Batterydetective k batteryinfoolite k ibatteryinfo δε δουλεύουν..
Δες αυτό.
Δημοσίευση 06/01/2014 - 00:02
παιδια καποιο tweak με επιλογες respring , restart , badge cleaner κλπ υπαρχει?
ειχα περυσι στο ios 6 ενα battery κατι που τα εκανε ολα αυτα αλλα δε το θυμαμαι και δε ξερω και αν δουλευει
ΑΑ και το badgeclearel στο δικο μου 5s δε παιζει
Τελευταία επεξεργασία από: homer66, 06/01/2014 - 00:10
Δημοσίευση 06/01/2014 - 00:22
thxxx μολισ το εβαλα και το σκαλιζω !!
Δημοσίευση 06/01/2014 - 01:38
Ναι και θα είναι και συμβατό με το virtual home από το επόμενο update σύμφωνα με tweet του.To διόρθωσε και ο Λημναίος..
Δημοσίευση 06/01/2014 - 01:44
Δεν το έχω βάλει ακόμα μιας και περιμένω να δω από τα updates πιο δεν θα δημιουργεί θέμα με το activator.Μάλλον βιάστηκα να πω ότι είναι οκ.. Πλέον κρασάρει όταν πας να μπεις στις ρυθμίσεις...
Δημοσίευση 06/01/2014 - 01:55
Δεν το έχω βάλει ακόμα μιας και περιμένω να δω από τα updates πιο δεν θα δημιουργεί θέμα με το activator.
Λόγω activator κρασάρει; thx
Δουλεύει με το activator αλλά έχει σοβαρό θέμα όταν πας να μπεις settings..Δεν μπορείς καν να κάνεις ρυθμίσεις όταν κολλήσει. Πολύ σοβαρότερο bug από τα προηγούμενα...
Νομίζω ότι δε φταίει το activator.
Δημοσίευση 06/01/2014 - 02:01
Ok ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω να "στρώσουν" πριν αποφασίσω ποιο. Για την ώρα θα βολευτώ με το applocker που έχω από τα παλιά το οποίο είναι πολύ πιο απλό αν και δεν δουλεύει ομαλά με το touch id. Δεν κρασάρει αλλά δεν πιάνει πάντα.Δουλεύει με το activator αλλά έχει σοβαρό θέμα όταν πας να μπεις settings..Δεν μπορείς καν να κάνεις ρυθμίσεις όταν κολλήσει. Πολύ σοβαρότερο bug από τα προηγούμενα...
Νομίζω ότι δε φταίει το activator.
Δημοσίευση 06/01/2014 - 02:40
εβαλα το icaughtu το test mail σταλθηκε κανονικα αλλα οταν δοκιμαζς να στειλει την φωτο δεν κανει τιποτα....
Δημοσίευση 06/01/2014 - 08:10
Δημοσίευση 06/01/2014 - 10:34
Δημιουργει προβληματα το bioprotect...Μολις το ξαναβγαλα.Πολυ βιαστικο το ολο εγχειρημα.Εχω 3 tweaks αγορασμενα απο τον Λημναιο αλλα σε αυτο το τεταρτο μαλλον την πατησα.Την μια ζεσταινεται η συσκευη την αλλη δεν μπορεις να μπεις στα settings...Επισης καπως πρεπει να λυθει το θεμα με το virtual home το οποιο το προτιμω απο το activator.Οταν πας να ξεκλειδωσεις μια εφαρμογη σε πεταει στο Multitasking λογω της παρατεταμενης επαφης που χρειαζεται το bioprotect για ξεκλειδωμα.Δεν ξερω καν αν διορθωνεται αυτο.Ακομη ομως και το activator να χρησιμοποιησω εχει πολλα θεματα ακομα η εφαρμογη.
Δημοσίευση 06/01/2014 - 12:13
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες