Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Σερβις Γερμανος

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
37 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 28/02/2014 - 10:59

Πω πω ρε παιδιά .. Πραγματικά λυπάμαι που διαβάζω κάτι τέτοια ... Δηλαδή τόσο λαμογιά υπάρχει.. Και θέλουμε να έρθει Apple store στην Ελλάδα .. Ρε κάτι ξέρουν και δεν θα ανοίξουν ποτέ σε αυτή την χώρα.. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ... :·(

Πάλι καλά που όσο ζούσα εκεί δεν είχα πάθει το παραμικρό ..

τα παραλες λιγο,αν αν ποε ανοιξει, θα υπαρχει ελεγχος, δε θα ναι κοτετσι, και επειδη μαλλον ξερουν τι καλα παιδια ειμαστε, απλα δεν θα το κανουν, ασε που δε νομιζω να εχει και  τρελα ποσοστα πωλησης σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/02/2014 - 12:14

Καλά έχει πολύ σαβούρα η Apple σαν συσκευές.εχουμε πάρει πολύ κατιμα εδώ Ελλάδα .χτυπημενα μπαταρίες οθόνες με γραμμές είναι τζοκερακι .
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#33   n1kos36

n1kos36

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 28/02/2014 - 12:30

Ρε φίλε πως σου έδωσαν το ίδιο με διαφορετικά imei ?θα μας τρελάνεις .τσεκαρε αυτό που σου λέει ο αταρι

φιλε δεν θελω να σε τρελανω αλλα εαν διαβαζες ποιο πανω θα καταλαβεις τι εννοω το σωμα του κινητου ειναι το ιδιο,θα δω και την μπαταρια το μεσημερι και θα βαλω εδω τη φωτο,πηγα σημερα στο καταστημα και μου ειπαν να παρω τηλ στο 8001140000 πηρα λοιπον και μου λενε να το ξαναστειλω πισω θα με τρελανουν αυτοι για τεταρτη φορα ειμαι και ατυχος,σημερα εδω στην Σερρες εχουν σημερα εκλογες η ενωση προστασιας καταναλωτη απο τριτη θα παω απο εκει να τους παρουν τηλεφωνο αυτοι και βλεπουμε .....

#34   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/02/2014 - 12:47

Ναι κ θα πάρει σίγουρα !ασε ρε Νίκο !απλα ο Γερμανός είναι μακράν ο χειρότερος

Οι περίεργες υποθέσεις.

http://www.iphonehel...82#entry1217082

atari4 εαν δεις αυτα που λεω γενικα ειναι οτι δεν μου εδωσαν ανακατασκευασμενο αλλα το ιδιο 3 φορες εκει ειναι που σκαω

φιλε δεν θελω να σε τρελανω αλλα εαν διαβαζες ποιο πανω θα καταλαβεις τι εννοω το σωμα του κινητου ειναι το ιδιο,θα δω και την μπαταρια το μεσημερι και θα βαλω εδω τη φωτο,πηγα σημερα στο καταστημα και μου ειπαν να παρω τηλ στο 8001140000 πηρα λοιπον και μου λενε να το ξαναστειλω πισω θα με τρελανουν αυτοι για τεταρτη φορα ειμαι και ατυχος,σημερα εδω στην Σερρες εχουν σημερα εκλογες η ενωση προστασιας καταναλωτη απο τριτη θα παω απο εκει να τους παρουν τηλεφωνο αυτοι και βλεπουμε .....

Εγώ απλά θα σου ξαναπώ πως δικαιούσαι σφραγισμένο. Απο 'κει και πέρα είναι στο χέρι σου πόσο θα το κυνηγήσεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#35   n1kos36

n1kos36

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2014 - 15:38

Οι περίεργες υποθέσεις.

http://www.iphonehel...82#entry1217082

Εγώ απλά θα σου ξαναπώ πως δικαιούσαι σφραγισμένο. Απο 'κει και πέρα είναι στο χέρι σου πόσο θα το κυνηγήσεις.

θα το κυνηγησω οσο παει δεν μπορουν να σε κοροϊδευουν ετσι στα μουτρα ολοι αυτοι που μιλανε σε ενα τηλεφωνο ενας να σου λεει θα σου ερθει αλλο τηλεφωνο και οταν τους παιρνεις να σου λενε εγινε αντικαταστασει μονο στι σωμα που ειχε προβλημα σαν να σου λενε εισαι βλακας-χαζος δεν καταλαβενης ετσι με απαθεια αγελαδας οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που λενε αυτοι και οχι εσυ παντωςνπαιδια δεν θα το αφησω ετσι τι θεμα θα το παω οσο παει

#36   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/02/2014 - 16:25

Φίλε ειμαι πεπεισμένος ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις και τσάμπα θα φας τα μούτρα σου.το τηλέφωνο αντικαθίσταται όλο και όχι τμήμα του.ο Γερμανός το λέει κύκλωμα σώμα όπως θες Πες το .αλλα δεν ξέρεις και πολλά από iPhone και χτυπιέται τσάμπα

Σου λένε τσεκαρε την μπαταρία εσύ αυθαίρετα λες είναι η ίδια.ηρεμησε.τσεκαρε τα όλα με κάποιον που ξέρει κ μετά κινησου αναλόγως μέχρι τότε απλά χαλάρωσε και ψαξτο

Γίνεσαι επικίνδυνος χωρίς λόγο .

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 28/02/2014 - 16:30

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#37   n1kos36

n1kos36

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2014 - 21:52

http://prntscr.com/2wo0pl αυτη ειναι η μπαταρια μου δεν μπορουσα να την βαλω αλλιως..... και stevobmw καταλαβενο παρα πολυ καλα και δεν το παιζω εξυπνος απλως ρωταω εδω στο φορουμ για να μαθω τωρα το ποιος ειναι επικίνδυνος δεν ξερω... οσο για το εαν αλλαζουν ολο το τηλεφωνο εμενα μου ειπαν αλλα στο τηλεφωνο απο τον Γερμανο τωρα το τι λες εσυ δεν σε πιανω και πολυ γιατι ειμαι και (ασχετος).........

Φίλε ειμαι πεπεισμένος ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις και τσάμπα θα φας τα μούτρα σου.το τηλέφωνο αντικαθίσταται όλο και όχι τμήμα του.ο Γερμανός το λέει κύκλωμα σώμα όπως θες Πες το .αλλα δεν ξέρεις και πολλά από iPhone και χτυπιέται τσάμπα

Σου λένε τσεκαρε την μπαταρία εσύ αυθαίρετα λες είναι η ίδια.ηρεμησε.τσεκαρε τα όλα με κάποιον που ξέρει κ μετά κινησου αναλόγως μέχρι τότε απλά χαλάρωσε και ψαξτο

Γίνεσαι επικίνδυνος χωρίς λόγο .

Τελευταία επεξεργασία από: n1kos36, 28/02/2014 - 22:00

#38   angeloti

angeloti

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/03/2014 - 20:33

Καλησπέρα και απο εμένα, 

αν και λίγο καθυστερημένη η απάντηση τώρα έτυχε να διαβάσω το τόπικ οπότε τώρα μπορώ να απαντήσω.

Νίκο (και μιλάω στον ενικό γιατι μέχρι και φιλαράκια στο facebook γίναμε) όπως λες και εσύ όντως στείλαμε το κινητό σου, απο το κατάστημα στο κεντρικό σέρβις του Γερμανού 3 φορές. 

Γνωρίζω οτι το ψάχνεις το θέμα και όπως γνωρίζεις και εσύ μου αρέσουν αυτοι οι άνθρωποι. Με την γνώση δεν φοβάσαι τίποτα.

Όπως σου είχα αναφέρει το κινητό σου είχε γίνει αλλαγή απο το κεντρικό σερβις με ανακατασκευή (μάλλον, γιατι δε μας το λενε ουτε εμας) και όπως καθίσαμε και τα βάλαμε κάτω είδαμε οτι όντως κάθε συσκευή είχε διαφορετικό ΙΜΕΙ. Το θέμα είναι οτι ούτε εγώ μπορώ να σου δώσω φρέσκο ούτε το κεντρικό σερβις αν δεν πάρει το οκ απο την apple. Οπότε το να κατηγορούμε το κατάστημα - εταιρία είναι λίγο παράλογο (γιατι δεν είναι πολιτική του Γερμανού αλλα της apple το αν σου κάνουν την αλλαγή.) Ξέρω οτι δεν κατηγόρησες απλα το αναφέρω.

Το θέμα σου ήταν το σήμα της κινητής και όπως διάβασα σε ανάλογο τοπικ έχεις κάνει και την "προβλεπόμενη" αλλαγή 4g to 3g. 

Αντικατάσταση συσκευής γίνεται μόνο τις πρώτες ημέρες που ορίζει η APPLE και ίσως μερικές φορές σε extream περιπτώσεις (να πάρει ο πελάτης στην ένωση καταναλωτών, στην γραμμή παραπόνων του Γερμανού και φυσικά να κάνει εξώδικο. Αν τα κάνει όλα αυτά ο πελάτης ίσως να πάρει και φρέσκια συσκευή). Ως τεχνικός του καταστήματος γνωρίζεις οτι κάνω πάντα οτι περνάει απο το χέρι μου και μερικές φορές και το κάτι παραπάνω για να είμαστε όλοι καλά. (extra email με τα παράπονα του πελάτη κτλ.)

Απ οτι είδα στην φωτογραφία του προγράμματος iBackUp η μπαταρία σου είναι καινούρια όπως και η πλακέτα σου οπότε κοίτα μην έχεις θέμα με το δίκτυο και οχι με το τηλέφωνο. 

Φιλικά Άγγελος

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες