Bρες άλλο PC να κάνεις τη διαδικασία, ή Reboot και δεν ανοίγεις τίποτα άλλο.
Απλά θα κάνεις JB.
Το εχω ξανακάνει με αυτο το PC και δεν ανοίγω τπτ αλλο ! Αυτό είναι που τρελαίνομαι...
Δημοσίευση 04/02/2014 - 22:00
Bρες άλλο PC να κάνεις τη διαδικασία, ή Reboot και δεν ανοίγεις τίποτα άλλο.
Απλά θα κάνεις JB.
Το εχω ξανακάνει με αυτο το PC και δεν ανοίγω τπτ αλλο ! Αυτό είναι που τρελαίνομαι...
Δημοσίευση 04/02/2014 - 23:07
Restore έκανες? Κάνε τη διαδικασία στο άλλο PC που έχεις.
Να 'σαι καλα Νικο εκανα τη διαδικασια στο πρωτο pc και ολα καλα,εμφανιστηκε το cydia,ευχαριστω και παλι.
Δημοσίευση 04/02/2014 - 23:16
Νικο το περασα στο ipad και εκανα jb ολα οκ το μονο που κολαει ειναι χειρονομιες πολυδιεργασιας ξερουμε τι παιζει ?
Δημοσίευση 04/02/2014 - 23:17
νικο τι φαση;τελειωσε το jb με την 7.1;for sure?Δεν έκανα τίποτα.. Να 'σαι καλά και 'συ
Δημοσίευση 04/02/2014 - 23:18
Νικο το περασα στο ipad και εκανα jb ολα οκ το μονο που κολαει ειναι χειρονομιες πολυδιεργασιας ξερουμε τι παιζει ?
ακυρο το βρηκα το classicdock εκανε την ζημια .
Δημοσίευση 04/02/2014 - 23:45
μαλιστα...τελος δηλαδη τα πειραματακια και οι ιστοριες με την συσκευη...μια χαρα ειναι εδω που το εχω φερει και εδω θα πεθανει κιολας αν δεν υπαρξει σε αλλο ios jb!!Τέλος ναι.
Δημοσίευση 04/02/2014 - 23:51
μαλιστα...τελος δηλαδη τα πειραματακια και οι ιστοριες με την συσκευη...μια χαρα ειναι εδω που το εχω φερει και εδω θα πεθανει κιολας αν δεν υπαρξει σε αλλο ios jb!!
Μεχρι να βγει η 7.1 εχουμε ακομα καιρο για πειραματα στο iPhone. Το iPad θα παει με τη μια στην 7.1. εχει δεν εχει jb.
Αν και εχω μια αισθηση οτι θα βγει και για εκει jb.
Δημοσίευση 04/02/2014 - 23:54
και εγω το ιδιο ρε τολη ελπιζω αλλα δεν ξερεις καμια φορα!Μεχρι να βγει η 7.1 εχουμε ακομα καιρο για πειραματα στο iPhone. Το iPad θα παει με τη μια στην 7.1. εχει δεν εχει jb.
Αν και εχω μια αισθηση οτι θα βγει και για εκει jb.
Δημοσίευση 05/02/2014 - 00:07
Τότε όπως σου 'πα, Reboot κα μην ανοίξεις τίποτα άλλο πέρα απο το evasi0n.
Νίκο τιποτα με Παιδεύει....Τι μπορεί να φταίει? Κολαει συνεχεια στο Configuring system (2/2).... help pls !!!!!!!
Δημοσίευση 05/02/2014 - 00:10
Το πρόβλημα οφείλεται κυρίως στο PC σου.
Το ξεκλείδωμα το αφαιρείς? Αν συνεχίζει, καν'το σε άλλο.
Ναι ρε συ δεν εχει κλειδωμα... :-(
Δημοσίευση 05/02/2014 - 00:19
Ναι ρε συ δεν εχει κλειδωμα..
Νικο αμα θες το πιστευεις... Ετρεξε το Jailbreak ενω ειχε παγωσει πατησα ctrl-alt- del και task-manager end task. !!!!
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες