iPad Air Διαθεσιμότητα Σε Καταστήματα
Δημοσίευση 05/11/2013 - 23:46
Ad
Δημοσίευση 06/11/2013 - 00:24
Δηλαδή?
Τι εννοείς κανονικά?
Σαν sim δεδομένων. Βάζεις λεφτά μέσα και έχεις mb.
Δημοσίευση 06/11/2013 - 00:45
Μου έχει κάνει και εμένα στο App Store . Αυτό το ios νομίζω ότι θέλει οπωσδήποτε αναβάθμιση.
Ολίγον απαράδεκτο για συσκευές του κουτιου.
Δημοσίευση 06/11/2013 - 12:29
μιλησα χτες με wind.
μου ειπε καποια πραγματα που δεν γνωριζα οπως οτι cellular μοντελα επιτρεπεται να πωλουν μονο οι 3 εταιρειες κινητης και οτι οποιος αλλος το κανει γινεται κατα παραβαση.
Αυτοι ανεξαρτητως προβληματος δεν εχουν σερβις για να στειλουν (ελεγχουν οπτικα 2-3πραγματα) και κανουν παντα αντικατασταση.
Τελος απο σημερα το μεσημερι θα εχουν εικονα διαθεσιμοτητας και θα ειναι πληρωτεο σε 12 ατοκες με καρτα.
Εχουμε αποψη για τα παραπανω αν αληθευουν ;;;
Δημοσίευση 06/11/2013 - 12:45
μιλησα χτες με wind.
μου ειπε καποια πραγματα που δεν γνωριζα οπως οτι cellular μοντελα επιτρεπεται να πωλουν μονο οι 3 εταιρειες κινητης και οτι οποιος αλλος το κανει γινεται κατα παραβαση.
Αυτοι ανεξαρτητως προβληματος δεν εχουν σερβις για να στειλουν (ελεγχουν οπτικα 2-3πραγματα) και κανουν παντα αντικατασταση.
Τελος απο σημερα το μεσημερι θα εχουν εικονα διαθεσιμοτητας και θα ειναι πληρωτεο σε 12 ατοκες με καρτα.
Εχουμε αποψη για τα παραπανω αν αληθευουν ;;;
Και δε γέλασες?
Για το Service, δυστυχώς η Wind αλλά και γι' αυτούς που θα αγοράσουν απο εκεί, τα στέλνει στο Γερμανό.
Δημοσίευση 06/11/2013 - 12:50
Και δε γέλασες?
Για το Service, δυστυχώς η Wind αλλά και γι' αυτούς που θα αγοράσουν απο εκεί, τα στέλνει στο Γερμανό.
μαλιστα !!!
αλλος ενας υποψηφιος εκτος !!!
Καταλαβαινω τον κινδυνο παρεξηγησης, αλλα δεν θα επρεπε/μπορουσε να υπαρχουν συμβουλευτικα/ενημερωτικα αναρτημενα τα καταστηματα που εχει αποδειχθει οτι μπορουμε να αγορασουμε με ασφαλεια αλλα και στην συνεχεια σεβονται και υποστηριζουν τον αγοραστη/πελατη τους ;
Δημοσίευση 06/11/2013 - 13:31
Τα iPad πανε σε infoquest να ξερετε!
Δημοσίευση 06/11/2013 - 13:56
Αισθηση στο χερι πολυ καλη αλλα λιγο περιεργη η αναλυση μου φαινεται σε σχεση με το 3 που ειχα δλδ νομιζω οτι φαινονται λιγο τα dots.μην με ρωτησε πως αυτη την αισθηση εχω.το πατημα της οθονης σαν πλαστικο και λιγο bounce εχει.
Χρωματα μεχρι στιγμης οκ δειχνει light bleeding δεν ειδα.
Το ψαχνω κ ενημερωνω
Καλορίζικο!
iPad Air
- Οθόνη Retina
- Οθόνη Multi‑Touch 9,7 ιντσών (διαγώνιος) με οπίσθιο φωτισμό LED και τεχνολογία IPS
- Ανάλυση 2048x1536 με πυκνότητα 264 pixel ανά ίντσα (ppi)
- Ελαιοφοβική επίστρωση για προστασία από δαχτυλιές
iPad mini retina
- Οθόνη Retina
- Οθόνη Multi‑Touch 7,9 ιντσών (διαγώνιος) με οπίσθιο φωτισμό LED και τεχνολογία IPS
- Ανάλυση 2048x1536 με πυκνότητα 326 pixel ανά ίντσα (ppi)
Τα 326ppi δείχνουν ότι το iPad mini retina θα έχει καλύτερη ποιότητα θέασης... ενώ το iPad Air έχει 264ppi!!!
Kαι πάλι καλορίζικο.
Δημοσίευση 06/11/2013 - 13:57
Το οτι ειναι μαγαζί της infoquest εμένα με ικανοποιεί πάντως...βέβαια doa αυτοί δεν εχουν, οπως τουλάχιστον υποστηρίζουν κάποιοι resellers apple...
Δημοσίευση 06/11/2013 - 14:02
Εγω που ρωτησα σε περιπτωση που ειναι ελατοματικο μου ειπαν παει Info.Και σε μένα Δευτερα μου είπαν απο you.gr και αν προκύψει κάτι αλλο ειδοποιούν εγκαίρως μου είπαν...για να δούμε λένε αλήθεια αυτοί;
Το οτι ειναι μαγαζί της infoquest εμένα με ικανοποιεί πάντως...βέβαια doa αυτοί δεν εχουν, οπως τουλάχιστον υποστηρίζουν κάποιοι resellers apple...
Οσο για παραλαβες εχουν επισημη ημερομηνια 11 ειδαλλως 15 μου ειπε νμζω...
Απο κει κ περα θα μου το στειλουν με ACS στην επιχειρηση μας.
Δημοσίευση 06/11/2013 - 14:10
Καλορίζικο!
iPad Air
- Οθόνη Retina
- Οθόνη Multi‑Touch 9,7 ιντσών (διαγώνιος) με οπίσθιο φωτισμό LED και τεχνολογία IPS
- Ανάλυση 2048x1536 με πυκνότητα 264 pixel ανά ίντσα (ppi)
iPad mini retina
- Οθόνη Retina
- Οθόνη Multi‑Touch 7,9 ιντσών (διαγώνιος) με οπίσθιο φωτισμό LED και τεχνολογία IPS
- Ανάλυση 2048x1536 με πυκνότητα 326 pixel ανά ίντσα (ppi)
Τα 326ppi δείχνουν ότι το iPad mini retina θα έχει καλύτερη ποιότητα θέασης... ενώ το iPad Air έχει 264ppi!!!
Kαι πάλι καλορίζικο.
ευχαριστω να εισαι καλα.
το ξερω οτι mini 2 εχει καλυτερη αναλυση αλλα δεν λεω αυτο.συγκρινω το ipad 3 retina με το ipad air retina.
αυτο.
οτι δλδ ειναι λιγο πιο pixeliασμενη να το πω η οθονη.
αυτο διακρινω τι να πω.
Δημοσίευση 06/11/2013 - 14:13
Εγω που ρωτησα σε περιπτωση που ειναι ελατοματικο μου ειπαν παει Info.
Οσο για παραλαβες εχουν επισημη ημερομηνια 11 ειδαλλως 15 μου ειπε νμζω...
Απο κει κ περα θα μου το στειλουν με ACS στην επιχειρηση μας.
Infoquest πανε όντως, αλλα δεν εχουν doa...πανε για service και λογικα παίρνεις ανακατασκευασμένο; Δεν ξέρω ακριβως και προτιμώ να μη χρειαστεί να το μάθω...
Δημοσίευση 06/11/2013 - 14:16
Δε νομιζω να υπαρχουν ελατωματικα, συνηθως οι ελατωματικες συσκευες τυχαινουν στις ΗΠΑ και απο κει κ περα η Apple προλαβαινει κ διορθωνει τις επομενες παρτιδες. Αυτο εχω παρατηρησει:-ΡInfoquest πανε όντως, αλλα δεν εχουν doa...πανε για service και λογικα παίρνεις ανακατασκευασμένο; Δεν ξέρω ακριβως και προτιμώ να μη χρειαστεί να το μάθω...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες