εάν και το κινητό μου από την 1η μέρα μπήκε σε θήκη προστασίας αλλά και σε ζελατίνες προστασίας περιμετρικά στο αλουμίνιο αλλά και στην οθόνη του και στο πίσω μέρος σχετικά με τα σημάδια ένα πράγμα με ξενερώνει.. στο 5 και 5S η ευκολία να κάνει σημαδάκια - ψεγαδάκια στην νικέλι ρήγα που έχει γύρω από το αλουμίνιο στο 5 δεν γνώριζα ότι είναι τόσο εύκολο να γίνει ψεγαδάκι και την πάτησα.. το 5S το έχω κουκουλώσει για τα καλά !! σχετικά με τα χρώματα της οθώνεις από το 4 και μετά όντος όλα έχουνε μια ελαφριά κιτρινίλα το δικό μου 5S το συγκρίνα με πολλά 4άρια και είναι κατάλευκη η οθόνη του!!
πολλές συσκευές 5S είχαν ψεγάδια - σημαδάκια πολύ πολύ μικρά στην νικελ ρήγα στο αλουμίνιο που πρέπει να είσαι αρωστος για να τα προσέξεις τόσο μικρά δηλαδή !!
Κοίτα αν η οθόνη σου σε σχέση με το 4 είναι κατάλευκη, τότε μπορεί να είναι πρόβλημα. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο κίτρινη. Για τσέκαρε το σε σχέση με άλλα 5s και το 4άρι δίπλα και θα καταλάβεις...
Έτσι το αναφέρω προς συζήτηση...
Πάντως αν εξαιρέσεις το λευκό στις ρυθμίσεις, κατά τα άλλα η οθόνη σε φωτό, παιχνίδια κ.λπ. δεν έχει θέμα. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Ο λόγος που δεν μπήκα στη διαδικασία αλλαγής ήταν ότι κατά τα άλλα έχω μια τέλεια οθόνη (πράγμα σπάνιο). Ούτε pixel καμένο-κολλημένο, ούτε bleeding. Ειδικά το τελευταίο είναι σπάνιο να μην συμβαίνει. Το βασικό πάντως είναι να μην υπάρχουν διαφορετικοί χρωματισμοί στην οθόνη (μισή κίτρινη, μισή λευκή) ή στίγματα στην οθόνη. Οι διαφορετικοί τόνοι είναι θέμα συνήθειας και κάνουν την εμφάνισή τους μόνο συγκρίνοντας.
Εγώ στο iPad 4 επί ένα χρόνο τα χρώματα μου φαίνονταν τέλεια. Μόλις έκανα σύγκριση με το 5s είδα ότι η οθόνη είναι ελαφρώς πιο κίτρινη. Μετά έβαλα δίπλα και το iPad mini (το απλό) και εκεί τα είδα όλα. Το iPad μπλέδιζε (κατάλευκο) και τα άλλα ήταν κίτρινα. Έβαλα και το iPhone 4 δίπλα και μετά όλα ήταν πιο κίτρινα...