Φυσικα....Καλως φιλε,αν μαθεις κατι που μπορει να μου φανει χρησιμο στειλτο μου
Γλωσσα προγραμματισμου C
Δημοσίευση 30/01/2014 - 00:46
Knowledge Is Power
Ad
Δημοσίευση 30/01/2014 - 00:51
<br /><br />Τίποτα να σαι καλά! <br />Αν θέλεις καμιά βοηθεια στείλε μου.Ναι τα κατεβασα...!!ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 30/01/2014 - 01:01
Δημοσίευση 30/01/2014 - 21:13
Φίλε καλησπέρα δεν σε ξέχασα απλα δεν βρήκα το φίλο μου που ασχολητε με τον προγραμματισμό....ίσως τον βρω αυριο παντός ξέρω για μια σειρά βιβλίων απλα δεν ξέρω αν εχει για τον προγραμματισμό δεν ξέρω αν την ξερεις ειναι μια σειρά βιβλίων με κίτρινο εξώφυλλο που λεει ....for dummies.Γι αυτα τα βιβλία λέω σχεδόν για τα πάντα εχουν λογικά πρεπει να εχουν και για προγραμματισμό.... ImageUploadedByTapatalk1391109164.805649.jpg 49.07KB 23 λήψειςΕγινε παιδια σας ευχαριστω πολυ.παντως ορισμενα κεφαλαια του βιβλιου με τσακιζουν πραγματικα!!!σε καποια σημεια μπορει να διαβαζω επι 1ωρα μια σελιδα για να βγαλω νοημα και τελικα τα μισα πιανω..αν δεν αχεις καποιον να σου εξηγει δυσκολα ειναι!θα δειξει μωρε τι θα καταφερω τελικα!!!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 31/01/2014 - 01:40
Δημοσίευση 16/02/2014 - 18:48
Διαβαζω το βιβλιο:"γλωσσα προγραμματισμου c σε βαθος"
Και εχω κολησει στο κεφαλαιο με της εντολες επαναληψης.π.χ while,for,
Δε βγαζω ακρη ρε παιδια !!!!
Δημοσίευση 16/02/2014 - 18:56
Παιδια αν μπορει κανεις να βοηθησει.....
Διαβαζω το βιβλιο:"γλωσσα προγραμματισμου c σε βαθος"
Και εχω κολησει στο κεφαλαιο με της εντολες επαναληψης.π.χ while,for,
Δε βγαζω ακρη ρε παιδια !!!!
Δεν έκανες κάποια απορία για να σου λύσουμε.
Δεν έχεις κάνει ούτε το προγραμματισμο του λυκείου ας πουμε;
Δημοσίευση 16/02/2014 - 19:02
Τωρα σε αυτο το κεφαλαιο δεν βγαζω ακρη σε γενικες γραμμες.δεν εχω κατι συγκεκρημενο να αναφερω.απλα ισως αν ηταν πιο αναλυτικα γραμμενα ισως να τα επιανα.
Δημοσίευση 16/02/2014 - 19:12
Οχι φιλε ειμαι 35 και εντελως αρχαριος.μεχρι στιγμης στα προηγουμενα κεφαλαια του βιβλιου δεν ειχα προβλημα.
Τωρα σε αυτο το κεφαλαιο δεν βγαζω ακρη σε γενικες γραμμες.δεν εχω κατι συγκεκρημενο να αναφερω.απλα ισως αν ηταν πιο αναλυτικα γραμμενα ισως να τα επιανα.
τα while, for , do...while κτλπ ειναι loops δηλαδη οταν ισχυει η συνθήκη που έχεις βάλει στις παρενθέσεις συνεχίζει να πραγματοποιείται οτι υπάρχει εσωτερικά του βρόχου
Δημοσίευση 16/02/2014 - 19:14
ναι το εχω καταλαβει ..απλα εχουν αρχισει τα πραγματα και δυσκολευουν αρκετα.φοβαμια μην απογοητευτω και τα παρατησω
αν και μεχρι τωρα οτι ασκηση εχει το βιβλιο της εχω καταφερει.μιλαω για τα προηγουμενα κεφαλαια
Δημοσίευση 16/02/2014 - 19:20
ναι το εχω καταλαβει ..απλα εχουν αρχισει τα πραγματα και δυσκολευουν αρκετα.φοβαμια μην απογοητευτω και τα παρατησω
αν και μεχρι τωρα οτι ασκηση εχει το βιβλιο της εχω καταφερει.μιλαω για τα προηγουμενα κεφαλαια
αν σου αρέσει δεν θα τα παρατήσεις. η λύση πάντως, είναι practice! μόνο αυτό τίποτα άλλο
Δημοσίευση 16/02/2014 - 19:23
Έλα λοιπόν τσιριτα μή το βάζεις κάτω είμαστε όλοι μαζί σου.
Δημοσίευση 16/02/2014 - 19:25
μου αρεσει...απλα υπαρχουν στιγμες που θολωνω,δεν βγαζω ακρη......εκεινη την ωρα μαλον το καλυτερο ειναι να σταματησω για λιγο το διαβασμα.....
τι πιστευετε μπορω και μονος μου χωρις την βοηθεια καποιου ειδικου να τα καταφερω και να μαθω?
Δημοσίευση 16/02/2014 - 19:26
μου αρεσει...απλα υπαρχουν στιγμες που θολωνω,δεν βγαζω ακρη......εκεινη την ωρα μαλον το καλυτερο ειναι να σταματησω για λιγο το διαβασμα.....
τι πιστευετε μπορω και μονος μου χωρις την βοηθεια καποιου ειδικου να τα καταφερω και να μαθω?
Αν έχεις όρεξη, φυσικά και μπορείς
Δημοσίευση 16/02/2014 - 19:27
Φυσικά αρκεί να το θέλεις και να διαθέσεις χρόνο/(θυσιάσεις άλλα πράγματα) για αυτο. Άμα φυσικά θέλεις να κάνεις κάτι καλό με αυτό. Αλλιώς μπορεις να ασχολείσαι στον ελευθερο σου χρονο και να καθυστερησεις αρκετα
Τελευταία επεξεργασία από: giorgos92, 16/02/2014 - 19:28
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες