Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Γεια σας σε ολους


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   darksun82

darksun82

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2009 - 03:02

Γεια σας στη παρεα του iphone.Ειμαι στο ψαξιμο για καινουριο κηνιτο μεχρη αρχες του αλου μηνα πρεπει να παρω νεα σησκευη.Ειχα το 905i της sony αλλα δεν μου βγηκε τοσο καλο οσο περιμενα.
Τωρα λεω να παω για smart phone αλλα ποιο?Οι απετισεις μου ειναι αρκετες δλδ να εχει μια αξιοπρεπη καμερα να εχει οθονη πανω απο 3ιντσες να εχει ενα καλο προγραμα GPS και οχι απλα ενα google maps να βιαβαζει DPF και World κημενα-αρχεια και να εχει wi fi.Στο iphone κολαω γιατι σιγουρα μολις το παρω μεσα σε 3 μηνες θα βγει καινουριο και θα ξενεροσω,δεν ξερω αν μπορεις να δουλεψεις world pdf αρχεια απο καμερα παλι δεν ξερω τι λεει και ουτε το GPS του.εχω ακουσει πολα καλα λογια αλλα δεν ξερω τι δυνατοτητες εχει σαν κηνιτο.Αλλη σησκευη που εχω στο μιαλο μου ειναι το HTC HD2 και SAMSUNG omnia2 και οχι με τοσο ενθουσιασμο το HTC HERO.(για τα HTC δεν εχω ακουσει καλα λογια για την υποστιριξη -εγγιησης στην ελλαδα και οχι καλο sfotware) εχετε να μου προτινετε καπιο αλο κηνιτο?
Πιστευω οτι με την βοηθεια σας κατι θα μπορεσω να ξεμπερδεψω μεσα στο χαμο που γηνετε απο κηνιτα πια.Ευχαριστω εκτον πρωτερον.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Tillter

Tillter

    iPH Contributor

  • 1271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 21/12/2009 - 11:12

Καινούργιο iPhone θα βγεί σε 6 μήνες το νωρίτερο. Απο εκεί και πέρα, ότι smartphone και να πάρεις το "ξενέρωμα" δεν το γλιτώνεις, μιας και απο την επόμενη μέρα θα αρχίσεις κιόλας να βλέπεις ανακοινώσεις για νέες επικείμενες κυκλοφορίες στους προσεχείς μήνες. Οπότε μην σε απασχολεί το ζήτημα, δεν το γλιτώνεις.

Απο εκεί και πέρα:

Software: iPhone > Android > Windows Mobile. Ουδέν επιπλέον σχόλιο. Το App Store έχει κυριολεκτικα τα πάντα. Παίζουν καταπληκτικά GPS apps, πολύ καλές σουίτες Office, και ΑΑΑ παιχνίδια.

Hardware: To HD2 απλά φοράει ότι καλύτερο υπάρχει. Το ελάτωμα του βέβαια είναι ότι επίσης φοράει και Windows Mobile. Το Hero είναι πιο μετρημένο. Το iPhone είναι επίσης πιο μετρημένο, αλλά φοράει Apple OS :-)

Μιας και είναι το πρώτο σου smartphone, το πραγματικό σου πρόβλημα είναι κατά πόσο είσαι σε θέση να ασχοληθείς σε βάθος με τη νέα σου συσκευή. Αν έχεις όρεξη για διάβασμα, το iPhone αξίζει τον κόπο, μιας και θα πρέπει να δουλεψεις λίγο για να ξεπεράσεις τους μαμίσιους περιορισμούς του και να μπείς στο κλιμα της λογικής του, η οποία διαφέρει κατά πολύ απο τα τυπικά συστήματα Windows.
Αν πάλι δεν έχεις όρεξη ή χρόνο, καλύτερα να πας σε λύση Android (Hero, Magic κλπ). Είναι το μόνο λειτουργικό που αποτελεί σοβαρό ανταγωνισμό απέναντι στο iPhone.
Συσκευή με Windows Mobile (όπως το HD2) δεν προτείνω ούτε στους εχθρούς μου. Το Mobile 6.5 είναι απλά το χειρότερο λειτουργικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Καλύτερα να πάρεις ένα Nokia N900 που φοράει Maemo...

#3   morpheusgr

morpheusgr

    iPH Honoured Member

  • 1427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/12/2009 - 13:23

θα συμφωνησω με τον Tillter αλλα θα προσθεσω οτι και τελειως ασχετος να εισαι με το mac os και τα smartphones (οπως ημουν εγω πριν ενα χρονο) δε θα δυσκολευτεις να μαθεις και να εφαρμοσεις 10 απλα πραγματα που απαιτουνται για το iphone, θα ελεγα οτι ισως και να ειναι πιο απλο απο τους ανταγωνιστες του. απο καμερα το 3gs εχει ικανοποιητικη αλλα δεν εχει flash οπως αρκετα smartphones, εφαρμογες για αρχεια pdf και αρχεια office (word, excel,...) θα βρεις παρα πολλα σε σχεση με τις υπολοιπες πλατφορμες, wifi εχει και σε θεμα internet εχει τον καλυτερο browser για μενα. Ο δεκτης gps που εχει ειναι οπως ολα τα υπολοιπα smartphones, δεν προκειται να εχεις τα ιδια αποτελεσματα με μια συσκευη gps αλλα τη δουλεια σου θα την κανεις

Just like underwear, passwords should be changed often...





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες