Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατάσταση οθόνης iPad Air

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
59 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 10/01/2014 - 12:46

Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:06

πως σου έσπασε αν επιτρέπεται; μετά από πτώση; γιατί και εγώ τρέμω να την ακουμπήσω ,νομίζω ότι θα μπει μέσα αν τη πιέσω λίγο.

#33   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:22

πως σου έσπασε αν επιτρέπεται; μετά από πτώση; γιατί και εγώ τρέμω να την ακουμπήσω ,νομίζω ότι θα μπει μέσα αν τη πιέσω λίγο.

Ούτε κι εγώ κατάλαβα πως έγινε... Ήταν κλειστό μέσα στη θήκη του και καθόμασταν παρέα και μιλούσαμε...το είχα ακουμπήσει μπροστά μου κι από πάνω είχα το χέρι μου. Ανοίγω κάποια στιγμή να δω την ώρα και βλέπω πάνω δεξιά ότι έχει σπάσει...εγκεφαλικό

#34   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:29

καλα ρε παιδια τοσο ευθραστο ειναι?

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#35   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:32

καλα ρε παιδια τοσο ευθραστο ειναι?

Ακόμα το ίδιο αναρωτιέμαι...εδώ το 5s έπεσε με την οθόνη προς τα κάτω δεν έπαθε γρατζουνιά. Η κοπέλα μου το δικό της το είχε ξεχάσει στην κωλότσεπη κάθισε πάνω του πάλι τίποτα

#36   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:35

Ακόμα το ίδιο αναρωτιέμαι...εδώ το 5s έπεσε με την οθόνη προς τα κάτω δεν έπαθε γρατζουνιά. Η κοπέλα μου το δικό της το είχε ξεχάσει στην κωλότσεπη κάθισε πάνω του πάλι τίποτα

και ελεγα να τσιμπησω ενα, αλλα αμα ειναι ετσι

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#37   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:43

Ούτε κι εγώ κατάλαβα πως έγινε... Ήταν κλειστό μέσα στη θήκη του και καθόμασταν παρέα και μιλούσαμε...το είχα ακουμπήσει μπροστά μου κι από πάνω είχα το χέρι μου. Ανοίγω κάποια στιγμή να δω την ώρα και βλέπω πάνω δεξιά ότι έχει σπάσει...εγκεφαλικό

Φίλε, πρέπει να έχεις πολύ βαρύ χέρι!! :P  ... Να σου πω τώρα τα γνωστά κλισέ, μην σε στεναχωρεί και η ζωή είναι ωραία και τέτοιες άλλες π@παρίτσες, δεν θα στις πω! Γκαντεμιά καθαρά και μια ζημιά που δείχνει πόσο χαμηλά πέφτει η Apple μειώνοντας την ποιότητα στα υλικά της για να έχει κέρδος! Το έχω πει επανειλημμένος πως φέτος το air και το mini έχουν "πλαστικούρες" οθόνες! Φαντάσου τώρα ζημιά που έπαθε, αν και το είχες σε θήκη μέσα! (... μήπως έκατσε κάποιος πάνω κατά λάθος?)

Σου προτείνω να πάρεις τηλ. την Apple και να τους παρακαλέσεις να σου βρουν μια λύση! Εννοώ να πληρώσεις ένα συμβολικό ποσό και να σου δώσουν ανακατασκευασμένο! Μόνο αυτό!!!

Τι να πω ρε φίλε, μεγάλη γκαντεμιά για καινούργιο μηχάνημα! :-(  Ηθικό δίδαγμα ---> iPlus οπωσδήποτε την επόμενη φορά!

Υ.γ. Για να μην παρεξηγηθώ με το "πλαστικούρες" ! Παρ' όλα αυτά είναι τα καλύτερα tablet που μπορεί να πάρει κάποιος..., αλλά ρε συ Apple, σύνελθε λίγο!!

Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 10/01/2014 - 13:46

#38   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 15:56

Είναι όντως από τα καλύτερα ταμπλετ...όχι δεν έκατσε κανείς...μα άμα είχα κάτσει πάνω του και έσπαγε δε θα λεγα τίποτα...το θέμα είναι πως δεν το πίεσα σχεδόν καθόλου...τι να πω τώρα...πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...378€ θεωρώ υπερβολή για ανακατεσκευασμένο και πέρα από αυτό δεν μπορώ να τα δώσω και τώρα...από την άλλη άμα δώσω 160€ να βάλω άλλη οθόνη και μετά το πουλήσω κάνα εξακοσάρι(πιάνει τόσα;) σκέφτομαι να πάρω καινούργιο

#39   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 10/01/2014 - 22:43

Ξερεις πολλές φορές δεν παιζει ρόλο μόνο η σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλα και η γωνία. Αν βρει δηλαδή σε ευαίσθητο σημείο με την κατάλληλη γωνία, τότε μπορεί να γινει κομμάτια για πλάκα. Κοινώς γκαντεμια :P

#40   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 22:48

Ξερεις πολλές φορές δεν παιζει ρόλο μόνο η σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλα και η γωνία. Αν βρει δηλαδή σε ευαίσθητο σημείο με την κατάλληλη γωνία, τότε μπορεί να γινει κομμάτια για πλάκα. Κοινώς γκαντεμια :P

Πάνω δεξιά γωνία είναι...

#41   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 22:52

Είναι όντως από τα καλύτερα ταμπλετ...όχι δεν έκατσε κανείς...μα άμα είχα κάτσει πάνω του και έσπαγε δε θα λεγα τίποτα...το θέμα είναι πως δεν το πίεσα σχεδόν καθόλου...τι να πω τώρα...πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...378€ θεωρώ υπερβολή για ανακατεσκευασμένο και πέρα από αυτό δεν μπορώ να τα δώσω και τώρα...από την άλλη άμα δώσω 160€ να βάλω άλλη οθόνη και μετά το πουλήσω κάνα εξακοσάρι(πιάνει τόσα ;) σκέφτομαι να πάρω καινούργιο

φιλε μου συγνωμη αλλα 600 ευρω να το πουλησεις με αλλαγη οθονης με οτι αυτο συνεπαγεται κατ εμε δεν ειναι σωστο, ιδιαιτερα αν αποκρυψεις το συμβαν απο τον υποψηφιο αγοραστη. Την εχω πατησει ετσι και στο λεω απο χερι. φιλικα παντα.

#42   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 10/01/2014 - 22:52

Πάνω δεξιά γωνία είναι...

Η γωνία της πτώσης εννοώ, όχι της συσκευής :P

#43   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 23:09

Η γωνία της πτώσης εννοώ, όχι της συσκευής :P

Αααα οκ...

#44   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 10/01/2014 - 23:10

600 euro δεν πρόκειται να το πουλήσεις χωρίς εγγύηση και με αλλαγμένη οθόνη..Πολύ δύσκολα..

Αναρτημένη εικόνα

#45   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2014 - 23:12

φιλε μου συγνωμη αλλα 600 ευρω να το πουλησεις με αλλαγη οθονης με οτι αυτο συνεπαγεται κατ εμε δεν ειναι σωστο, ιδιαιτερα αν αποκρυψεις το συμβαν απο τον υποψηφιο αγοραστη. Την εχω πατησει ετσι και στο λεω απο χερι. φιλικα παντα.

Αν το πουλήσω προφανώς και δεν θα το αποκρύψω. Από κει και πέρα το αν θα δώσει 600€ δεν είναι δικό μου θέμα...τόσο το πουλάω του δείχνω αποδείξεις (από αλλαγή οθόνης κλπ) κι αν θέλει τα δίνει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες