Γλωσσα προγραμματισμου C
Δημοσίευση 29/01/2014 - 18:58
Ad
Δημοσίευση 29/01/2014 - 19:21
Αν δεις πως δεν βγάζεις άκρη προτίμησε έναν ειδικό.
Σκέψου πάντως και την περίπτωση να ξεκινήσεις με κάτι πιο απλό όπως Java.
Δημοσίευση 29/01/2014 - 19:29
Αν τα αγγλικά σου ειναι σε καλό επίπεδο ρίξε μια ματιά στα παρακάτω βασικά
http://en.wikibooks....wiki/Algorithms
http://en.wikibooks....Data_Structures
Τελευταία επεξεργασία από: giokspy, 29/01/2014 - 19:31
Δημοσίευση 29/01/2014 - 19:46
Δημοσίευση 29/01/2014 - 19:55
Δεν ξερω καθολου αγγλικα..πιστευεις πως αυτο απο μονο του δεν μου επιτρεπει να μαθω προγραμματισμο;;;και επειδη ειπες πως αυτα δεν ειναι αρκετα......τι αλλο χρειαζετε;;;;ευχαριστω
ξεκινα με τα βασικα οπως πινακες,συναρτησεις,δεικτες(πολυ σημαντικο)..μετα απο αυτα πας στις δομες δεδομενων και τους αλγοριθμους που ποσταρε απο πανω ο giokspy
Δημοσίευση 29/01/2014 - 20:05
Δημοσίευση 29/01/2014 - 20:33
Φίλε μου σπουδάζω Πληροφορική και αρχικά ξεκινήσαμε με C...είναι η βάση του προγραμματισμού όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω...Ύστερα πήγαμε σε Java,κτλ...
Τα αγγλικά πιστεύω είναι πολύ βασικά μιας και παραδείγματα κτλ θα βρίσκεις περισσότερο σε αγγλικά...αλλά αν ασχοληθείς αρκετά λογικά θα μάθεις κάποια βασικά πράγματα και σιγά σιγά θα προχωράς πιο πέρα. Η Java έχει πιο φυσική μορφή από την C μιας και οι εντολές της είναι πιο κατανοητές,αλλά καλύτερα να ξεκινήσεις από C.
Κάνε ασκήσεις και μικρά προβληματάκια και σιγά σιγά πήγαινε και σε πιο περίπλοκα πράγματα. Πάντως θέλει πολλές ώρες. Μιλάω εκ πείρας.
Δημοσίευση 29/01/2014 - 20:40
Δημοσίευση 29/01/2014 - 21:02
Οντως φιλε ειναι αρκετα δυσκολα.βεβαια δεν εχω και πολλες ωρες ελευθερες..την ημερα παντως 2 ωρες βρισκω!!!εσεις που εχετε πειρα,πιστευετε οτι φτανουν ημερεςιως 2 ωρες;;;υπαρχουν παντως στιγμες που επειδη δεν εχω βοηθεια,παει να σκασει το κεφαλι μου.το καλο ειναι οτι μεχρι τωρα τα καταφερνω.αλλα οσο προχωραω στο βιβλιο" η γλωσσα προγραμματισμου c σε βαθος" τα πραγματα δυσκολευουν!!!
Φίλε μου εξαρτάται καταρχήν τί κάνεις σε αυτές τις 2 ώρες και πώς το κάνεις Κατα τη δική μου άποψη άν ετοιμάζεις μια εβδομαδιαία εργασία και σπαταλάς 2 ώρες την ημέρα για μια εβδομάδα μου φαίνεται αρκετό για να κάνεις την εργασία σου.
Δημοσίευση 29/01/2014 - 21:08
Και εγώ πιστεύω πως είσαι καλά αν ασχολείσαι πραγματικά αυτές τις 2 ώρες...Το βιβλίο που λες είναι του Νίκου Χατζηγιαννάκη;
Το ίδιο έχω και εγώ από την σχολή μου.
Δημοσίευση 29/01/2014 - 21:10
Δημοσίευση 29/01/2014 - 21:11
Δημοσίευση 29/01/2014 - 21:15
Οχι φιλε δεν ετοιμαζω εργασιες.δεν παρακολουθω μαθηματα.ουτε και σε καποια σχολη ειμαι.διαβαζω μονος μου ενα ενα κεφαλαιο του βιβλιου και στο τελος καθε καφαλαιου λυνω ολες της ασκησεις.μηπως μπορειτε να μου πειτε αλλο τροπο για το πως να μελεταω ωστε να ειναι πιο επικοδομητικος.να ακολουθησω ισως αλλο τροπο μελετης;
Ωραία το ίδιο έχουμε...εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα πολύ με το βιβλίο γιατί είχα σημειώσεις από τη σχολή μου οι οποίες τα έλεγαν ιδιαίτερα αναλυτικά...
Να προσπαθήσω να τις βρω να τις βάλω σε κανένα dropbox? Νμζ θα σε βοηθήσουν.
Από εκεί και πέρα, νμζ ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά περισσότερα από αυτά που κάνεις μέχρι τώρα. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι πέρα από τις ασκήσεις του βιβλίου να ψάξεις από κανένα γνωστό/φίλο/internet κάποιες άλλες ασκήσεις που ίσως να είναι λίγο πιο απαιτητικές...
Δημοσίευση 29/01/2014 - 21:20
Οχι φιλε δεν ετοιμαζω εργασιες.δεν παρακολουθω μαθηματα.ουτε και σε καποια σχολη ειμαι.διαβαζω μονος μου ενα ενα κεφαλαιο του βιβλιου και στο τελος καθε καφαλαιου λυνω ολες της ασκησεις.μηπως μπορειτε να μου πειτε αλλο τροπο για το πως να μελεταω ωστε να ειναι πιο επικοδομητικος.να ακολουθησω ισως αλλο τροπο μελετης;
Τότε μάθε τα βασικά πράγματα ακολούθησε ένα καλό οδηγό και πήγαινε κατευθειαν σε μια πιο σύγχρονη γλώσσα προγραμματισμού όπως η c#, java άν και δεν στο συνιστώ εκτός και άν θες να ασχοληθείς με android development.
Δημοσίευση 29/01/2014 - 21:20
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες