σημερα απο τον γερμανό που δουλευει ενας φίλος για να του αφήσω το 5αρι μου για αντικτατάσταση (προβλημα στο ακουστικό) και τον ρώτησα παίζει κανα demo μου εδωσε το 5c να παιξω λιγο, ομολογώ οτι το 5αρι μου, μου αρεσε πιο πολυ το 5c μου φάνηκε καπως βαρύ (ισως παραξενιά ) για το 5s ουτε δείγμα μου ειπε, μονο 2 για να τα δώσουν σε πελάτες ενω απο 5c εχουν πολλά και του λεω γιατι ετσι φέτος μου λεει θελουν να πουλήσουν το 5c πιο πολυ τι να σου πω.
Δημοσίευση 25/10/2013 - 22:31
το χρυσο που υπαρχει σαν demo να μας λυθει η απορια στην αθηνα?
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 26/10/2013 - 00:09
Απαράδεκτο public.....
Σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος που έκανες πρόσφατα για το iPhone 5s , βρίσκεσαι σε λίστα προτεραιότητας αλλά θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η διαθεσιμότητα τεμαχίων είναι πολύ περιορισμένη για αγορά σκέτης συσκευής.
Η συνεργασία μας με τη WIND όμως επιτρέπει να διαθέσουμε κατά προτεραιότητα το νέο iPhone 5 s με νέα σύνδεση στα προγράμματα WIND
Αρνούνται δηλαδή να πουλήσουν συσκευές χωρίς συμβόλαιο?
Και το έχεις γραπτά αυτό? Όρεξη και κανα φίλο δικηγόρο να έχεις και τους σκίζεις...
Δημοσίευση 26/10/2013 - 01:29
Όταν λες κλείσιμο να κλείσει ως καταστημα γιατι πρόσφατα άνοιξε καινούργιο στο Άργος και την Κόρινθο....Τα public ειναι για κλείσιμο σχετικά σύντομα.
Εν αναμονή..
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 26/10/2013 - 02:15
το χρυσο που υπαρχει σαν demo να μας λυθει η απορια στην αθηνα?
Στη Vodafone στο Mall τα είχε ολα σήμερα σε demo.
Δημοσίευση 26/10/2013 - 08:43
ειναι κλασική τακτική.και περυσι τα ιδια κάνανε με το 5 αρι.απλα φετος οντως το δηλώνουν κ γραπτώς!!!ορεξη να χεις να τους τρεξεις....!Αρνούνται δηλαδή να πουλήσουν συσκευές χωρίς συμβόλαιο?
Και το έχεις γραπτά αυτό? Όρεξη και κανα φίλο δικηγόρο να έχεις και τους σκίζεις...
Δημοσίευση 26/10/2013 - 09:37
Χθες το πρωί στο golden-i στην Τσιμισκή 09:00 είχα τόσο πολύ κόσμο που νόμιζα ότι μπήκα σε φούρνο που πουλούσε ζεστά φρέσκα κουλούρια.
Είμαστε πολύ μικρή αγορά για να έχουμε την απαίτηση να υπάρχει διαθεσιμότητα συσκευών για να καλύψη τις ''ανάγκες'' των εν δυνάμη καταναλωτών.
Είχε μόνο 16άρια και μερικά 32άρια και φυσικά οι υπάλληλοι δεν είχαν ιδέα για το πότε θα έχουν διαθεσιμότητα.
Στην ερώτηση πότε θα έχουν διαθέσιμο το 64άρι σε οποιοδήποτε χρώμα με κοιτούσε όπως η αγελάδα το τρένο.
Στην υγειά μας και υπομονή μέχρι τέλη Νοεμβρίου (για εκεί το βλέπω)
Δημοσίευση 26/10/2013 - 10:52
Και εγω το 64 θελω σε μαυρο αλλα ολοι μου ελεγαν οτι δεν ειχαν καμια παραγγελια για 64 αρι. Απορω αν εφτασε εστω και ενα 64 αρι στην Ελλαδα χθεςΧθες το πρωί στο golden-i στην Τσιμισκή 09:00 είχα τόσο πολύ κόσμο που νόμιζα ότι μπήκα σε φούρνο που πουλούσε ζεστά φρέσκα κουλούρια.
Είμαστε πολύ μικρή αγορά για να έχουμε την απαίτηση να υπάρχει διαθεσιμότητα συσκευών για να καλύψη τις ''ανάγκες'' των εν δυνάμη καταναλωτών.
Είχε μόνο 16άρια και μερικά 32άρια και φυσικά οι υπάλληλοι δεν είχαν ιδέα για το πότε θα έχουν διαθεσιμότητα.
Στην ερώτηση πότε θα έχουν διαθέσιμο το 64άρι σε οποιοδήποτε χρώμα με κοιτούσε όπως η αγελάδα το τρένο.
Στην υγειά μας και υπομονή μέχρι τέλη Νοεμβρίου (για εκεί το βλέπω)
Δημοσίευση 26/10/2013 - 11:06
από μπαταρία πως τα πάτε?
εμένα με 21 ώρες αναμονής
και 3.30 ώρες απλής χρήσης είναι στο 42%. μόνο το wifi έχω ανοιχτό
Δημοσίευση 26/10/2013 - 16:37
Καλησπέρα
Μόλις απέκτησα το 5s.
Μια ερώτηση. Οταν το ενεργοποίησα έβαλα κατά λάθος να ζητάει εισαγωγή συνθηματικού.
Εβαλα έναν τετραψήφιο και μπαίνει.
Κάθε φορά που το ξεκλειδώνω όμως το ζηταει.
Πως απενεργοποιείται ρε παιδιά γιατί έγιναν τα νεύρα μου κρόσια ??
edit: ΤΟ ΒΡΗΚΑ. Πάμε παρακάτω..
Τελευταία επεξεργασία από: EscapeLand, 26/10/2013 - 16:46
Δημοσίευση 26/10/2013 - 16:41
Καλησπέρα
Μόλις απέκτησα το 5s.
Μια ερώτηση. Οταν το ενεργοποίησα έβαλα κατά λάθος να ζητάει εισαγωγή συνθηματικού.
Εβαλα έναν τετραψήφιο και μπαίνει.
Κάθε φορά που το ξεκλειδώνω όμως το ζηταει.
Πως απενεργοποιείται ρε παιδιά γιατί έγιναν τα νεύρα μου κρόσια ??
ρυθμισεις -> γενικα -> Touch ID κ συνθηματικο -> Απενεργοποιηση συνθηματικου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες