Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple εκδικείται - Καλώδιο φόρτισης iPhone/iPad αγορασμένο από ebay

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
62 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/03/2014 - 00:49

Παρτε απο δω οποιος ενδιαφέρεται, δοκιμασμενα απο μενα.

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

Πηρα απο δώ. Ελπίζω να εχεις δίκιο. Αλλα και να μην δουλεύει σωστά το πολυ πολυ 2€ να κλαψεις. Thanks

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   alkiskal

alkiskal

iPH Addict

• 603 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 09/03/2014 - 23:43

Εγω θέλω ένα φορτιστη αυτοκινήτου έχετε να προτείνεται καποιο? η αν πάρω ένα καλώδιο και ένα ανταπτορα απο το κατάστημα που λέτε θα ειναι οκ?

#48   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:yugo007sporting

Δημοσίευση 10/03/2014 - 00:14

Εγώ μονό από το ebay παίρνω καλώδια και έχω iphone από το 2008. έχω πάρει πάνω από 30 καλώδια λόγω τσαντάκι σκυλί δουλεία ... χαλάνε. 2-3 να μην μου έχουν κάτσει καλά .. και σε αυτή την περίπτωση μου βγάζει μνμ το κινητό. Την τελευταία φορά πήρα pack 10 καλώδια 6.99 $ .. ακόμα έχω από αυτά 4-5 ... και το 2G που έχω φορτίζει κανονικά ( 3.1.3 ) και το 3GS ( 6.1.3 ) και το 4S ( 7.0.4 ) χωρίς κάποιο tweak από cydia ... πιο νέα συσκευή δεν έχω για να πω ότι το δοκίμασα .. πάντως το ebay είναι σταθερή αξια για φορτιστές -hands free- θήκες !!

#49   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 10/03/2014 - 00:19

Εγώ μονό από το ebay παίρνω καλώδια και έχω iphone από το 2008. έχω πάρει πάνω από 30 καλώδια λόγω τσαντάκι σκυλί δουλεία ... χαλάνε. 2-3 να μην μου έχουν κάτσει καλά .. και σε αυτή την περίπτωση μου βγάζει μνμ το κινητό. Την τελευταία φορά πήρα pack 10 καλώδια 6.99 $ .. ακόμα έχω από αυτά 4-5 ... και το 2G που έχω φορτίζει κανονικά ( 3.1.3 ) και το 3GS ( 6.1.3 ) και το 4S ( 7.0.4 ) χωρίς κάποιο tweak από cydia ... πιο νέα συσκευή δεν έχω για να πω ότι το δοκίμασα .. πάντως το ebay είναι σταθερή αξια για φορτιστές -hands free- θήκες !!

Την ασυμβατότητα τα καλώδια την εμφάνιζαν μόνο με lightning βυσμα και μόνο στο iOS 7, τα παλια 30pin δεν εχουν τετοια ασφαλεια

#50   antonisss

antonisss

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2014 - 00:43

Εγω θέλω ένα φορτιστη αυτοκινήτου έχετε να προτείνεται καποιο? η αν πάρω ένα καλώδιο και ένα ανταπτορα απο το κατάστημα που λέτε θα ειναι οκ?

εγω εχω παρει απο το πλαισιο εναν turbox οταν ειχα το 4αρι τον χρησιμοποιουσα καθε μερα ..τωρα με το 5s δεν εχει χρειαστει ακομα παντως κανει δουλεια

#51   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 10/03/2014 - 13:09

Ναι ΟΚ, υπάρχουν διαφορες ποιοτητες καλωδιων, αλλα το πιο σημαντικο για το ποσο θα κρατησουν ειναι το πως τα μεταχειριζομαστε. Αν το πιανεις και το βγαζεις απο το βυσμα, αν δε το διπλωνεις σε τσεπες, δε το τυλιγεις γυρω απο το μπριζακι, αν το αφηνεις μετα απο τη χρηση απλα μεσα σε ενα συρταρι, θα κρατησει για παρα παρα πολυ.

Ολα αυτα ομως οι περισσοτεροι το κανουν. Οταν ο αλλος μου φερνει πισω καλωδιο που εχει ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ το βυσμα, ε δε φταιει το καλωδιο, φταιει που οταν θες να το ξεκουμπωσεις απο το τηλεφωνο το τραβας απο το καλωδιο μεχρι να βγει ρε φιλε...

Συμφωνώ σε αυτο υπάρχουν κάποιοι που μέχρι και με το πόδι κρατάνε κόντρα και τραβάνε με τα χέρια να βγει το καλώδιο.... :P

Knowledge Is Power

#52   bakosmikros

bakosmikros

iPH Addict

• 606 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/03/2014 - 13:15

Συμφωνώ σε αυτο υπάρχουν κάποιοι που μέχρι και με το πόδι κρατάνε κόντρα και τραβάνε με τα χέρια να βγει το καλώδιο.... :P

εγω πιστευω πως το καλωδιο φορτισης δεν πρεπει να το τραβας αποτομα κατευθειαν εννοω μπαμ και κατω..εγω βασικα το βγαζω σιγα σιγα το καλωδιο δεξια αριστερα δεξια αριστερα σιγα σιγα και βγαινει μια χαρα....αλλοι το τραβανε αποτομα στο μπαμ...

#53   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 15/03/2014 - 13:50

http://www.ethnos.gr...&pubid=63978103

#54   airthanos69

airthanos69

iPH Contributor

• 1107 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 15/03/2014 - 14:23

Την ασυμβατοτητα καλωδιων την κοιταξατε στην 7.1 ;; Βγαζει την ειδοποιηση;

#55   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2014 - 16:02

Παρτε απο δω οποιος ενδιαφέρεται, δοκιμασμενα απο μενα.

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

Μου ήρθε σημερα και δουλεύει μια χαρά. Ούτε ένδειξη για το καλώδιο, φορτίζει κανονικοτατα. Data δεν δοκίμασα γιατί κανω συγχρονισμό μέσω wi-fi. Άψογος ο φίλος atari4👍

#56   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/03/2014 - 17:13

Μου ήρθε σημερα και δουλεύει μια χαρά. Ούτε ένδειξη για το καλώδιο, φορτίζει κανονικοτατα. Data δεν δοκίμασα γιατί κανω συγχρονισμό μέσω wi-fi. Άψογος ο φίλος atari4👍

Έχω παραγγείλει κι εγώ 3.
Ένα για το γραφείο, ένα για το αυτοκίνητο και ένα για την τσάντα :)
Ευχαριστούμε τον φίλο που μας το πρότεινε.

Τελευταία επεξεργασία από: tesalat, 19/03/2014 - 17:14

#57   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2014 - 13:49

Μου ήρθε σημερα και δουλεύει μια χαρά. Ούτε ένδειξη για το καλώδιο, φορτίζει κανονικοτατα. Data δεν δοκίμασα γιατί κανω συγχρονισμό μέσω wi-fi. Άψογος ο φίλος atari4

Επανερχόμενος στο θέμα και ύστερα από πλήρη φόρτιση που επιχείρησα, στην οθόνη του τηλεφώνου και περίπου στο 70% μου έβγαλε μήνυμα ότι ενδεχομένως το καλώδιο που χρησιμοποιείται να μην είναι συμβατό. Επιπλέον η φόρτιση γινόταν πιο αργα. Συμπερασματικά λοιπόν, το καλώδιο είναι προβληματικό. Κρίμα γιατί αρχικά ενθουσιάστηκα. Τέσπα δεν είναι τα μοναδικά 0,89 € που έχω πετάξει. :-)

#58   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 21/03/2014 - 14:01

Κ μενα χθες το ενα μου'μεινε στο χερι! Το τραβαγα απο το καλωδιο βεβαια (δε πρεπει ναχουν κ την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης τελικα). Τα υπολοιπα ευτυχως δουλευουν αψογα. Ακομα... :P

You'll Never Walk Alone

#59   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 21/03/2014 - 14:05

Ε ειναι και ψιλολογικο να μην ειναι ακριβως η ιδια ποιοτητα κατασκευης με ενα της Apple. Δε μπορω να φανταστω οτι κοστιζει π.χ 50cent στην apple το καλωδιο και το πουλαει 30€ κι αυτο το πουλανε 0.89€

Μπορει το αντιστοιχο της Apple να εχει κοστος κατασκευης π.χ 2€ και το πουλαει 30

#60   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 21/03/2014 - 16:30

Εγώ πάντως πήρα ένα με 2,5€ από το ebay και λειτουργεί μια χαρά, μου έβγαλε μόνο 1 φορά ότι το αξεσουάρ δεν είναι συμβατό με την 7.1 αλλά φορτίζει κανονικά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες