3 συγκεκριμένες ερωτήσεις για re-jailbreak σε 3GS
Δημοσίευση 01/03/2014 - 16:31
Ad
Δημοσίευση 01/03/2014 - 16:39
To τηλ καταρχάς ελληνικό? Θα πάρεις Backup και θα πας με Restore & Set Up As New στην 6.1.6.
Eκεί JB με RedSn0w αφού δηλώσεις το IPSW της 6.0 στα Extras. Τη δηλώνεις ξανά, DFU και Just Boot απο Extras.
Στο Cydia μετά θα βρείς να περάσεις p0sixspwn για Untethered.
Δημοσίευση 01/03/2014 - 16:52
Από Ελλάδα έγινε η αγορά και δεν χρειάστηκε ξεκλείδωμα, λειτουργεί κανονικά με κάρτα cosmote. Έτσι δεν βλέπω αν είναι ελληνικό?
αφού δηλώσεις το IPSW της 6.0 στα Extras. Τη δηλώνεις ξανά, DFU και Just Boot από Extras.
Αυτά τα δηλώνω μέσω του μενού του Redsnow ή κάπου αλλού?
Thanks φίλε μου!
Δημοσίευση 01/03/2014 - 17:03
Τέλεια, θα το κάνω και οτι απορία έχω κατά την διάρκεια θα ρωτήσω.
Θα σημειώνω και τα βήματα αναλυτικά ώστε αν πετύχει να γράψω έναν mini οδηγό.
Δημοσίευση 02/03/2014 - 03:22
Φίλε μου μια ερώτηση καθώς προχωράω την διαδικασία.
Έχω την old bootrom και διάβασα εδώ http://www.iphonehel...b/#entry1532978 που λες ΜΟΝΟ αν είναι new να περάσει p0sixspwn.
Ενώ πιο πάνω μου λες "Στο Cydia μετά θα βρείς να περάσεις p0sixspwn για Untethered."
Τελικά στην old το περνάμε ή όχι?
Δημοσίευση 05/03/2014 - 01:18
Χαιρετώ όλη τη παρέα!
Εχω ένα 3Gs και μετά απο προτροπή φίλου έκανα αναβάθμιση στην 6.1.6 με κατεύθυνση να κανω jailbreak όπως το είχα απο την 5.1 Δυστυχώς αυτό δεν κατέστει δυνατό όσο και αν το προσπάθησα και διάβασα στο φόρουμ.
Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει να κάνω το jailbreak με απλά βήματα 1, 2, 3... γιατί έχω κατεβάσει τα πάντα αλλά κάπου κάτι χάνω...
Τωρα για να λειτουργήσει το τηλ επανέφερα το backup που είχα πάρει για να έχω τουλάχιστον κάποια βασικά πράγματα να κάνω και τη δουλειά μου.
Ολες τις εφαρμογές που είχα απο cydia τις έχω πάρει backup στο itools για να τις επαναφέρω μετά το jailbreak.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσίευση 05/03/2014 - 11:21
Πως δηλώνω την 6.0 στα extras? Μπαίνω στα extras και υπάρχει ως επιλογή ή πρέπει να έχω σώσει κάπου κάτι?
Και πως γνωρίζουμε οτι είναι New Bootrom?
Δημοσίευση 05/03/2014 - 14:37
Νικόλα ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου!
Εχω κάνει restore & set up as new και μετά συγχρόνισα για να ενημερωθούν επαφες/ημερολογια κτλ. Πρέπει να το ξανακάνω ή δεν χρειάζεται?
Συνεπώς τα βήματα είναι τα εξής:
Ανοίγω το redsn0w_win_0.9.15b3
Πάω extras και επιλέγω την 6. IPSW
Προχωράω σε DFU mode
Ξεκινάω το Jailbrake
Αν όλα έχουν παει καλά ολοκληρώνεται η διαδικασία κάπου εδώ. Τσεκάρω τέλος αν είμαι με old ή new botrom και πράττω αναλόγως για να το κάνω untethered
Σωστά είναι τα βήματα? Sorry αλλά είμαι δουλειά και θα τα κάνω όταν επιστρέψω σπίτι όπου θα είναι αργά και καλό θα είναι να τα έχω συγκεντρωμένα… Εχτές τελικά δεν το κατάφερα…
Δημοσίευση 05/03/2014 - 15:13
Νίκο είχα μείνει με την αίσθηση μετά από όσα είχα διαβάσει, ότι το αν είναι new ή old μας επηρεάζει μόνο για να γίνει untethered, όπου αν είμαι με το old δεν κανω τπτ ενώ με το new θα πρέπει μεσω cydia να τρέξω το p0sixspwn.
Ο λόγος που πρέπει να το γνωρίζω εκ των προτέρων ποιος είναι? Ρωτώ μηπως κάτι μου έχει ξεφύγει…
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες