Δημοσίευση 31/10/2013 - 22:22
..σήμερα παρέλαβα 5s 32 gb space grey.Στην αρχή δεν μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα τόσο, μιας και είχα το 5 32gb black and slate.Οσο ομως το συνηθίζω μπορω να πω πως είναι λίγο πιο γρήγορο,λίγο καλύτερο ήχο,το touch id εχει καλό feeling και εχει εξίσου την ίδια ποιοτική αίσθηση οταν το αγγίζεις,τα χρώματα της οθόνης είναι πιο ζεστά απο το 5,ο χρόνος φόρτισης ειναι ακριβώς ο ίδιος με το 5, καμία καθυστέρηση που ακούγεται σε κάποιες συσκευές, τουλάχιστον αυτό δείχνει προς το παρόν οι συσκευή και τα φορτίζω με το ίδιο καλώδιο και χωρίς sim και τα δύο.Δεν συμπάθησα εξαρχής το χρώμα .. πιο άγριο μου φαίνονταν το 5..αλλά το space grey δείχνει κάργα luxury και κάνει ενα πολύ όμορφο contrast, το bezel με την μαύρη οθόνη.Σου αφήνει την αίσθηση πως είναι λίγο πιο παχύ αλλά είναι λόγω του χρωματισμού.Γενικώς μου άρεσε πολύ και δεν μετάνιωσα με την καμία το upgrade απο το 5άρι.Ας μου επιταπούν κάποιες εκφράσεις στο κείμενο και σε αυτό το μικρό,γραπτό review.Πιστεύω να βοήθησε!Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν ή θα παραλάβουν!