Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με R-Sim 8 σε iPhone 4s


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 21:31

καλησπέρα παΐδια έχω ένα iPhone4s το οποίο είναι κλειδωμένο σε vodafone UK οπότε πήρα R-sim 8 βάζοντας nano sim και cosmote και vodafone ελληνική ενώ στην αρχή την διαβάζει και μου ζητάει pin και μπαίνει και στο menu τις R-Sim μόλις το κάνω επανεκκίνηση ή δεν την διαβάζει καθούλου ή κάνει αναζήτηση με τις ώρες  



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/02/2014 - 21:42

Βγάλε το πιν απ την κάρτα sim σου

#3   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 21:45

το έβαλα  



#4   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 21:47

δεν είναι θέμα του πιν της κάρτας  την ανοίγει κανονικά μετά στην ρύθμιση της r-Sim με βγάζει το πρόβλημα



#5   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:10

μπορεί να φταίει ότι οι sim είναι κομμένες 



#6   petros29

petros29

    iPH Hero

  • 4323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:19

Φίλε είναι θέμα pin βγάλτο. Και βεβαιώσου ότι είναι σίγουρα κλειδωμένο στην Vodafone uk

#7   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:36

Το ίδιο με βγάζει λύπη sim



#8   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:37

Ή δε τοποθετείς σωστά την rsim ή έχει καταστραφεί. Δοκίμασε να την τοποθετήσεις με διαφορετική σιμ αν έχεις ώστε να ζητήσει εκ νέου προγραμματισμο. Επίσης δοκίμασε και την σιμ μόνη της για να σιγουρευτεις ότι και η σιμ είναι λειτουργική

#9   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:42

έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές σιμ το ίδιο.... μόνες τους τις αναγνωρίζει κανονικά.......τώρα που το έκανα χωρίς πιν με πέταξε στην ενεργοποίηση του τηλεφώνου 



#10   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:47

Για official unlock πόσο περίπου χρειάζεται?



#11   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:48

Το έκανε αυτό γιατί προγραμματισες την rsim λάθος. Μάλλον δεν είναι κλειδωμένο στην voda uk

#12   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:51

Το ελέγξα με IMEI 
 



#13   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/02/2014 - 22:52

Σε ποια σελίδα το ελεγξες;

#14   kougio

kougio

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2014 - 23:27

Πρέπει να είναι Jailbroken?



#15   Ivanovic

Ivanovic

    iPH Addict

  • 699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/02/2014 - 23:27

Όχι δεν είναι απαραίτητο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες