Καλησπέρα και απο εμένα,
αν και λίγο καθυστερημένη η απάντηση τώρα έτυχε να διαβάσω το τόπικ οπότε τώρα μπορώ να απαντήσω.
Νίκο (και μιλάω στον ενικό γιατι μέχρι και φιλαράκια στο facebook γίναμε) όπως λες και εσύ όντως στείλαμε το κινητό σου, απο το κατάστημα στο κεντρικό σέρβις του Γερμανού 3 φορές.
Γνωρίζω οτι το ψάχνεις το θέμα και όπως γνωρίζεις και εσύ μου αρέσουν αυτοι οι άνθρωποι. Με την γνώση δεν φοβάσαι τίποτα.
Όπως σου είχα αναφέρει το κινητό σου είχε γίνει αλλαγή απο το κεντρικό σερβις με ανακατασκευή (μάλλον, γιατι δε μας το λενε ουτε εμας) και όπως καθίσαμε και τα βάλαμε κάτω είδαμε οτι όντως κάθε συσκευή είχε διαφορετικό ΙΜΕΙ. Το θέμα είναι οτι ούτε εγώ μπορώ να σου δώσω φρέσκο ούτε το κεντρικό σερβις αν δεν πάρει το οκ απο την apple. Οπότε το να κατηγορούμε το κατάστημα - εταιρία είναι λίγο παράλογο (γιατι δεν είναι πολιτική του Γερμανού αλλα της apple το αν σου κάνουν την αλλαγή.) Ξέρω οτι δεν κατηγόρησες απλα το αναφέρω.
Το θέμα σου ήταν το σήμα της κινητής και όπως διάβασα σε ανάλογο τοπικ έχεις κάνει και την "προβλεπόμενη" αλλαγή 4g to 3g.
Αντικατάσταση συσκευής γίνεται μόνο τις πρώτες ημέρες που ορίζει η APPLE και ίσως μερικές φορές σε extream περιπτώσεις (να πάρει ο πελάτης στην ένωση καταναλωτών, στην γραμμή παραπόνων του Γερμανού και φυσικά να κάνει εξώδικο. Αν τα κάνει όλα αυτά ο πελάτης ίσως να πάρει και φρέσκια συσκευή). Ως τεχνικός του καταστήματος γνωρίζεις οτι κάνω πάντα οτι περνάει απο το χέρι μου και μερικές φορές και το κάτι παραπάνω για να είμαστε όλοι καλά. (extra email με τα παράπονα του πελάτη κτλ.)
Απ οτι είδα στην φωτογραφία του προγράμματος iBackUp η μπαταρία σου είναι καινούρια όπως και η πλακέτα σου οπότε κοίτα μην έχεις θέμα με το δίκτυο και οχι με το τηλέφωνο.
Φιλικά Άγγελος