την παρασκευη το πηρα
doa ειναι για 3 εργασιμες η 7..δεν το βρισκω στο sait τους
Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:44
την παρασκευη το πηρα
Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:46
τρεις ημερολογιακες φιλε μου.το χα ψάξει περυσι εκτος αν εχει αλλάξει κατι απο τοτε.την παρασκευη το πηρα
Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:48
Και απο που ξέρεις οτι το αροράζω κάθε χρόνο;;;
Αν εψαχνες πιο παλια μηνυματα στο ίδιο θέμα θα γνώριζες οτι έχω iPhone 3G ακομα!
Φυσικά λόγο οτι ζώ σε αυτόν τον κόσμο μπορώ να ξέρω πως κάθε χρόνο τα νέα iPhones κάποιο πρόβλημα βγάζουν, αλλά αυτό δεν με κρατάει στο να μην πάρω φέτος το 5S!
Αλλά προτίμησες να πεις την μαμακία σου παρά να ψαξεις έστω και λίγο!
Είπα εγώ ότι το αγοράζεις κάθε χρόνο?για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρθηκα!
Απλά οι περισσότεροι δεν σταματάνε να κράζουν και στο τέλος καταλήγουν να τα παίρνουν λέγοντας "πόσο ωραία είναι" !
Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:49
Ερώτηση. Δήλωση προϊόντος που τη βρίσκουμε για να κάνουμε το 5S.
Οταν το πρωτοσύνδεσα στο itunes έβγαλε μήνυμα, πάτησα "Αργότερα", μετά χάθηκε.
Το λέω γιατί γράφεται κάπου στο net όταν κάποια 5s έχουν "θεματάκι" με την μπαταρία (γρήγορη αποφόρτιση και αργή φόρτιση, έτσι λέει) η εταιρία το ξέρει (λέει ότι είναι κάτι χιλιάδες (μόνο) τεμάχια, και ότι οι κάτοχοι θα ειδοποιηθούν.
Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:52
ναι ισως ετσι να λενε μα ημερολογιακα δεν μπορεις να επιστρεψεις μια συσκευη κυριακη και την δευτερα επισημη αργια
Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:54
Το λέω γιατί γράφεται κάπου στο net όταν κάποια 5s έχουν "θεματάκι" με την μπαταρία (γρήγορη αποφόρτιση και αργή φόρτιση, έτσι λέει) η εταιρία το ξέρει (λέει ότι είναι κάτι χιλιάδες (μόνο) τεμάχια, και ότι οι κάτοχοι θα ειδοποιηθούν.
https://supportprofile.apple.com/
εδω θα βρεις την απαντηση, επίσης οταν υπαρχουν 9εκατομμύρια πωλήσεις, λογικο ειναι οι μερικές χιλιάδες να ειναι πολυ μικρός αριθμός.
Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:55
Aν εννοείς το Support, δες εδώ.
την παρασκευη το πηρα
3 εργάσιμες δίνουν.
Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:59
Είπα εγώ ότι το αγοράζεις κάθε χρόνο?για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρθηκα!
Απλά οι περισσότεροι δεν σταματάνε να κράζουν και στο τέλος καταλήγουν να τα παίρνουν λέγοντας "πόσο ωραία είναι" !
Μακάρι να μπορούσα να το αγοράσω κάθε χρόνο! Αλλά no money... πόσο μάλλον όταν πήρα την ΔΕΗ σήμερα και κόντεψα να πέσω απο το παράθυρο!
Τέλος πάντων... ελπίζω να έχω το 5S σύντομα γιατί το iPhone 3G μου απλά αργοπεθαίνει! Τουλάχιστόν θα είμαι απο αυτους που θα δουν μεγάλη διαφορά και στην οθόνη, και στην ταχύτητα, και στην κάμερα και σε ολα!
Οχι άλλο τίποτα αλλά ακούω πως αυτοί που είχαν το 5 δεν ένιωσαν και τίποτα με το 5S!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Lykos1986, 30/10/2013 - 19:02
Δημοσίευση 30/10/2013 - 19:05
φιλαρακι ότι το αγοράζουμε δεν λέει κάτι δεν κατάλαβα,μας το χαριζει η apple και δεν πρέπει να την κριτικαρουμε,πληρώνουμε και όταν βλέπουμε όλα αυτά καλά κάνουμε και βριζουμε,κάθε χρόνο η ίδια ιστορία έρχονται λίγα κομμάτια,έρχονται μόνο 16αρια,μια ξεφλουδιζει,την άλλη έχει κίτρινη οθωνη,τώρα μπαταρία κ.ο.κΕίπα εγώ ότι το αγοράζεις κάθε χρόνο?για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρθηκα!
Δημοσίευση 30/10/2013 - 19:24
Δεν αντιλέγω δίνεις λεφτά και θέλεις να είναι άψογο εννοείτε αλλά (εσύ) επιλέγεις να το πάρεις δεν σε αναγκάζει κανείς (δεν μιλάω συγκεκριμένα)
Τελευταία επεξεργασία από: Tziko18, 30/10/2013 - 19:25
Δημοσίευση 30/10/2013 - 20:07
Δημοσίευση 30/10/2013 - 20:32
Καλη ερωτηση. Υπαρχει εστω και ενας που να βρηκε 64 5s?Ποτε θα ερθουν τα 64 βρε παιδια???θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου ........καποιος απο το φορουμ περυσι επεσε διανα στην ημερομηνια διαθεσης.......(αλλο πραγμα βεβαια που δεν αγορασα περυσι τηλεφωνο))))
Δημοσίευση 30/10/2013 - 20:36
Βασικά πριν μπήκα στο site της vodafone και το 64gb το είχε διαθέσιμο ..τώρα μπήκα και λέει ειδοποίησε με!
Τι έγινε τόσο γρήγορα φύγανε?
Δημοσίευση 30/10/2013 - 20:54
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες