Εχω το IPHONE 4 και θελω να το αλλαξω .θελω συμβουλη.IPHONE 4S η 5s ?
IPFONE 4
Δημοσίευση 15/12/2013 - 05:31
Ad
Δημοσίευση 15/12/2013 - 06:18
Αν βγαίνεις οικονομικά εννοείτε 5sΕχω το IPHONE 4 και θελω να το αλλαξω .θελω συμβουλη.IPHONE 4S η 5s ?
Δημοσίευση 15/12/2013 - 06:25
Δημοσίευση 15/12/2013 - 09:52
απο τη στιγμη που εχει λήξει η εγγύηση δε θα σου δώσουν ανακατασκευασμένο με κάποιο ποσο, όπως αναφέρεις. Αυτο γίνεται μονο κατα τη διάρκεια της. Θα σου πουν να αγορασεις καινούριο.Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα 4αρι με πολλά βάσανα μπορώ να το δώσω κάπου πχ vodafone συν κάποιο ποσο και να πάρω ανακατασκευασμένο ? αν ναι που πρέπει να πάω το έχω αγοράσει από skroutzομαγαζο δεν θυμάμαι τώρα ποιο πρέπει να κοιτάξω την αποδειξει το 2010 είχε γίνει η αγορά γίνεται να το πάω στην vodafone μιας και είμαι από επαρχία μήπως ξέρετε και ποσά χρήματα χρειάζεται να δώσω καθώς και τι πρέπει να τους πω για να το δεχτούν ευχαριστώ εκδότη των προτέρων
Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:00
Εχω το IPHONE 4 και θελω να το αλλαξω .θελω συμβουλη.IPHONE 4S η 5s ?
Απο iPhone 4 > iPhone 4S δεν νομίζω να αισθανθείς και μεγάλη διάφορα. Προσωπικά θα σου έλεγα να πας στο iPhone 5S, άλλος σχεδιασμός, άλλα χαρακτηριστικά, άλλες δυνατότητες, κλπ
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 15/12/2013 - 10:02
Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα 4αρι με πολλά βάσανα μπορώ να το δώσω κάπου πχ vodafone συν κάποιο ποσο και να πάρω ανακατασκευασμένο ? αν ναι που πρέπει να πάω το έχω αγοράσει από skroutzομαγαζο δεν θυμάμαι τώρα ποιο πρέπει να κοιτάξω την αποδειξει το 2010 είχε γίνει η αγορά γίνεται να το πάω στην vodafone μιας και είμαι από επαρχία μήπως ξέρετε και ποσά χρήματα χρειάζεται να δώσω καθώς και τι πρέπει να τους πω για να το δεχτούν ευχαριστώ εκδότη των προτέρων
Μπορείς να το βάλεις στο χώρο των αγγελιών και μετά να βάλεις τη διαφορά και να πάρεις άλλο...
bit.ly/iPhoneHellas
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες