Το zephyr δεν δουλευει απο τι ειδα!υπαρχει κατι παρεμφερες να μην παταμε home button?
Για 5S το virtual home button και το activator.
Στα υπόλοιπα τίποτα ακόμα.
Δημοσίευση 07/01/2014 - 21:20
σε ευχαριστω αλλα εχω 5 ακομα....
Δημοσίευση 07/01/2014 - 21:23
Το zephyr δεν δουλευει απο τι ειδα!υπαρχει κατι παρεμφερες να μην παταμε home button?
CCquick!
απιστευτη εφαρμογη επισης και χωρις να πατας το home button και πατωντας στον καδο κλεινεις ολες τις εφαρμογες ευκολα κι απλα....
Δημοσίευση 07/01/2014 - 21:34
CCquick!
απιστευτη εφαρμογη επισης και χωρις να πατας το home button και πατωντας στον καδο κλεινεις ολες τις εφαρμογες ευκολα κι απλα....
Σε τέτοιο στυλ με συντόμευση έχουν αρκετά που ενσωματώνονται στο control center.Και το CCtoggles έχει.Αλλά είναι λίγο άβολο να το κάνεις συνέχεια θεωρώ.
Δημοσίευση 07/01/2014 - 21:36
Σε τέτοιο στυλ με συντόμευση έχουν αρκετά που ενσωματώνονται στο control center.Και το CCtoggles έχει.Αλλά είναι λίγο άβολο να το κάνεις συνέχεια θεωρώ.
συνηθεια ειναι ολα.
αλλωστε αφου εβαλε η apple κουμπι,δουλεψε το πριν τελειωσει η εγγυηση
Δημοσίευση 07/01/2014 - 21:48
Εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να βάζεις κάτι που σου διευκολύνει τη ζωή κι όχι σκεπτόμενος μη χαλάει το home button.Αν χαλάσει έχεις εγγύηση ή πληρώνεις ένα μικρό ποσό και το φτιάχνεις.
Αν είναι να σκέφτεσαι έτσι βάλτο και στο ντουλάπι και μην το χρησιμοποιείς καν...
Το zephyr ας πούμε σου διευκολύνει τη ζωή κατά πολύ..Γι αυτό είναι must,ή μάλλον ήταν προς το παρόν.
Δημοσίευση 07/01/2014 - 21:52
Εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να βάζεις κάτι που σου διευκολύνει τη ζωή κι όχι σκεπτόμενος μη χαλάει το home button.Αν χαλάσει έχεις εγγύηση ή πληρώνεις ένα μικρό ποσό και το φτιάχνεις.
Αν είναι να σκέφτεσαι έτσι βάλτο και στο ντουλάπι και μην το χρησιμοποιείς καν...
Το zephyr ας πούμε σου διευκολύνει τη ζωή κατά πολύ..Γι αυτό είναι must,ή μάλλον ήταν προς το παρόν.
κατ αρχην σου μιλαω φιλικα.
και δεν λεω εξυπναδες.
το zephyr πεθανε και μαζι του και οι ευκολιες περι iphone 5. για εμας που εχουμε 5αρια εμενα πχ με διευκολυνει το ccquick για αρχη.
ωσπου να βγει το "αναλογο" zephyr για το 5αρι...
Δημοσίευση 07/01/2014 - 21:59
To assistive touch μόνο προς το παρόν κάνει καλούτσικη δουλειά (τουλάχιστον για μένα).
Δημοσίευση 07/01/2014 - 22:06
Εχει καποιος το barrel σε iphone 5 7.0.4 ?γιατι δουλευει οκ μονο που οταν αλλαζω σελιδα στο springboard αν εχω φακελους στη δευτερη σελιδα πχ οι φακελοι μαυριζουν οταν περιστρεφονται !!
Το χει καποιος να τεσταρει; Αγορασμενο το χω ..
όλοι το έχουν αυτό το θέμα. Κάποιο bug είναι. Από ότι το έψαξα στο κάνει εάν ο φάλελος είναι στην 1η ή 4η στήλη. Αν είναι στο κέντρο δεν το κάνει.
Δημοσίευση 07/01/2014 - 22:08
To assistive touch μόνο προς το παρόν κάνει καλούτσικη δουλειά (τουλάχιστον για μένα).
για εμενα σε συνδιασμό με το activator είναι παρα πολυ χρήσιμο..!!!...με έχει σώσει...
Τελευταία επεξεργασία από: cyberfox, 07/01/2014 - 22:08
Δημοσίευση 07/01/2014 - 22:10
Ξέρουμε την διαδρομή? γιατι στο ios7 ειναι διαφορετική απο ότι ήταν στο ios6 .
Αν μιλάμε για το zeppelin η διαδρομη που είναι εγακατεστημένο είναι: library/zeppelin (μπορείς να πας μέσω ifile απο το κινητό σου ή μέσω ifunbox απο το pc σου). Εκεί φτιάνεις ενα φακελλο που τον ονομάζεις όπως θες (στα Αγγλικά όμως) και μέσα πρέπει να βάλεις 3 αρχεία νομίζω (black.png, etched.png και silver.png για συσκεύες νομίζω μεχρι iphone 4 και 4s) ή (black@2x.png, etched@2x.png και silver@2x.png για συσκεύες iphone 5 και άνω). Απο κεί και μετά πάς στις ρυθμίσεις του iphone, στο zeppelin μέσα και επιλέγεις το φάκελλο που εφτιαξες και έτσι θα σου δείχνει το δικό σου λογότυπο πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από: ThanosDJ, 07/01/2014 - 22:13
Δημοσίευση 07/01/2014 - 22:18
Μου στειλε απαντηση ο developer http://4x.reddit.com...r_icons/cejmygk οτι οντως ειναι bug κ οτι δουλευει για fix !όλοι το έχουν αυτό το θέμα. Κάποιο bug είναι. Από ότι το έψαξα στο κάνει εάν ο φάλελος είναι στην 1η ή 4η στήλη. Αν είναι στο κέντρο δεν το κάνει.
Δημοσίευση 07/01/2014 - 22:31
σβησε κάποιο pm και στειλε μου ενα σε παρακαλω να σε ρωτησω.Igotya μην κανεις καναλαθος με σπασμενο θα κανεις restore καθε μερα
Δημοσίευση 07/01/2014 - 22:39
Αν μιλάμε για το zeppelin η διαδρομη που είναι εγακατεστημένο είναι: library/zeppelin (μπορείς να πας μέσω ifile απο το κινητό σου ή μέσω ifunbox απο το pc σου). Εκεί φτιάνεις ενα φακελλο που τον ονομάζεις όπως θες (στα Αγγλικά όμως) και μέσα πρέπει να βάλεις 3 αρχεία νομίζω (black.png, etched.png και silver.png για συσκεύες νομίζω μεχρι iphone 4 και 4s) ή (black@2x.png, etched@2x.png και silver@2x.png για συσκεύες iphone 5 και άνω). Απο κεί και μετά πάς στις ρυθμίσεις του iphone, στο zeppelin μέσα και επιλέγεις το φάκελλο που εφτιαξες και έτσι θα σου δείχνει το δικό σου λογότυπο πλέον.
Μερικως σωστη η απαντηση, γνωριζουμε καλα πριν δωσουμε συμβουλη
Η διαδρομη πρεπει να ειναι σωστη μεν, αλλα οι ονομασιες εχουν αλλαξει
Τα εικονιδια για retina συσκευες, που χρειαζομαστε ειναι τα εξης:
silver@2x.png
etched@2x.png
black@2x.png
dark@2x.png
light@2x.png
logo@2x.png
Δημοσίευση 07/01/2014 - 22:51
Μερικως σωστη η απαντηση, γνωριζουμε καλα πριν δωσουμε συμβουλη
Η διαδρομη πρεπει να ειναι σωστη μεν, αλλα οι ονομασιες εχουν αλλαξει
Τα εικονιδια για retina συσκευες, που χρειαζομαστε ειναι τα εξης:
silver@2x.png
etched@2x.png
black@2x.png
dark@2x.png
light@2x.png
logo@2x.png
Δεκτά και σωστά όσα λές, απλά εγώ έγραψα πως δουλευει σε μένα με ios 7.0.4 και iphone 5. Απλα δεν το διευκρίνησα όσον αφορά την συσκεύη μου. Χωρίς παρεξήγηση ή κάτι άλλο.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες