Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

IPFONE 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Abez1944

Abez1944

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 15/12/2013 - 05:31

Εχω το IPHONE 4 και θελω να το αλλαξω .θελω συμβουλη.IPHONE 4S η 5s ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/12/2013 - 06:18

Αν βγαίνεις οικονομικά εννοείτε 5s

#3   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/12/2013 - 06:25

Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα 4αρι με πολλά βάσανα μπορώ να το δώσω κάπου πχ vodafone συν κάποιο ποσο και να πάρω ανακατασκευασμένο ? αν ναι που πρέπει να πάω το έχω αγοράσει από skroutzομαγαζο δεν θυμάμαι τώρα ποιο πρέπει να κοιτάξω την αποδειξει το 2010 είχε γίνει η αγορά γίνεται να το πάω στην vodafone μιας και είμαι από επαρχία μήπως ξέρετε και ποσά χρήματα χρειάζεται να δώσω καθώς και τι πρέπει να τους πω για να το δεχτούν ευχαριστώ εκδότη των προτέρων

#4   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2098 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 15/12/2013 - 09:52

Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα 4αρι με πολλά βάσανα μπορώ να το δώσω κάπου πχ vodafone συν κάποιο ποσο και να πάρω ανακατασκευασμένο ? αν ναι που πρέπει να πάω το έχω αγοράσει από skroutzομαγαζο δεν θυμάμαι τώρα ποιο πρέπει να κοιτάξω την αποδειξει το 2010 είχε γίνει η αγορά γίνεται να το πάω στην vodafone μιας και είμαι από επαρχία μήπως ξέρετε και ποσά χρήματα χρειάζεται να δώσω καθώς και τι πρέπει να τους πω για να το δεχτούν ευχαριστώ εκδότη των προτέρων

απο τη στιγμη που εχει λήξει η εγγύηση δε θα σου δώσουν ανακατασκευασμένο με κάποιο ποσο, όπως αναφέρεις. Αυτο γίνεται μονο κατα τη διάρκεια της. Θα σου πουν να αγορασεις καινούριο.

#5   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:00

Απο iPhone 4 > iPhone 4S δεν νομίζω να αισθανθείς και μεγάλη διάφορα. Προσωπικά θα σου έλεγα να πας στο iPhone 5S, άλλος σχεδιασμός, άλλα χαρακτηριστικά, άλλες δυνατότητες, κλπ :)

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

#6   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:02

Μπορείς να το βάλεις στο χώρο των αγγελιών και μετά να βάλεις τη διαφορά και να πάρεις άλλο... :)

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες